nie zapomnij o mnie :spokodfhgfh: (pantis24)Jutro oddaje kase damianowimularczykowi i foxowi71, jak coś zostanie to odeśle 10zł tymczasowemu. Pozdrawiam.
Wiec potem "nie placz" na forum ze nie dostales kasy od BB. Tak jak to było wczoraj, czy przed wczoraj bo juz nie pamietam.support 75 to komu ja pożyczam to moja sprawa i tyle. Ja wierzę w uczciwość BB i liczę,że do jutra mi odda tyle w tym temacie. Pozdrawiam
Ale po co skoro...Nie płaczę to po 1 a po 2 to było pisane do administratora i moderatora bo tylko oni mogą coś zrobić a nie do Ciebie więc racz być cicho
sam sobie zaprzeczasz.support 75 to komu ja pożyczam to moja sprawa i tyle. Ja wierzę w uczciwość BB i liczę,że do jutra mi odda tyle w tym temacie. Pozdrawiam
Moje słowa z 23 lipca...Wtedy wszyscy chcieli mnie "zjesc" za ta opinie-zdanie o BB.BB nie oddał mi pieniędzy ,nie polecam nikomu tego małego złodziejaszka.W poniedziałek definitywnie zgłaszam wiadomym organom sprawę.Mogę teraz stracić nawet 1000 zł ,ale kara go nie ominie....Jest to sprawa dla mnie honorowa,nie odpuszczę jemu nigdy...
dziwie mnie to ze pozyczacie pieniadze, osobie ktora notorycznie pozycza i rzadko jest słowna.
Ludzie jednak sa naiwni, widzicie jaki jest BB to po co mu pozyczacie ?
Wasza kasa, pozyczajcie komu chcecie, tylko nie placzcie potem.
Ja osobiscie jestem zdziwiony ze ludzie po tym co mogli przeczytac w tym temacie ze BB ma problem oddac 10, czy tam 5 zł na czas, przekłada termin nawet o tydzien, decyduja pozyczyc Ci kwoty blisko 40 zł.
jesli bedziesz potrzebowal pomocy prawnej to sluze jak najbardziej rada. i pisze to jak najbardziej powaznie !!BB nie oddał mi pieniędzy ,nie polecam nikomu tego małego złodziejaszka.W poniedziałek definitywnie zgłaszam wiadomym organom sprawę.Mogę teraz stracić nawet 1000 zł ,ale kara go nie ominie....Jest to sprawa dla mnie honorowa,nie odpuszczę jemu nigdy..
juz dawno powinnes miec bana za nie wywiazywanie sie z ustalonych terminow.Napisz mi w którym miejscu Cie oszukałem, najlepiej na PW...