D
0
DawidAlbicelestes95
Gość
Verona ma problem ze swoim podstawowym atakującym Sapożkowem, zastępuje go majacy już ogromny potencjał a mówiło się o nim, że to będzie nawet nowy Leon czyli Malijczyk Noumory Keita. Jednak to przyjmujący a z problemów wynikających ze stracenia podstawowego bombardiera na prawym skrzydle - właśnie tam upychają Keite. Narazie nie wychodzi to źle, ale jak wyjdzie z nieźle poukładaną Monzą, która też oczywiście kadrowo jest przeciętna to się dziś własnie okaże. Moim zdaniem Sapożkow to tam trzymał połowe gry, jeśli chodzi o Verone i bez niego w podstawowym skłądzie raczej bym się powstrzymywał od grania czegokolwiek w strone gości aczkolwiek Monza tak jak mówiłem to drużyna przeciętna do bólu i każdy wynik więc tutaj jest możliwyVerona +6,5 @ 1,67
Lube -9,5 @ 1,62
Ja wybrałem te dwa spotkania z Włoch. Verona dzisiaj jedzie do Monzy. Spotkanie sąsiadów tabeli i drużyn z podobnym potencjałem kadrowym. Myślę jednak, że sufit wyżej posiada Verona tylko problemem jest młodość i chimerycznosc jednak zawodnicy są tam z bardzo dużym potencjałem. Na pewno trochę pewności dodało zwycięstwo z Lube tydzień temu. Myślę, se na to spotkanie kursy powinny być 50-50 a są gdzieś 55-45 60-40 więc uważam , se jest value w graniu na gości.
W drugim spotkaniu pójdę w kierunku Lube które musi się w końcu przełamać i wygrać pierwszy raz od swiąt. Handicapy punktowe tutaj o wiele bardziej rozsądną opcja niż wchodzenie w 3-0 lub 3-1 po 1,45.