ted
Forum VIP
I mega dziwne kursy, człowiek widzi mecz, myśli że dostanie z @ 1.9 na Samsungi u siebie a tu widzi @2,5 i kmini czy jest coś na rzeczy przy takich wzrostach...e: KULAWY GROZER OGRYWA PIJANEGO MOROZA 3-1 mega dziwny mecz...
I mega dziwne kursy, człowiek widzi mecz, myśli że dostanie z @ 1.9 na Samsungi u siebie a tu widzi @2,5 i kmini czy jest coś na rzeczy przy takich wzrostach...e: KULAWY GROZER OGRYWA PIJANEGO MOROZA 3-1 mega dziwny mecz...
jako, że spotkanie LIVE jest dostępne to napiszę swoją refleksję. Widzę tutaj przynajmniej 4 sety. Pierwszy set to patologia z jednej i drugiej strony, co chwilę serie. Przebieg seta- 3-8=>10-10=>11-16=>16-16=>16-18=>19-21=>23-22=>23-25Lokomotiv Baku W - Telecom Baku
Typ: Lokomotiv -1,5
@ 1,90 bet365
Telekom niezła patoliga. Grały ostatnio z Wrockiem o nic i pokonały jeszcze gorszy zespół z Polski 2-3. Mecz fatalny z obu stron. Serie głupich błędów popełnianych na przyjęciu itp. Lokomotiv zagrał dobry mecz z rezerwami Kazania, który to nie miał nic do powiedzenia w żadnym z setów. Jedynie H2H na korzyść Telekomu.
E: mecz live.
Typu nie neguję ale granie w lidze czeskiej wyniku 3-0 po kursie 1,55 to wg mnie prędzej czy później duży . Tam lubią się dziać "dziwne rzeczy"Dyscyplina: Siatkówka, Exstraliga Czechy mężczyźni
Godzina: 17:00
Spotkanie: Usti - Karlovarsko
Typ: Karlovarsko (-2,5seta)
Kurs: 1.55
Bukmacher: Betsafe
Analiza:
Za dwie godziny rozpocznie się 19 kolejka czeskiej extraligi w siatkówce. Mój typ dotyczyć będzie spotkania pomiędzy zespołami Usti nad Labem i Karlovarsko. W ekipie gości drugą młodość przeżywa były zawodnik reprezentacji Polski i między innymi ZAKSY Robert Szczerbaniuk, 39 letni blokujący zachwyca kibiców w przeciętnej lidze czeskiej i raz po raz napływają informacje o jego bardzo dobrej grze na portalach siatkarskich. Między innymi dzięki niemu ekipa Karlovarsko jest obecnie zaliczana do 4 najlepszych drużyn w Czechach, a aktualnie zajmuje 3 miejsce z 13 wygranymi i 5 porażkami ustępując tylko zespołom z Liberca i Czeskich Budziejowic. Karlovarsko jest zdecydowanym faworytem tego spotkania i utrata seta w dzisiejszym meczu będzie spora niespodzianką, dlatego że gospodarze to obecnie najgorsza ekipa w lidze legitymująca się 2 wygranymi i 16 porażkami. W ostatnich spotkaniach tegorocznych z zespołami z czołówki nie potrafiła ona zdobyć seta przegrywając kolejno 0:3 z Libercem, Budziejowicami i 4 zespołem ligi Brnem. Oprócz tych spotkań przegrali jeszcze z Probram 0:3 i notują serię 4 spotkań bez ugranego seta. Pierwsze spotkanie tego sezonu u siebie Karlovarsko rozstrzygnęło na swoją korzyść wygrywając 3:0 w setach do 11,19 i 19, oby dzisiaj powtórzyli ten wynik.
Nie gram caly czas ligi czeskiej, a niespodzianki wszedzie sie zdarzaja, dzisiaj weszlo choc w drugim secie Karlo bylo praktycznie na lopatkach.Typu nie neguję ale granie w lidze czeskiej wyniku 3-0 po kursie 1,55 to wg mnie prędzej czy później duży . Tam lubią się dziać "dziwne rzeczy"
Jestem z Wrocławia i niestety muszę się w stu procentach zgodzić z tym co napisałeś. Gra Impelu w głównej mierze opiera się na Katarzynie Skowrońskiej. W momencie gdy raz, drugi, trzeci zostanie zablokowana to wrocławianki przestają grać. Kąkolewska jakby stanęła w rozwoju, o Costagrande nadal podtrzymuje zdanie że to niewypał transferowy. Kto wie, czy mając nikłe szansę na wygranie meczu i na dodatek pokonanie Galatasaray w złotym secie, prezes i trener w jednym - Jacek Grabowski nie da pograć w dłuższym wymiarze czasowym zawodniczką rezerwowym.Impel Wroclaw - Galatasaray
Typy:
- 2 @ 1.85 Betsafe
- 2(-1,5 seta) @2.55 Unibet
Pierwszy mecz typowałem tak klik. I czy coś się zmieniło? No nie. Zwykła różnica klas i tyle Impel ostatnio pokonał Bydgoszcz, która postawiła opór jedynie w II secie. Fakt że w tym meczu ładnie na zagrywce grała Radecka, ale co z tego jak w ataku lipę grała niby gwiazda Costagrande, a przyjęcie też takie sobie miała. Już to mówiłem i powtórzę Impel to nie jest zespól. Impel to skład naburmuszonych gwiazdeczek coś pójdzie nie tak i tak zostanie. Jedynie głupi uśmieszek do kamery. Galata natomiast ostatnio stoczyła 5-cio setowy mecz z Vakifbankiem, w którym grały bardzo przyzwoicie z o wiele drużyną niż Impel. Impel miał małe problemy z Bydgoszczą zespołem, który powinien pokonać z palcem w... A Turczynki ostatnio dały naprawdę dobry mecz z jednym faworytów do zwycięstwa w LM. To jest różnica klas. Turczynki wygrały w pierwszym meczu wygrają i w drugim.
zenujace bledyNiestety 5 minut przed meczem okazalo sie ze Stokr nie gra 2-3
U siebie ? Co Ty tu za farmazony wypisujesz ? Widziałeś kiedyś jak i gdzie odbywają się mecze ligi azerskiej ? Odpowiem od razu nie widziałeś i wprowadzasz w błąd przy okazji innych ... Milczenie jest złotem , szczególnie jak się nie ma pojęcia na dany temat !Telecom Baku-Lokomotiv Baku 1@2,05
Kurs totalne nieporozumienie Telecom Lider ligi Azejberdzanu Gra u siebie dodatkowo ma rywalki ostro zmeczone liga mistrzow zdecydowanie bylo to widac w meczu z Volero spodziewalem sie kursow 1,3 dawno nie widzialem tak duzoego Value brac to mecz juz o 14!