>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
bujal 0

bujal

Użytkownik
Szukam jakiejs strony na ktorej moglbym znalezc dokladny( najbardziej interesują mnie sklady w kazdym spotkaniu, bo strzelcow czy wynik znalezc mi łatwo ) zapis przebiegu MŚ/ME poczynając od Me w Anglii z 1996.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Witam.
Mam problem z grą Gothic I (tzn. nie do końca ja, bo w gry nie gram, a kuzynek, który poprosił mnie o pomoc). Gdy mi się gra zainstaluję to nie uruchamia się, pojawia się ikonka kursora z klepsydrą i nic. W procesach niby jest Gothic, ale nie uruchamia się.
Próbowałem już aktualizować stery z płyty głownej i karty graficznej, czyściłem rejestr i nic, dalej to samo.
Ktoś miał podobny problem lub wie gdzie leży przeczyna?
Dodam, że sprzęt jest prawie nowy...
edit: już po problemu ????

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Standard taki ale jakos tym razem nie rozwiazuje problemu.
Plyta DVD z filmem wiadomo tam te nieszcesne pliki TS. Czym to odtworzyc sciagalem power dvd ale jakis blad mialem wiec lekki VLC ale tez nie da sei ma ktos pomysl jakis?

patryk1708 6

patryk1708

Użytkownik
Witam, mam pytanie odnośnie możliwości sprzedaży pakietu Office. Nie chcę mieć po fakcie problemów więc wolę się upewnić.
KLIKNIJ

Chcę wystawić taki sam pakiet Office&#39;a na allegro, nie wiem czy mogę to zrobić z racji faktu, że instalowałem go już kiedyś na swoim komputerze. Nie pamiętam natomiast czy je rejestrowałem.
Jak myślicie?

fokus 0

fokus

Użytkownik
szukam telefonu, najlepiej dotykowy, z duzym ekranem itp. podoba mi sie iphone ale mnie nie stac ;p najlepiej w jakiejs promocji abonament lub mix ale tez zainsteresowany jestem modelami narazie bez ceny maksymalnej

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
To ja mam taką sprawe ;)
posiadam antene talerzową , skubana duża ???? jakieś tam konwertery to pomyślałem że można by z tego jaki użytek zrobić ???? musiał bym kupić jakis tuner + ewentualnie jakiś konwerter bo zależy mi głównie na kanałach sportowych , wiadomo nie PL bo PL raczej nie sciągnie. Więc moje pytanie brzmi czy warto mi się z tym bawić i czy w miare jest tych kanałów sportowych dużo ?

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
Szukam jakichś książek o tematyce rap/hip-hop. Znalazłem już &#39;Historia kultury Hip Hop w Polsce 1977-2002&#39; A. Budy i &#39;Ego Trip - Książka o rapie&#39;. Gdybyście znali coś jeszcze to chętnie poczytam i gdyby ktoś z was miał na sprzedaż książki w/w to prosiłbym o PW.

rostek_93 0

rostek_93

Użytkownik
Czy jest jakaś możliwość obejrzenia przynajmniej kilku odcinków starego teleturnieju &quot;Awantura o kasę&quot; ?
Jeżeli ktoś miałby jakieś linki to bardzo bym prosił ????

fokus 0

fokus

Użytkownik
mam problem z samochodem, znowu :p
gdy odpalam gasnie (jest benzyna) jak zgasnie swieci sie kontrolka akumukatora (akumulator naladowany na 100%) mam tez komputerek kiedy powinienem wymienic olej no i on tez gasnie czasami, czasami odpali i chodzi tylko ze powyzej 1500 obrotow sam a jak dodam gazu to pozniej gasnie. Co to moze byc? Kolega mi mowil ze pewnie chodzi o olej bo tez cos takiego mialem ale nie jestem pewny?

borussia 12

borussia

Użytkownik
Witam panowie ???? mam oto takie pytanie jaki jest najlepszy program antywirusowy ?? taki do stosowania w domu i do pobrania bezpłatnie ????

byq86 9

byq86

Użytkownik
Witam panowie ???? mam oto takie pytanie jaki jest najlepszy program antywirusowy ?? taki do stosowania w domu i do pobrania bezpłatnie ????
najlepszy to pojecie wzgledne, kazdy moze miec wlasny ktory ceni najbardziej, ja kiedys uslyszalem ze avast jest dobry i darmowy, sprobowalem i jakos do tej pory dobrze smiga ????

snajp 881,1K

snajp

Użytkownik
najlepszy to pojecie wzgledne, kazdy moze miec wlasny ktory ceni najbardziej, ja kiedys uslyszalem ze avast jest dobry i darmowy, sprobowalem i jakos do tej pory dobrze smiga ????
Taaa Avast połowy zagrożeń nie wykrywa już go kiedyś przetestowałem,nie polecam.Kup sobie 4nr. PC FORMAT za 6.50pln jest tam kilka dobrych programów antywirusowych.
Np. NORTON na 90 dni

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
sciagnij sobie Kaspersky Internet Security jedyny minus ze co jakis czas trzeba klucz wpisywac ale antywir rewelka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom