http://forum.bukmacherskie.com/f17/potrzebujesz-pomocy-napisz-pomoge-24113-75.html#post1441654Standard taki ale jakos tym razem nie rozwiazuje problemu.
Plyta DVD z filmem wiadomo tam te nieszcesne pliki TS. Czym to odtworzyc sciagalem power dvd ale jakis blad mialem wiec lekki VLC ale tez nie da sei ma ktos pomysl jakis?
najlepszy to pojecie wzgledne, kazdy moze miec wlasny ktory ceni najbardziej, ja kiedys uslyszalem ze avast jest dobry i darmowy, sprobowalem i jakos do tej pory dobrze smiga ????Witam panowie ???? mam oto takie pytanie jaki jest najlepszy program antywirusowy ?? taki do stosowania w domu i do pobrania bezpłatnie ????
Taaa Avast połowy zagrożeń nie wykrywa już go kiedyś przetestowałem,nie polecam.Kup sobie 4nr. PC FORMAT za 6.50pln jest tam kilka dobrych programów antywirusowych.najlepszy to pojecie wzgledne, kazdy moze miec wlasny ktory ceni najbardziej, ja kiedys uslyszalem ze avast jest dobry i darmowy, sprobowalem i jakos do tej pory dobrze smiga ????
sciagnij sobie Kaspersky Internet Security jedyny minus ze co jakis czas trzeba klucz wpisywac ale antywir rewelka.Witam panowie ???? mam oto takie pytanie jaki jest najlepszy program antywirusowy ?? taki do stosowania w domu i do pobrania bezpłatnie ????