>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2024

Sándor Tihanyi 56,6K

Sándor Tihanyi

Użytkownik
Witam orientujecie się czy jest gdzieś może transmisja z tych zawodów w telewizji?
SGP nigdy nie miało transmisji no może raz ale odkąd jest Discovery to w ramach promocji zużla proponują pakiet SGP plus chellenge ale cena z SGPCh jest wysoka i nie opłacalna więc nigdzie w Polsce jeszczel przez lata nie zobaczymy transmisji. W tym roku jedynie brytole się połasily na ten pakiet i przeszli samych siebie proponując PPV za około 100 zł

Taka oto promocja żużla na świecie. Prawda że warto promować żużel?:)

A 455,5K

adams235

Znawca - Żużel
Mistrzostwa Australii -tor w Gillmore
Trochę egzotyczne zawody ,ta pora roku ale kursy zachęcają do gry,podobnie jak my buki też kompletnie nie wiedzą czego się spodziewać...mnie zainteresowały takie pary:
J.Pearson -M.Cluff 1 kurs 1.75 STS
Pickering-Rew 2 kurs 2.08 Fortuna
Rew-Z.Cook 1 kurs 1.55 Fortuna

Typ ciekawy ale dodatkowy na solo
Ch.Holder-R.Thungate 2 kurs 2.33 Fortuna
Typy trochę dla zabawy ale może uda się coś ugrać 😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1513
A 455,5K

adams235

Znawca - Żużel
Kolejne zawody tym razem w Mildurze,tor bardzo specyficzny tym razem buki mocno wnioski wyciągnęli i kursy i pary zestawione optymalnie...
Ale ja spróbuję
Ch.Holder -R.Thungate 2 kurs 2.43 Fortuna
Kurs wysoki ,w poprzedniej rundzie było blisko ale półfinał zdecydował ,ponawiam ten typ bo pamiętam że Chris rok temu zaliczył tam fatalny występ na tym torze 3 albo 4 oczka a Thungate szalał fajnie i zajął 3 miejsce...system jest prosty wejść do półfinału a tam loteria....a skoro loteria to po takim kursie zaryzykuje😉

Otrzymane punkty reputacji: +140
R 1,9K

rabatko

Użytkownik
Kolejne zawody tym razem w Mildurze,tor bardzo specyficzny tym razem buki mocno wnioski wyciągnęli i kursy i pary zestawione optymalnie...
Ale ja spróbuję
Ch.Holder -R.Thungate 2 kurs 2.43 Fortuna
Kurs wysoki ,w poprzedniej rundzie było blisko ale półfinał zdecydował ,ponawiam ten typ bo pamiętam że Chris rok temu zaliczył tam fatalny występ na tym torze 3 albo 4 oczka a Thungate szalał fajnie i zajął 3 miejsce...system jest prosty wejść do półfinału a tam loteria....a skoro loteria to po takim kursie zaryzykuje😉
Jest blisko typu!!!+++
Post automatycznie złączony:

Jest blisko typu!!!+++
Ciekawe po 11 punktów po fazie zasadniczej a w półfinale 0 i w ??? więc jak rozliczy fortuna zakład???

A 455,5K

adams235

Znawca - Żużel
Nie mam pojęcia sam jestem ciekaw....tam generalnie wystarczyło dojechać do mety i byłby wyżej masakra....według mnie Thungate był wyżej, bo po zasadniczej bo miał dwie 3 ale może nie jestem obiektywny hmmm

A 455,5K

adams235

Znawca - Żużel
Holder wyzej bo w takich przypadkach decyduje polfinal i zero jest lepsze niz literka. Runda zasadnicza nie ma znaczenia.
W teorii masz rację tylko zastanawia mnie w takim razie dlaczego J.Holder jest wyżej od Chrisa skoro też miał literkę w tym samym półfinale z Thungatem.....a zarówno Jack i Thungate byli wyżej po rundzie zasadniczej od Chrisa
Jedyne co mi przychodzi do głowy to kolejność wydarzeń , najpierw upadek Thungate a potem defekt Jacka ....?

Do góry Bottom