>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2025

O 1,1K

Ovia_1909

Użytkownik
Typ do dubelka:
DME Gdańsk
# H2H Nazar Parnicki - Marko Lewiszyn 1 | 1.50 | superbet (wszystkie starty)

Wszystko przemawia na korzyść Nazara. Jako zawodnik U21 ustawiony pod numerem rezerwowym, gdzie ma zagwarantowane dwa starty, również z zawodnikami U21 każdej ekip. Dodatkowo w każdej serii będzie zastępował jednego z seniorów. Według mnie całkiem duża szansa na 6 startów, jak to miało miejsce w półfinale gdzie zdobył 17 oczek! Wczoraj Lewiszyn przeciętny występ w Tarnowie, do tego w jednym z wyścigów zaliczył upadek co na pewno nie wyjdzie na dobre
Typ już chyba zdjęty z oferty

karfus 187,3K

karfus

Znawca - Żużel
Superbet szybko wycfał więc do dubla można jeszcze:

Ukraina +12.5 pkt | 1.57 | STS

Przy zwiększonej liczbie biegów ze względu na przynajmniej dwa starty rezerwowych, wydaje się całkiem przyjemna linia, którą w teorii może zrobić sam Parnicki, tak jak było w półfinale w Pardubicach. Ale też patrząc na wcześniejsze DME czy to półfinał czy finał to 12 oczek przy mniejszej ilości biegów było praktycznie osiągalne przez każdą najsłabszą drużynę:
Półfinał A 2025 - Łotwa 17
Półfinał B 2025 - Francja 12 (w niekompletnym składzie)
Finał Grudziądz 2024 - Czechy 13
Półfinał 2024 A - Słowenia 15
Półfinał 2024 B - Ukraina 19
Finał 2024- Niemcy 14

A to wszystko przy 20 biegach, dzisiaj mamy 22
ukr.png

A 590,2K

adams235

Znawca - Żużel
Szwecja-Ukraina 1 kurs 1.75 STS
Po otwarciu udało mi się złapać,potem 1.6 na Fortunie też sympatycznie
Szwecja over 15.5 kurs 1.6 Fortuna
Może byc ciężko ale liczę że Lahti i Nilsson coś tam skrobnąć mogą nawet Duńczyków plus Bangs nie jest bez szans,Henriksson z rezerwy...
Polska under 52.5 Fortuna kurs 1.85
Kurcze wysoka linia jak na 20 biegów,tym bardziej że Duńczycy też fajny skład przywieźli ,a już jeden defekt czy wykluczenie na 20 biegów mocno możliwe i duże szanse powodzenia tego typu,osobiście dałbym linie 50.5 bardziej realna więc zaryzykuje

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1043
A 590,2K

adams235

Znawca - Żużel
Tak masz rację,na fortunie przeczytałem że liczy się 20 biegów z automatu,a to pisze że mniej jak 20 zwrot, to tym bardziej Szwecja lekko powinna zrobić te linie ,co do Polski nadal liczę na Duńczyków i literkę Pawlickiego😉
Jacobsen -Jensen R.(+0.5) 2 kurs 1.85 Fortuna
Gdzie jak gdzie ale w Gdańsku Rasmus powinien coś pojechać w końcu,Jacobsen lekko leci w dół plus zalicza mnóstwo imprez i wychodzi coraz słabiej
Za drobne
Dudek(-0.5)-Jensen Mi.J 1 kurs 1.85 Fortuna
Jensen po wczoraj trochę sprzętu zmęczył,liczę że dziś może nie być aż takiego błysku,a Dudek w mocnej Formie,będzie stykowo

Ostatnia edycja:
K 606

koski

Użytkownik
W stsie liczy się tylko 20 biegów, tak więc jak najbardziej zasadne granie jest under 52,5 Polski @ 1,88

Linia dość wysoka, jak na 20 biegów, a Polacy mają na kim tracić punkty. Również nie można wykluczyć jakiś defektów czy wykluczeń. Ponadto przy dość komfortowej przewadze mogą dać dodatkowe biegi Przyjemskiemu, który może potracić punkty.

Otrzymane punkty reputacji: +606
karfus 187,3K

karfus

Znawca - Żużel
W stsie liczy się tylko 20 biegów, tak więc jak najbardziej zasadne granie jest under 52,5 Polski @ 1,88

Linia dość wysoka, jak na 20 biegów, a Polacy mają na kim tracić punkty. Również nie można wykluczyć jakiś defektów czy wykluczeń. Ponadto przy dość komfortowej przewadze mogą dać dodatkowe biegi Przyjemskiemu, który może potracić punkty.
Gdzie znalazłeś zapisek, że liczy się tylko 20 biegów w sts?

karfus 187,3K

karfus

Znawca - Żużel
Na czacie rozmawiałem z konsultantem, bo nie było to też jasne dla mnie.
No to jest to kompletnie bez sensu, bo bo biegi rezerwowych są umiejscowione w trakcie zawodów, po 8 i 16 biegu, więc teraz nasuwa się pytanie, które biegi wliczamy pierwsze 20 wyścigów, czy wszystkie biegi, bez uwzględnienia biegów z zawodnikami rezerwowymi.

K 606

koski

Użytkownik
No to jest to kompletnie bez sensu, bo bo biegi rezerwowych są umiejscowione w trakcie zawodów, po 8 i 16 biegu, więc teraz nasuwa się pytanie, które biegi wliczamy pierwsze 20 wyścigów, czy wszystkie biegi, bez uwzględnienia biegów z zawodnikami rezerwowymi.
Wychodzi są one rozpatrywane jako dodatkowe biegi i nie będą wliczane: 1751111529768.png

K 606

koski

Użytkownik
Nie mogę edytować postu, ale wg SF są przedstawione te biegi jako R1 i R2, czyli te biegi nie będą brane pod uwagę przy rozliczaniu typu.

P 2,8K

Piroman15

Użytkownik
Szwecja-Ukraina 1 kurs 1.75 STS
Po otwarciu udało mi się złapać,potem 1.6 na Fortunie też sympatycznie
Szwecja over 15.5 kurs 1.6 Fortuna
Może byc ciężko ale liczę że Lahti i Nilsson coś tam skrobnąć mogą nawet Duńczyków plus Bangs nie jest bez szans,Henriksson z rezerwy...
Polska under 52.5 Fortuna
Kurcze wysoka linia jak na 20 biegów,tym bardziej że Duńczycy też fajny skład przywieźli ,a już jeden defekt czy wykluczenie na 20 biegów mocno możliwe i duże szanse powodzenia tego typu,osobiście dałbym linie 50.5 bardziej realna więc zaryzykuje
Forbet taka samą linia, ale liczone biegi 1-22
Przyjemski w tych 2 biegach dodatkowych zrobi 5-6 pkt, więc ja wchodzę w over [email protected] forbet

Do góry Bottom