P
0
pavlinho
Gość
Typu nie neguję ale:Mój pierwszy typ w dziale siatkówki, oby był trafiony. Na tapetę biorę spotkanie w lidze włoskiej kobiet pomiedzy mistrzyniami kraju zespołem Pomi Casalmaggiore a drużyna z dolnych rejonów tabeli czyli Bolzano. W tym meczu biorę under punktowy w meczu 162,5 po kursie 1,85. Jak dla mnie to duże value. Zespół Pomi w tym sezonie w lidze u siebie wygrał 3/3 mecze nie tracąc seta i to z nie byle kim bo grały z Viecenzą, Montichiari i przedewszystkim z v-ce mistrzyniami Novarą. Jedyny mecz który przegrały to z Chemikiem w LM. Dodatkowo w tejże LM orały zespół Prostejova również 3:0. Co do ich rywalek to spisują się słabo. Wygrały 2/5 spotkań w lidze z czego na wyjeździe bilans 0/2 ugrywając 1 seta z Scandicci. Dlatego w tym meczu nie przewiduję innego wyniku niż szybkie 3:0 dla gospodyń. Wolałem wziąć kurs z sumy punktów gdyż na 3:0 jest tylko 1,6-1,65.
Pomi Casalmaggiore - Bolzano
suma punktów under 162,5 kurs 1,85 Totomix/STS
na -2.5 seta na bet365 masz 1.83 i to bez podatku.
Na linię 162.5 pkt również masz 1.83 i to bez podatku.
Nigdy nie rozkminiałem grania tej linii +/- 160 pkt w siatce, przy czterech setach under jest nie do pokrycia.
Grając to w STS/Totomix prawdziwy kurs po odliczeniu podatku to 1.628
I po podobnym kursie można zagrać w necie bardziej bezpieczną linię gdzie są dużo większe szanse pokrycia undera 173.5 po 1.55 lub 178.5 po 1.40. I osobiście wybrałbym ostatnią opcję.
I tak btw. w ogóle widziałeś obie drużyny w akcji czy typujesz po statach?
Zero info o zawodniczkach.
Pozdro.