>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
robbn 23

robbn

Użytkownik
Szukam sklepu (ewentualnie aukcje) z koszulkami piłkarskimi z długim rękawem (interesują mnie głównie koszulka reprezentacyjna Francji najlepiej Ribery i domowa Sevilli najlepiej Navas).

fokus 0

fokus

Użytkownik
kupilem lapka z windows 7, chcialbym przeinstalowac system ale nie mam wlasnie windowsa, mam serial wiec moge sciagnac od microsoftu windowsa i zainstalowac z moim serialem?

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
mam problem z samochodem, znowu :p
gdy odpalam gasnie (jest benzyna) jak zgasnie swieci sie kontrolka akumukatora (akumulator naladowany na 100%) mam tez komputerek kiedy powinienem wymienic olej no i on tez gasnie czasami, czasami odpali i chodzi tylko ze powyzej 1500 obrotow sam a jak dodam gazu to pozniej gasnie. Co to moze byc? Kolega mi mowil ze pewnie chodzi o olej bo tez cos takiego mialem ale nie jestem pewny?

Podaj markę, silnik i rok pojazdu

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Fokus, serial masz od którego systemu? jeśli od 7 to niekoniecznie możesz legalnie zainstalować inny system. jeśli masz windows 7 pro to możesz zrobić downgrade&#39;a /jakoś tak się pisze../ do xp&#39;ka pro na kluczu siódemki. tylko dzwonisz d nich przy aktywacji i mówisz że to downgrade. jeśli posiadasz serial od jakiegoś innego systemu to spokojnie możesz instalować ????
tylko pytanie.. czemu chcesz się pozbywać 7? to chyba najlepszy system dostępny obecnie na rynku.. :p

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
bmw e36, 1,6 benzyna, 1995

ok, ciężko napisać coś, a czemu &quot;znowu&quot; wcześniej ten sam problem miałeś naprawił się sam czy co?

Ciężko powiedzieć, mogło wywalić ci uszczelkę pod głowicą mogło się coś w kompie *****ać od zimna bo pewnie trzymasz ją na powietrzu, mogła głowica pęknąć, a zima była sroga. Można łatwo to sprawdzić weź sprawdź jaki kolor ma olej na bagnecie ma być czarny!!(bagnet to tam gdzie się sprawdza olej w silniku). I napisz jak sprawdzisz ten olej

fokus 0

fokus

Użytkownik
Fokus, serial masz od którego systemu? jeśli od 7 to niekoniecznie możesz legalnie zainstalować inny system. jeśli masz windows 7 pro to możesz zrobić downgrade&#39;a /jakoś tak się pisze../ do xp&#39;ka pro na kluczu siódemki. tylko dzwonisz d nich przy aktywacji i mówisz że to downgrade. jeśli posiadasz serial od jakiegoś innego systemu to spokojnie możesz instalować ????
tylko pytanie.. czemu chcesz się pozbywać 7? to chyba najlepszy system dostępny obecnie na rynku.. :p
nie chce sie pozbywac tylko chce na nowo zainstalowac ????

ok, ciężko napisać coś, a czemu &quot;znowu&quot; wcześniej ten sam problem miałeś naprawił się sam czy co?

Ciężko powiedzieć, mogło wywalić ci uszczelkę pod głowicą mogło się coś w kompie *****ać od zimna bo pewnie trzymasz ją na powietrzu, mogła głowica pęknąć, a zima była sroga. Można łatwo to sprawdzić weź sprawdź jaki kolor ma olej na bagnecie ma być czarny!!(bagnet to tam gdzie się sprawdza olej w silniku). I napisz jak sprawdzisz ten olej
no jest czarny, nie znowu tylko kolega mial podobny problem i chodzilo chyba i filtr powietrza?

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
nie chce sie pozbywac tylko chce na nowo zainstalowac ????

no jest czarny, nie znowu tylko kolega mial podobny problem i chodzilo chyba i filtr powietrza?
Jest taki prawdziwy czarny czy jest może na nim osad biały? takie mleko ?
Co do filtrów to raczej nie, chyba że jest zapchany gdzieś dolot(może włożyłeś jakąś szmatkę), ale możesz go wyjąć całkowicie(filtr powietrza) i wtedy złożyć i odpalić. Najlepiej nich mechanik podjecie. Trudno coś podpowiedzieć jak się nie chcesz brudzić ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom