>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Potrzebuje zarobić 40 zł na tydzień :( pomocy

pentagramsss 0

pentagramsss

Użytkownik
Albo zazdroscisz Lechowi(profil z Warszawy) albo masz na myśli mecze pucharowe ;) z tego co mi wiadomo Smuda bardzo mobilizuje swoich podopiecznych ponieważ nigdy nie zdobył pucharu Polski

chalgro 0

chalgro

Użytkownik
to był mecz pucharowy, Lech skupia sie bardziej na walce o mistrza niz jakies puchary i zauwaz ze prawie kazdy pucharowy mecz jest niespodzianka, jak wczoraj Ruch

P 0

peta

Użytkownik
Jeśli masz mały budżet i zamieszasz coś ugrać to zostaw sobie narazie z boku polską ligę bo zbytnio przewidzieć jej nie idzie, podobnie jak bundesliga niemiecka...

Staraj się grać jakieś pewniejsze mecze chodź i te czasami nie wchodzą...

Dlaczego nie Polską ligę?
Sam widzisz że polska Liga troszeczkę wyrównana, nieprzewidywalna, wiele niespodzianek...

vde 119

vde

Użytkownik
A ja mam taką radę... Graj kosz, tenis, siatkę , ręczną itp. Krótko mówiąc ? tam gdzie masz 50% szansy na trafienie.... Jeśli chcesz piłkę koniecznie typować to skup się na over/under lub typuj z zasadą &quot;Draw No bet&quot; .. wiele bukmacherów oferuje taką opcję. Pzdr

pentagramsss 0

pentagramsss

Użytkownik
nawet teraz nie jestem w stanie jednego zespołu z siatkówki wymienić ;p mam patrzeć na różnice kursów ?
Masz juz 40 zl ? Zatrudnij sie jako meska dziwka 40 napewno jakas stara rura ci zaplaci
Żartować to Ty nie potrafisz

pentagramsss 0

pentagramsss

Użytkownik
Resovia Rzeszow - SKRA Belchatow (Typ) 2
Datovoc Tongeren - VC Mosan Yvoir (Typ) 1
VDK Gent Dames - Gea-Happel Amigos Zoersel (Typ) 1
Miami Heat - Atlanta Hawks (Typ) 1
moje Typy ;p ciekawe czy ujdzie

pentagramsss 0

pentagramsss

Użytkownik
doszedłem do wniosku po tej kilku tygodniowej grze ;p że najlepszym sposobem dla takich jak ja są dwa zdarzenia w jednym kuponie z dużą stawką ;)
co Wy myślicie o tym? Jak na razie na 5 kuponów 5 weszło (po 2 zdarzenia w każdym)

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Przejdziesz do historii dzieciaku za ten temacik i ogromna dociekliwosc ???? )
ps. Jak ci idzie tak jak napisales powyzej to tak tez graj, nic nie zmieniaj ????
Powodzenia ????

Do góry Bottom