Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Ja juz jestem myslami przed jutrzejszym seniorskim SON i zrobilem sobie symulacje według mnie jak to bedzie wyglądać i bardzo wiele zespołów ma idealną linie jaką wystawił sts
Moje typy
Niemcy 17 pkt a linia u buka 19,5
Anglicy 35 a linia u buka 35,5
Australia 33 a linia u buka 32,5
Dania 31 a linia u buka 28,5
Polska 33 a linia u buka 32,5
Szwecja 25 a linia u buka 24,5
Łotwa 15 a linia u buka 16,5
Na pierwszy rzut oka się wydaję że najpewniejszym zakładem jest over Dunczyków, tu jednak wszystko jest zależne jak pojedzie Michelsen. Dunczycy w półfinale zrobili aż 40 pkt. Teraz 30 powinni zrobić, na Niemcach i Łotyszach już powinni mieć 13 -14 pkt kolejne 4 zespoły to z urzędu 8 kolejnych punktów więc już 21-22 wydaję mi się że kilka remisów a więc 5 pkt przywiozą z tymi lepszymi ekipami. dlatego tą linie napewno pobiorę. @1,70
Anglicy chyba są przesacowani i ja również ich chyba za bardzo przeliczyłem, gospodarze gospodarzami ale na maksa można zrobić 42 pkt , Sa gospodarzami zawodników mają swietnych ale taki Bewley często ma wpadki myślę że oni nie zrobią w tym zestawieniu 36 pkt , tacy Zawodnicy jak Zmarzlik Lindgren , czy Dunczycy lub Australijczycy napsują sporo krwi, Wydaję mi się że podium jest w miare pewne, Brytjczycy Australijczycy i Polacy ale kto na którym miejscu to rzut monetą. Na under Brytoli również @1,70