Dlaczego właśnie Ty miałbyś otrzymać kod Pay Per View na galę?
Przede wszystkim dlatego, że oglądam zdecydowaną większość gal freakfightowych, znam wszystkie postacie które na nich występują i przy każdej okazji jakies kuponiki są stawiane.
Choć ostatnie gale FAME mniej mnie grzały ta zapowiada się naprawdę interesująco dla mnie i moich przyjaciół, z którymi mamy tradycje widywać się przy delikatnej alkoholizacji właśnie podczas tych gal, z racji na to, że czasu zawsze każdy ma mało jest o to ciężko, jednak jak pojawia się FAME to każdy znajdzie czas jak i butelkę wolną
Odkąd jestem na tym forum w zasadzie praktycznie wszystkie
konkursy o darmowe ppv kończyły się dla mnie pozytywnie, a moi bliscy byli zadowoleni, że wkoncu się do czegoś przydałem, a jak pytają "skąd ty znowu masz te kody" odpowiadam, że są jeszcze dobre fora na tym świecie.
Dobrym argumentem przekonującym jest również fakt, że jestem w trakcie wykańczania całego piętra mieszkalnego, specjalnie ku temu pojechałem do Gebelsow na robotę, by podgonic trochę grosza i mam wrażenie, że wsadzam w to pierdyliardy złotych, bo ledwo wróciłem i nic nie zostało 🫠 Fajnie byłoby zaoszczędzić przysłowiowe 5 dyszek na kuponik, który pozwolilby mi pomnożyć oszczędności na jakieś pierdoły do mieszkania, a że tradycja musi zostać tradycją to właśnie darmowe ppv pozwoliłoby mi na takie ruchy i piękny ostatni dzień dzień lata.
Zważywszy na fakt, że jest to inny
konkurs od poprzednich, który nie wymaga żadnych analiz, znajomości piłki nożnej itd ja chcąc pokazać, że zasługuje na ten kodzik i jestem wdzięczny forumbukmacherskie.com stworzę w odpowiednim miejscu odpowiednią analizę WSZYSTKICH pojedynków na gali, która odbędzie się na Stadionie Narodowym.
Pozdrawiam całą załogę.