>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe ligi 2015/2016, CEV Cup, Challenge Cup

Status
Zamknięty.
M 101

mistrzgry

Użytkownik
Tak wiec wielka lozo szydercow prosze odpowiedziec mi na pytanie skoro wzystkie ekipy w baku graja w tej samej hali to jak to mozliwe ze akutalnie azzerali gra z azeryolem a telecom z loko? rozumiem ze boisko jest podzielone na 2 czesci?

M 101

mistrzgry

Użytkownik
wejdz sobie na wyniki vitsport cze 3-0 dla azzerali wystarczylo wejsc na bet365 na live ktory wlasnie sie skonczyl ale to wymaga IQ 210 pozdrawiam
edit Ted to nie bylo do ciebie tylko do pani ktora pisala wczesniej ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Moja pomyłka, Telekom z tego co wiem gra na innej hali (tak było w LM) a pozostałe czyli azzerial,loko i azeryol w jednej .

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Tu akurat mistrzgry ma rację. Oba mecze rozpoczynały się o 14, więc mało prawdopodobne, że w tej samej hali. ????
Inna sprawa, że podany typ na Telecom, to typ &quot;tabelowy&quot;, w stylu dziadów z STS-u, bez żadnego większego zgłębienia tematu i analizy i za taki typ słusznie koledze się musiało oberwać.

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Siatka CEV Cup

Surgut - Lugano 2 +20.5 1.92 3/10 1xbet ✅
Lugano +2.5 seta 3.68 1/10 pinnacle ✅
3-1, +7 w pkt

Dwumecz odbywa się w Rosji, za zgodą gości ze Szwajcarii.
Wczoraj 3-0 (-23, -16, -21), zatem +15. Grałem live +20.5, bo nawet przy 6-6 w 1 secie parimatch trzymał +20.5. W 2 secie seria 11-0 dla Surgutu, stąd set do 16, ale poza tym wszystko w miarę równe. Bez przepaści, bo gospodarze już wczoraj grali rezerwową szóstką, więc dziś w mojej opinii na 100% postąpią tak samo.
Dla Ruskich to czysto treningowe mecze, nie spodziewam się gwałtu i dziś.
Po -5.5, moze -6 na seta by tu wystarczyło wystawić w zupełności, zatem około 3-4 pkt value na meczu.
Delikatnie daję też urwanie seta, bo wczoraj w jednym było blisko, a poza tym Ruskie ekipy lubią zakombinować na 3-1 w pucharach.
Jeszcze fajna relacja + wywiady, wszystko pokazuje podejście do tych spotkań, jakby się komuś chciało poczytać:
http://www.cev.lu/Competi...ID=22716&amp;amp;ID=880

Powodzenia
HH

Otrzymane punkty reputacji: +10
M 101

mistrzgry

Użytkownik
KAL JUMBOS-Kepco 1@1,30 3-1++++
Swietny kurs Kepco wystapi bez swojego lidera Jana Stokra a jak wiemy w lidze Koreanskiej brak zagranicznego lidera to 50% straty.

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
W Korei ostatni mecz decydujący o awansie do play-off
(wchodzą tylko 3 pierwsze zespoły)
Samsung Bluefangs - KB Stars
Samsung @1,30 ✅
Samsung -1,5 @1,66 ✅

Obecnie Samsungi 4. miejsce z bilansem Z-P 22-13 i tylko 63 ptk (został im ten ostatni mecz)
KAL Jumbos 3. plac i bilans Z-P niby gorszy 21-15, ale 64 ptk (i już zakończyli rundę zasadniczą)
Co prawda styka im nawet win 3-2, ale chyba nie będą chcieli doprowadzać do nerwowej końcówki
(porażka 2-3 powoduje zrównanie się punktami, ale mają gorsze sety)
///Wynik: 3-1
/// Samsungi tym zwycięstwem zapewnili sobie awans do play-off

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Może coś pomieszałem, ale spróbuję powalczyć o swoją rację.
Patrzysz na tabelę z jakiegoś portalu wynikowego, który uwzględnia tylko wygrane i przegrane:

Tak naprawdę tabela na oficjalnej stronie KOVO wygląda tak:

Samsungi to ci na 4. miejscu, a jak widać został im jeden mecz.
Po prostu zbyt często wygrywali tylko 3-2 i gubili punkty.
A tu jeszcze trochę statystyk:

Otrzymane punkty reputacji: +7
A 28

andrusek

Użytkownik
Posiada ktos jakies informacje na temat meczu dynamo krasnodar z azzerail baku? Zadziwil nnie wysoki kurs na gospodynie. Widze na stronie CEV brak w skladzie Koszelewej czyli zdecydowanie najlepszej zawodniczki. Jakies jeszcze problemy Krasnodaru?

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
A kurs na Galatasaray nie jest za wysoki czasem? Wyjściowe 1.45 urosło do ponad 2.00 teraz powoli zaczyna spadać na Turczynki. Niemki u siebie mogą być groźne ale Galatasaray jednak ma lepszy i bardziej ograny skład. Lleys, Centoni, Guldeniz czy Cursty Jackson. Liga turecka stoi jednak na znacznie wyższym poziomie od niemieckiej, a galata potrafiła w tym sezonie z niezłym skutkiem powalczyć czy to z Vakifbankiem, czy Eczacibasi. W okolicach 1.80- 1.90 moim zdaniem warto. Ktoś ma jakieś zdanie co do tego meczu?

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Mam podobne zdanie, ale troche przerazily mnie te spore wzrosty kursow, moze jakies braki w kadrze na mecz? Bo ogolnie to Turczynki wedlug mnie powinny wygrac bez problemow, klase wyzej sa od rywalek.

J 0

jarunia91

Użytkownik
Nie ma Panowie właśnie osłabień tylko te kursy są dziwne ???? no i atut własnej Hali w Niemczech gra sie ciężko ????

M 101

mistrzgry

Użytkownik
Schweiner-Galatasaray 1@2,00

Przyznam ze tutaj udalo mi sie zlapac jeszcze kurs 2,6 natomiast mnie wcale nie dziwia spadki kursow i mysle ze 2,00 jest jeszcze do wziecia Niemki u siebie naprawde mocne.W ot meczu ligowym wygranmy 3-2 zagralo kilka rezerwowych trener w wywiadzie przed meczem mowil iz mecz z Galatasaray to dla nich priorytet dodatkowo mysle ze kursy spadaja poniewaz Galtasaray przegral ost 2 mecze w lidze z ekipami ze strefy spadkowej mnie ta ekipa absolutnie nie przekonuje gwiazda jest Centoni ktora swoje najlepsze lata ma juz dawno za soba Wroclaw skompromitowal sie w moim odczuciu porazka z ta ekipa poniewaz dzieli ja naprawde duzo od tuzow ligi Tureckiej mysle ze to bedzie zaciete spotkanie z ktorego ostatecznie Niemki wyjda zwyciesko.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Kurs na Turczynki, jest taki wysoki tylko i wyłącznie dla tego że. Przewaliły one 3 ostatnie mecze w lidze. Grały po prostu padakę. I brakiem Cursty Jackson, ale tak naprawdę Niemki, czy są mocne u siebie czy nie to są o poziom niżej niż Turczynki. Ekipa gości walczyła ambitnie z mocnym Vakifbank. No i przewaliła dwa ostatnie mecze z leszczami czyli: Nilufer Bld i Idman Ocagi. Niemki ostatnio też męczyły się z Wiesbaden. Tu nie ma co szukać sensacji Turczynki może i są w dołku, ale jak potrafiły pokonać Impel to i pokonają Niemki. Szefostwo klubu z Turcji też nie będzie znosić wiecznych przegranych.

Galatasaray 1.95 Marathonbet✅ 0 - 3

Otrzymane punkty reputacji: +6
tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
godz.11:00
Samsung Blue Fangs (Grozer) - KAL Jumbos (Moroz)
To chyba jakaś wcześniej nieplanowana dogrywka chyba pomiędzy 3. i 4. zespołem i wejście do półfinału
3. Samsung 23-13 (66 ptk)
4. KAL Jumbos 21-15 (64 ptk.)
Wie ktoś czy to jest tylko jeden decydujący mecz?
20 lutego Samsungi wygrali z Jumbosami 3-1 na ich parkiecie.
Jumbosy były w dobrej formie pod koniec sezonu (4Z-1P)
Kurs 1,33 na gospodarzy trochę słaby

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom