Patrzysz jak radzi sobie dana drużyna w ostatnich spotkaniach, czy w zespole są kontuzjowani podstawowi gracze (może pauzują za kartki), i czy dana drużyna gra o jakąś stawkę (mistrzostwo, puchar, udział w europejskich pucharach) czy też może zależy jej tylko na spokojnym utrzymaniu. I od czasu do czasu liczysz na farta/ masz przeczucie, że akurat ta drużyna wygra itd.mianowicie chciałem się dowiedzieć prostych rzeczy... jak analizować zespoły(bo na każdej stronie jest innaczej) napiszcie własne podejścia, strategie.
gdzie znaleźć takie info typu kto pałzuje i o co walczy drużyna ;p? np. patrząc na ligę brazylijskąPatrzysz jak radzi sobie dana drużyna w ostatnich spotkaniach, czy w zespole są kontuzjowani podstawowi gracze (może pauzują za kartki), i czy dana drużyna gra o jakąś stawkę (mistrzostwo, puchar, udział w europejskich pucharach) czy też może zależy jej tylko na spokojnym utrzymaniu. I od czasu do czasu liczysz na farta/ masz przeczucie, że akurat ta drużyna wygra itd.
Na początek dobry będzie bet-at-home (sam się na nim wychowałem i nadal tam gram) i tobet - też bardzo przyjazny buk.
Sory ale wedlug mnie nie wiem czy oplaca ci sie wogole wplacac 10 zl.w BAH mam konto od roku i z tego co wiem drugi raz nie zarejestruje na siebie ;( jaki inny bukmacher w którym wpłacę 10 zł i będe miał 20 ;p?
czy ja wiem - chłopak nie chce dużych pieniędzy a myślę, że te 4 dyszki spokojnie może zrobić, starczy trochę szczęściajesli chcesz cos od bukmachera wygrac i zarobic troszke kasy,to z 10 zl nie masz co wchodzic bo i tak duzo z tego nie wyciagniesz.
4 dyszki z jednej w bukmacherce? Uda się jednemu na pięć. Teraz odpowiedz sobie na pytanie, czy faktycznie trochę szczęścia wystarczy.czy ja wiem - chłopak nie chce dużych pieniędzy a myślę, że te 4 dyszki spokojnie może zrobić, starczy trochę szczęścia