>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Panowie tytuł piosenki polskiej co w radiu leci (slyszalem w ten weekend), niepamietam słow bo pijany bylem
cos w stylu lady pank , przewijało sie cos &#39;kochac, myslami&#39;
????

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Gdzie w necie moge kupić koszulke Manchesteru United?? Nie chodzi mi o allegro bo tam nie mam konta tylko o jakiś porządny sklep internetowy i żeby nie była taka tandetna jak na bazarach sprzedają.

wmessing 0

wmessing

Użytkownik
Witam, mam takie pytanie:
Czy istnieje mozliwosc zalozenia bloga na jakims &quot;underground&quot; serwerze? Chodzi mi o serwer bez cenzury i wymuszonej &quot;Political Correctness&quot;, najlepiej z anonimowym dostepem. Chodzi mi o wolne pisanie krytycznych textow i podawanie w nich n.p. nazw firm, bez obawy o &quot;mile lisciki&quot; tzw. &quot;prawnikow&quot;, ktorzy w ten sposob dorabiaja na swoje garniturki i kochanki.
Dziekuje

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
zawieszenia
Szukam stron z lista zawieszonych zawodników za kartki 2 liga polska zach i wschodnia orenituje sie ktos czy cos takiego gdzies pisza moze w jaksi gazetach ??

E 0

elgrecqo

Użytkownik
HELP - gdzie mogę znaleźć wyniki amatorów Dania
Witam.
Chciałem się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć wyniki amatorów z Danii, wiem że zapewne pojawiają się ze sporym opóźnieniem ale zapewne szybciej niż u buków. Pozdrawiam

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
B klasa
Witam, mam pytanie. Orientujecie się może jakie są wymagania uczestnictwa w b klasie, tzn. wymiary boiska, ilość graczy, czy wcześniej było trzeba gdzies grać i takie tam. dzięki za odp

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom