>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe ligi 2015/2016, CEV Cup, Challenge Cup

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
e: KULAWY GROZER OGRYWA PIJANEGO MOROZA 3-1 mega dziwny mecz...
I mega dziwne kursy, człowiek widzi mecz, myśli że dostanie z @ 1.9 na Samsungi u siebie a tu widzi @2,5 i kmini czy jest coś na rzeczy przy takich wzrostach...

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Lokomotiv Baku W - Telecom Baku
Typ: Lokomotiv -1,5
@ 1,90 bet365

Telekom niezła patoliga. Grały ostatnio z Wrockiem o nic i pokonały jeszcze gorszy zespół z Polski 2-3. Mecz fatalny z obu stron. Serie głupich błędów popełnianych na przyjęciu itp. Lokomotiv zagrał dobry mecz z rezerwami Kazania, który to nie miał nic do powiedzenia w żadnym z setów. Jedynie H2H na korzyść Telekomu.
E: mecz live.
jako, że spotkanie LIVE jest dostępne to napiszę swoją refleksję. Widzę tutaj przynajmniej 4 sety. Pierwszy set to patologia z jednej i drugiej strony, co chwilę serie. Przebieg seta- 3-8=&gt;10-10=&gt;11-16=&gt;16-16=&gt;16-18=&gt;19-21=&gt;23-22=&gt;23-25
WG mnie warto uderzyć Telecom po 4,33 na mecz, a już na pewnoe Telecom +2,5 po 1,53. Telecom w tym sezonie jest silniejszy i o ile wpoprzednich przegrywał dość wyraznie, zazwyczaj 3-0. O tyle w tym sezonie 2 zwycięstwa 3-2 i 3-1.
Ja widzę value tak jak i przed meczem, bo oba zespoły ze sporą patologią i strasznymi przestojami.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Galatasaray - Wrocław ✅ 3:1 (22:25; 25:14; 25:14; 25:16)
Typy:
- 1 @ 1.34 1xBet 10/10 ✅
- 1 (-1,5 set) @ 1.65 Pinnacle 6/10 ✅
- 1 (-2,5 set) @ 2.80 Unibet 2/10 ⛔

Dobra mecz za trochę ponad godzinę więc bez kombinowania. Krótko zwykła różnica klas i tyle. Galatasaray w swojej mocnej lidze ulegli tylko dwóm potentatom czyli Vakifbank i Fenerbahce. W składzie Turczynek między innymi znana z ATOM-u Charlotte Leys, która prezentuje dobry poziom. Do tego w ataku Nadia Centoni. Nie ma co kombinować Impel tak jak mówiłem już wcześniej mocny na papierze, ale w rzeczywistości to drużyna gwiazdeczek bez ładu i składu. Siatkarki z Wrocławia przegrały z Baku, w tragiczny sposób z Sopotem. Męczyły się nie miłosiernie z Piłą. By ostatnio jako tako pokonać Muszynę. Podsumowując typ na win Turczynek to peffka. Na -1,5 seta też wydaje się być rozsądnym typem, gdyż Turczynki ostatnio gubiły po I secie, jednakże typ na -2,5 ma tak dobry kurs że warto próbować. Wystarczy że Impelowi nie pójdzie na początku dobrze to potem będzie tylko coraz gorzej i strojenie min.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Lukoil Neftohimik - Marek Union Ivkoni Typ: Lukoil -1.5 seta @ 1.80 w bet365 ⛔ 1-3
Marek ma problemy z urazami. W dzisiejszym meczu mają nie zagrać: Mihael Mandzhukov, Angel Velkov oraz Mihail Tsvetanov. Skład mają uzupełnić juniorzy. Ponadto niepewny występ jest Martina Ivanova (z tego co zrozumiałem ma odejść z klubu). Lukoil lider, bardzo mocny u siebie (oprócz wpadki z Dobrudja, wszystkie mecze pewnie wygrane). U siebie powinni pewnie wypunktować osłabiony zespół gości.
3-0 po 3.20 można próbować ;)

C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Superliga Kobiety
Godzina: 22:30
Spotkanie: Minas - Osasco
Typ: over 3,5seta
Kurs: 1.42
Bukmacher: Pinnacle

Analiza

Na dzisiaj znowu wybrałem pojedynek z siatkówki w którym rozegranie tylko 3 setów jest bardzo mało prawdopodobne. Jest to spotkanie siatkówki brazylijskiej kobiet pomiędzy siatkarkami Minas i Osasco. Obydwie drużyny tak jak w tamtym sezonie grają bardzo dobrze w sezonie zasadniczym i w związku ze słabymi występami zespołu Sesi SP, obok mistrzyń z ostatnich 3 lat Rexony i zespołu Praia Clube są w wielkiej czwórce tabeli. Aktualnie Minas po dwóch tegorocznych porażkach z Praia i Brasilią spadły za ekipę dzisiejszych rywalek na 4 miejsce mając na koncie 13 wygranych i 5 porażek. jednak dwa ostatnie zwycięskie spotkania bez straty seta z Sesi i Valinhos wydają się wskazywać na ponowną stabilizację formy. W przeciwieństwie do swoich rywalek Osasco notuje serię 4 wygranych co pozwoliło im się umocnić na 3 pozycji z 14 wygranymi i 4 porażkami, szczególnie wygrana 3:1 w ostatnim spotkaniu z Praia Clube stawia tą drużynę w dzisiejszym spotkaniu w roli minimalnych faworytek. Jeśli miałbym wybierać zwycięzcę to własnie poszedłbym w tą stronę, ale over setowy wydaje mi się optymalny do zagrania. Obydwie ekipy godne siebie i wygraną którejś z nich w 3 setach uważałbym za lekką niespodziankę. Minas u siebie tylko raz przegrało 0:3 w tym sezonie, to nie ta sama drużyna która jeszcze dwa sezony była uznawana za jedną z gorszych drużyn w lidze z problemem kwalifikującą się do play-off, dlatego może dzisiaj zaliczy porażkę z Osasco, ale nie bez walki.

C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Exstraliga Czechy mężczyźni
Godzina: 17:00
Spotkanie: Usti - Karlovarsko
Typ: Karlovarsko (-2,5seta)
Kurs: 1.55
Bukmacher: Betsafe

Analiza:

Za dwie godziny rozpocznie się 19 kolejka czeskiej extraligi w siatkówce. Mój typ dotyczyć będzie spotkania pomiędzy zespołami Usti nad Labem i Karlovarsko. W ekipie gości drugą młodość przeżywa były zawodnik reprezentacji Polski i między innymi ZAKSY Robert Szczerbaniuk, 39 letni blokujący zachwyca kibiców w przeciętnej lidze czeskiej i raz po raz napływają informacje o jego bardzo dobrej grze na portalach siatkarskich. Między innymi dzięki niemu ekipa Karlovarsko jest obecnie zaliczana do 4 najlepszych drużyn w Czechach, a aktualnie zajmuje 3 miejsce z 13 wygranymi i 5 porażkami ustępując tylko zespołom z Liberca i Czeskich Budziejowic. Karlovarsko jest zdecydowanym faworytem tego spotkania i utrata seta w dzisiejszym meczu będzie spora niespodzianką, dlatego że gospodarze to obecnie najgorsza ekipa w lidze legitymująca się 2 wygranymi i 16 porażkami. W ostatnich spotkaniach tegorocznych z zespołami z czołówki nie potrafiła ona zdobyć seta przegrywając kolejno 0:3 z Libercem, Budziejowicami i 4 zespołem ligi Brnem. Oprócz tych spotkań przegrali jeszcze z Probram 0:3 i notują serię 4 spotkań bez ugranego seta. Pierwsze spotkanie tego sezonu u siebie Karlovarsko rozstrzygnęło na swoją korzyść wygrywając 3:0 w setach do 11,19 i 19, oby dzisiaj powtórzyli ten wynik.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Exstraliga Czechy mężczyźni
Godzina: 17:00
Spotkanie: Usti - Karlovarsko
Typ: Karlovarsko (-2,5seta)
Kurs: 1.55
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Za dwie godziny rozpocznie się 19 kolejka czeskiej extraligi w siatkówce. Mój typ dotyczyć będzie spotkania pomiędzy zespołami Usti nad Labem i Karlovarsko. W ekipie gości drugą młodość przeżywa były zawodnik reprezentacji Polski i między innymi ZAKSY Robert Szczerbaniuk, 39 letni blokujący zachwyca kibiców w przeciętnej lidze czeskiej i raz po raz napływają informacje o jego bardzo dobrej grze na portalach siatkarskich. Między innymi dzięki niemu ekipa Karlovarsko jest obecnie zaliczana do 4 najlepszych drużyn w Czechach, a aktualnie zajmuje 3 miejsce z 13 wygranymi i 5 porażkami ustępując tylko zespołom z Liberca i Czeskich Budziejowic. Karlovarsko jest zdecydowanym faworytem tego spotkania i utrata seta w dzisiejszym meczu będzie spora niespodzianką, dlatego że gospodarze to obecnie najgorsza ekipa w lidze legitymująca się 2 wygranymi i 16 porażkami. W ostatnich spotkaniach tegorocznych z zespołami z czołówki nie potrafiła ona zdobyć seta przegrywając kolejno 0:3 z Libercem, Budziejowicami i 4 zespołem ligi Brnem. Oprócz tych spotkań przegrali jeszcze z Probram 0:3 i notują serię 4 spotkań bez ugranego seta. Pierwsze spotkanie tego sezonu u siebie Karlovarsko rozstrzygnęło na swoją korzyść wygrywając 3:0 w setach do 11,19 i 19, oby dzisiaj powtórzyli ten wynik.
Typu nie neguję ale granie w lidze czeskiej wyniku 3-0 po kursie 1,55 to wg mnie prędzej czy później duży ⛔. Tam lubią się dziać &quot;dziwne rzeczy&quot;

P 1,8K

patced

Użytkownik
Ogólnie, nie wiem czy tylko ja mam wrażenie ale coraz więcej niespodzianek w siatkówce. Jak do niedawna uważałem siatkówkę, za jedną z bardziej przewidywalnych dyscyplin sportu, tak czas zmienić zdanie.
Sporo zależeć zaczyna od dyspozycji dnia, poziom się wyrównuje i tutaj każdy może wygrać z każdym (o ile w składzie nie ma Leona). Nie trzeba daleko szukać. Oglądam mecze babek i runy tam są niebotyczne ... Mulhause prowadzi sobie 12-9 za chwile 12-15 by po chwili zrobic 20-17 i 23-25. Kobieca siatkówka jest mega patologiczna ale to samo robi się w męskiej. Już nie popadam w skrajność i nie biore na tapete ligi Koreańskiej (w ostatnim tygodniu codziennie kursy over 5 wchodziły). Wystarczy przenieść się do Włoch gdzie niespodzianek od groma. Na szybko przykład Trento wygrywa jak leci, nagle kontuzja mózgu przegrywają z Ravenna by za kilka dni pokonać Modene grającą u siebie. Spójrzcie na kursy... Dzisiaj oglądam mecz naszej PLS i co widzę ? Trefl grający kilka dni temu piach (ten sam skład personalny), robi runy 7 punktowe na Skrze, która ostatnio ogrywa Zakse i Resovie x2. Gdzieś ta różnica się zatraca poziom wyrównuje i wyniki są jakie są...
Co myślicie ?

C 511

chemiczny

Użytkownik
Typu nie neguję ale granie w lidze czeskiej wyniku 3-0 po kursie 1,55 to wg mnie prędzej czy później duży ⛔. Tam lubią się dziać &quot;dziwne rzeczy&quot;
Nie gram caly czas ligi czeskiej, a niespodzianki wszedzie sie zdarzaja, dzisiaj weszlo choc w drugim secie Karlo bylo praktycznie na lopatkach.

C 511

chemiczny

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkówka, Serie A Włochy kobiety
Godzina: 18:00
Spotkanie: Modena - Piacenza
Typ: over 3,5seta
Kurs: 1.414
Bukmacher: Pinnacle

Analiza:

Dzisiaj typ overowy z włoskiej siatkówki żeńskiej na spotkanie pomiędzy Modeną, a Piacenzą. Zastanawiałem się nad typem na gospodynie po tym jak widziałem niezbyt przekonującą grę Piacenzy w pucharowym spotkaniu z Treflem, ale jednak overek w tym spotkaniu moim zdaniem najbardziej możliwy. W lidze obydwa zespoły radzą sobie bardzo dobrze, Piacenza notuje serię 7 wygranych spotkań co umocniło tą drużynę na drugim miejscu tabeli z taką samą liczbą punktów jak liderująca drużyna Conegliano. Gospodynie 3 kolejki temu niespodziewanie przegrały u siebie z przeciętnym zespołem Montichiari 1:3, ale już ostatnie 3 spotkania wygrane po 3:0 z Busto, Club Italia i Novarą pozwalają upatrywać je w roli faworytek minimalnych w dzisiejszym spotkaniu. Spotkania tych zespołów nigdy nie były jednostronne, można przypomnieć pierwsze spotkanie z listopada tamtego roku kiedy to Modena wygrała na wyjeździe 3:2, a przeglądając historię spotkań tych zespołów z ostatnich 5 lat to na 15 spotkań tylko raz jedna z drużyn wygrała po 3 setówce z czego 5 spotkań zakończyło się tiebreakami. Jak dla mnie mecz dwóch wyrównanych drużyn co przybliża spotkanie do rozstrzygnięcia tiebreakowego.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Impel Wroclaw - Galatasaray ✅ 1:3 (25:15, 21:25, 22:25, 17:25)
Typy:
- 2 @ 1.85 Betsafe✅
- 2(-1,5 seta) @2.55 Unibet✅

Pierwszy mecz typowałem tak klik. I czy coś się zmieniło? No nie. Zwykła różnica klas i tyle Impel ostatnio pokonał Bydgoszcz, która postawiła opór jedynie w II secie. Fakt że w tym meczu ładnie na zagrywce grała Radecka, ale co z tego jak w ataku lipę grała niby gwiazda Costagrande, a przyjęcie też takie sobie miała. Już to mówiłem i powtórzę Impel to nie jest zespól. Impel to skład naburmuszonych gwiazdeczek coś pójdzie nie tak i tak zostanie. Jedynie głupi uśmieszek do kamery. Galata natomiast ostatnio stoczyła 5-cio setowy mecz z Vakifbankiem, w którym grały bardzo przyzwoicie z o wiele drużyną niż Impel. Impel miał małe problemy z Bydgoszczą zespołem, który powinien pokonać z palcem w... A Turczynki ostatnio dały naprawdę dobry mecz z jednym faworytów do zwycięstwa w LM. To jest różnica klas. Turczynki wygrały w pierwszym meczu wygrają i w drugim.

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Przepraszam za późnego posta, bo grają za niespełna 15 minut, ale może ktoś skorzysta.
Novara - Azeryol Baku 2 +2.5 seta 1.80 2.5/10 b e t 365 ✅
Azeryol +1.5 seta @3.47 2/10 (ręcznie z 6.90 MarathonBet na dwójkę oraz CS 3-2 @7 w
Parimatch). Ewentualnie między P i n n a c l e i b e t 365 też akceptowalne 3.19, jeśli ktoś nie ma ruskich. ⛔
3-1
Oglądałem 1 spotkanie i poza jednym głupio przegranym setem (z 23-20), była pełna dominacja Baku.
Novara zresztą ostatnio w lidze też będąc faworytem na 1.30 dostała w domu 0-3 od Bergamo.
Nie potrafię zaufać tej drużynie i wyobrazić sobie tutaj gładkiego 3-0.
Staty z pierwszego meczu jeśli ktoś chce sobie przeanalizować: http://www.cev.lu/Competi...s.aspx?ID=28012
No i jeszcze jedno. Czy Puchar CEV tak naprawdę jest Włoszkom jakoś bardzo do szcześcia potrzebny? W lidze mają dość ostrą walkę o jak najlepsze miejsce przed playoff i w weekend mecz z liderem z Conegliano.
http://www.betexplorer.co...serie-a1-women/
Powodzenia
HH

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Impel Wroclaw - Galatasaray
Typy:
- 2 @ 1.85 Betsafe
- 2(-1,5 seta) @2.55 Unibet
Pierwszy mecz typowałem tak klik. I czy coś się zmieniło? No nie. Zwykła różnica klas i tyle Impel ostatnio pokonał Bydgoszcz, która postawiła opór jedynie w II secie. Fakt że w tym meczu ładnie na zagrywce grała Radecka, ale co z tego jak w ataku lipę grała niby gwiazda Costagrande, a przyjęcie też takie sobie miała. Już to mówiłem i powtórzę Impel to nie jest zespól. Impel to skład naburmuszonych gwiazdeczek coś pójdzie nie tak i tak zostanie. Jedynie głupi uśmieszek do kamery. Galata natomiast ostatnio stoczyła 5-cio setowy mecz z Vakifbankiem, w którym grały bardzo przyzwoicie z o wiele drużyną niż Impel. Impel miał małe problemy z Bydgoszczą zespołem, który powinien pokonać z palcem w... A Turczynki ostatnio dały naprawdę dobry mecz z jednym faworytów do zwycięstwa w LM. To jest różnica klas. Turczynki wygrały w pierwszym meczu wygrają i w drugim.
Jestem z Wrocławia i niestety muszę się w stu procentach zgodzić z tym co napisałeś. Gra Impelu w głównej mierze opiera się na Katarzynie Skowrońskiej. W momencie gdy raz, drugi, trzeci zostanie zablokowana to wrocławianki przestają grać. Kąkolewska jakby stanęła w rozwoju, o Costagrande nadal podtrzymuje zdanie że to niewypał transferowy. Kto wie, czy mając nikłe szansę na wygranie meczu i na dodatek pokonanie Galatasaray w złotym secie, prezes i trener w jednym - Jacek Grabowski nie da pograć w dłuższym wymiarze czasowym zawodniczką rezerwowym.
Impel powinien teraz główną uwagę skupić na Orlen Lidze, w końcu od początku sezonu mówiło się że cel minimum to gra w finale.
Jak wygląda kadra Galatasaray na ten mecz? Zabiorą do Wrocławia wszystko, co mają najlepsze?
Galatasaray 2.00 STS

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Ansari Rush&amp;Cash - Korean Air Jumbos
3,25 - 1,33

Orientuje się ktoś skąd takie kursy?
Jumbos na wyjeździe, bez szans na play-offy.
Rush&amp;Cash walczą o 2. pozycję z Samsungami.
Murzyn kontuzjowany?

B 66

brokers

Użytkownik
Coś musi być na rzeczy, do tego kursy lecą na gości. Takiej promocji buki by nie zrobiły chyba...
Jak ktoś ma jakieś informacje niech da znać.
E/ Murzyn jednak nie gra więc dlatego takie kursy

M 101

mistrzgry

Użytkownik
Liga Koreanska
Kepco-KB Stars 1 1,35(maraton Bet)

Zdecydowana promocja w maraton bet kurs 1,35 w innych juz pospadaly nawet do 1,20 Kepco jest druzyna o klase lepsza Jan Stokr znajduje sie w fantastycznej formie i powinien rozstrzelac ekipe w ktorej wystepuje Nemec bedacy wyraznie pod forma w ost spotkaniach ktore przegrywaja z kazdym gracze KB spodziewam sie latwego zwyciestwa gospodarzy.

M 101

mistrzgry

Użytkownik
Telecom Baku-Lokomotiv Baku 1@2,05
Kurs totalne nieporozumienie Telecom Lider ligi Azejberdzanu Gra u siebie dodatkowo ma rywalki ostro zmeczone liga mistrzow zdecydowanie bylo to widac w meczu z Volero spodziewalem sie kursow 1,3 dawno nie widzialem tak duzoego Value brac to mecz juz o 14!

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Niestety 5 minut przed meczem okazalo sie ze Stokr nie gra 2-3 ⛔
zenujace bledy
ale przynajmniej posmiac sie mozna
w korei od paru kolejek graja mecze o pietruszke i stranieri czesto dostaja wolne no ale co tam
????
to ze mozna zobaczyc sklad jaki wybiegnie i dopiero wtedy grac, to cos takiego wymaga iq 200

K 1K

komandos5

Użytkownik
Telecom Baku-Lokomotiv Baku 1@2,05

Kurs totalne nieporozumienie Telecom Lider ligi Azejberdzanu Gra u siebie dodatkowo ma rywalki ostro zmeczone liga mistrzow zdecydowanie bylo to widac w meczu z Volero spodziewalem sie kursow 1,3 dawno nie widzialem tak duzoego Value brac to mecz juz o 14!
U siebie ? Co Ty tu za farmazony wypisujesz ? Widziałeś kiedyś jak i gdzie odbywają się mecze ligi azerskiej ? Odpowiem od razu nie widziałeś i wprowadzasz w błąd przy okazji innych ... Milczenie jest złotem , szczególnie jak się nie ma pojęcia na dany temat !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom