>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe ligi (Cały świat)

pukon 1,6M

pukon

Użytkownik
Liga Nacional (Argentyna)
(obie gry godz. 02:00)

Independiente de Oliva - Boca Juniors
Independiente de Oliva / 2.95 // (+6,5) / 1.82
Boca po mocnym początku i trzech wygranych z rzędu, ostatnio trochę słabiej, już dwie kolejne porażki. O ile z Instituto jakoś mocno nie dziwi, to już -16 z Atenas, dużo bardziej, przede wszystkim ich dyspozycja w tej grze - wyglądali tam naprawdę słabo, bez większego pomysłu na ten mecz. Jeżeli nie udało się coś poprawić w tak krótkim czasie, to przy takiej dyspozycji, chyba może być trudniej o lepszy mecz. W dodatku, wcześniej wypadł Cuello (4 gry 10,8pkt/4,5zb/4as), a w ostatniej grze opuścił parkiet Barreiro (5 gry 12,2pkt/6zb) - pierwszy pauzuję na pewno, drugi z wątpliwościami. Drużyna Independiente tylko z meczem rozegranym, wygrana z Instituto, tym samym, z którym kilka dni później Boca przegrywa. Po dwóch sezonach od awansu, Independiente musi powalczyć o coś więcej niż tylko utrzymanie, kadrę mają solidną, dobrze weszli w sezon, pokonując mocnego rywala, może będą potrafili w kolejnym starciu potwierdzić te większe aspirację. Nie wiem czy z dobrego założenia wyjdę, ale spróbuję tutaj, chyba głównie przeciwko ekipie Boca - na bazie tej ostatniej gry i znacznie słabszej dyspozycji w niej, no i możliwie kolejnej kontuzji w kadrze, może to znajdzie potwierdzenie i w tej grze.

Argentino - Obras
Argentino / 3.85 // (+8,5) / 1.88
Tutaj już chyba dużo mocniej życzeniowo, nie wiem, bo może tylko sobie coś ubzdurałem pod typ, że drużyna Argentino może tutaj powalczyć. Gospodarze jeszcze bez wygranej (0-3), no i uczciwie trzeba przyznać, że bez większych szans w tych grach. Można szukać usprawiedliwienia w tym, że cały czas mieli luki w kadrze, przede wszystkim na środku i z tego powodu musieli kombinować ze zmianami pozycji innych zawodników - w sparingach mając typowego centra, grali solidniej (ten gracz ze sparingów wybrał inny klub, zostawiając ich na lodzie trochę). Teraz jest szansa na debiut Dylana Smitha, który w Meksyku wykręcał bardzo dobre liczby, jest w rytmie meczowym, i jest jakaś szansa, że od razu będzie realnym wzmocnieniem, no i przede wszystkim inny będą mogli wrócić na swoje nominalne miejsca. Ekipa Obras jest silniejsza personalnie, nie ma co na siłę szukać minusów, ale taka sama sytuacja była w ich ostatnim meczu, gdzie jednak przegrali z beniaminkiem Racing de Chivilcoy. W dodatku, to będzie ich czwarty mecz w tydzień, więc może trochę zostanie w nogach/rękach.

LUB (Urugwaj)
Defensor Sporting - Hebraica y Macabi 01:30
Hebraica y Macabi / 2.15
Oba zespoły rozpoczęły sezon od zwycięstw z beniaminkami (Defensor 102-91 z Goes, Hebraica 84-81 z Union Atletica). W moim odczuciu, dwa zespoły, które mogą trochę namieszać tym najsilniejszym (Penarol, Nacional, Aguada), pewnie bliskie potencjałem, ciężko mi wskazać jednoznacznie kto silniejszy. Spróbuję się tutaj oprzeć na tym co było w przygotowaniach, gdzie Hebraica pokonała tego rywala, trochę wcześniej zaczęli też przygotowania i szybciej mieli pełną kadrę, może to też na starcie da trochę lepsze zrozumienie/zgranie. Ekipa gospodarzy jeszcze bez Soto, drużyna gości w pełnym składzie.
(Fortuna/sts)

ferguson2 1,3M

ferguson2

Typer
Dyscyplina Koszykówka NBA
Godzina: 00
Spotkanie: Atlanta - Miami Typ: Trae Young trafi przynajmniej trzy razy za "trzy"
Kurs: 2.65
Bukmacher: betters
Analiza: Przed Atlanta jeszcze dwa mecze przedsezonowe i pewnie jutrzejsze spotkanie będzie ostatnie dla głównych starterów. Young grał w poprzednich pojedynkach zazwyczaj ponad 20 min, dzisiaj liczę na podobne minuty. Oddaje sporo rzutow za trzy, myślę że przy dzisiejszym szybkim tempie sparingowym może się zakręcić w okolicach tej liczby albo nawet i więcej.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom