>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Poważne kupony - poważne wygrane

Status
Zamknięty.
K 1,2K

kukla

Forum VIP
STOP!
Ludzie, czy wyście powariowali?
Dział Kupony to nie miejsce na urządzanie sobie idiotycznego czata.
Chcecie o coś zapytać autora? Napiszcie do niego prywatną wiadomość!
Chcecie podziękować? Kliknijcie dzięki...
A jeśli już koniecznie musicie uprawiać kretyńskie dyskusje to róbcie to w temacie Dyskusje na Tematy Bukmacherskie
Usunąłem stąd ponad 200 postów. Pokazałem Wam kilka kartek ale nikt nie dostał bana. Jeszcze!
Jeśli nie zobaczę poprawy to będę kontynuował karanie.
bazna - Ty kartki nie dostałeś żadnej mimo że bałagan powstał z Twojej inicjatywy.
Na przyszłość radzę się bardziej pilnować i nauczyć się do czego służy opcja edytuj.

Otrzymane punkty reputacji: +2
B 12

bazna

Użytkownik
Hehe, z mojej strony żadnej poprawy nie uświadczysz nigdy !!! , bo nie mam sobie nic do zarzucenia, to raz. Możesz sobie karać kogo i ile chcesz, dawać te Swoje kretyńskie kartki, mam to gdzieś, a łaski mi nie robisz, że nie dałeś, to dwa. Więc proponuję, żebyś od razu założył bana, bo nie mam zamiaru uczestniczyć w tym forum, w którym zabrania się i daje kary za rozmowy w temacie ( w moim temacie !!! ) I nie życzę sobie, żeby ktoś taki oceniał mnie, ani dyskusje, które są w moim temacie prowadzone, czy one są kretyńskie, czy nie, to nie Tobie kolego oceniać. Możecie sobie rządzić na forum, mam Was w głębokim poważaniu ???? Żegnam

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 1,2K

kukla

Forum VIP
Hehe, z mojej strony żadnej poprawy nie uświadczysz nigdy !!!
W takim razie nie mamy o czym rozmawiać.
Możesz sobie karać kogo i ile chcesz
Wiem :]
Więc proponuję, żebyś od razu założył bana, bo nie mam zamiaru uczestniczyć w tym forum, w którym zabrania się i daje kary za rozmowy w temacie ( w moim temacie !!! )
Temat jest Twój ale forum chyba nie?
Każdego obowiązują zasady, niezależnie od tego czy jest userem czy moderatorem. Tak jak w żadnym dziale nie akceptujemy promowania płatnych typów tak też żaden dział, nie będzie służył nabijaniu postów o wyjątkowo niskiej wartości merytorycznej.
I nie życzę sobie, żeby ktoś taki oceniał mnie, ani dyskusje, które są w moim temacie prowadzone, czy one są kretyńskie, czy nie, to nie Tobie kolego oceniać. Możecie sobie rządzić na forum, mam Was w głębokim poważaniu:smile: Żegnam
Nie życzysz sobie ale ja nadal będę to robił bo to moje zadanie.
Widać, że łatwiej Ci odejść (swoją drogą bardzo łatwo się zrażasz skoro to drugi raz w ciągu dwóch dni) niż dostosować się do zasad.
Ja Cię zatrzymywać nie będę - żegnam

B 12

bazna

Użytkownik
Nie przypominam sobie, żebym promował kiedykolwiek jakieś płatne typy, ani próbował &quot;nabijać&quot; posty o &quot;znikomej wartości merytorycznej&quot; - w ocenie kukla. Skoro tak twardo stoisz na straży porządku tego forum, to trzeba było usunąć wszystko z mojego tematu.
Cieszę się niezmiernie, że nie będziesz mnie zatrzymywał, bo mnie także nic tutaj nie trzyma ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Zwracam się z prośbą o usunięcie całego mojego tematu ????
Tematów z typami nie usuwamy z forum.
Biorąc pod uwagę, że stado dzieciaków zrobiło tu taki burdel, że pół dnia musiałem przeznaczyć na sprzątanie, czas z tym skończyć.
Tym którzy NADAL na to nie wpadli podpowiadam, że można wysyłać prywatne wiadomości - to nie boli.
Resztę ostrzegam przed podobnymi wybrykami w przyszłości

EOT

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom