>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Portugalia - Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

Pablito91 1,9M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
AFS Boavista
Obie drużyny powyżej 11.5 fauli

@1.70 superbet 21:12 :)

Mecz o przysłowiowe 6 punktów. Zostały 3 kolejki do rozegrania. Między 3 zespołami rozgrywa się walka o to, która druzuna z tych 3 zajmie jedno jedyne miejsce w barazach. W najgorszej sytuacji jest Boavista, gdyż ma 3 punkty mniej od AFS i Farense. Wydaje mi się, że piłkarze AFS wezmą remis w ciemno. Mają chyba najlepszy terminarz do końca sezonu. Boavista, która od dekady jest w najwyższej klasie rozgrywkowej musi dzisiaj wygrać. Wydaje się, że będzie dzisiaj ostro w tym meczu z dużą ilością fauli I kartek. Jednak buki dość wysoko ustawiły już linie, ale wydaje mi się, że obie drużyny po 12 fauli powinny dzisiaj zebrać. Srednia z ostatnich 5 spotkań obu drużyn jest wysoka pod względem przewinien. A dzisiaj przy meczu o taką stawkę przyjaznego spotkania raczej nie będzie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1702
stanley-63 1,4M

stanley-63

Typer
Piłka nożna: Portugalia, Liga Portugal
Godzina: 19:00
Spotkanie: Benfica : Sporting
Typ: obie strzelą / over 2.5 gola
Kurs: 2.02
Bukmacher: superbet

Dwie kolejki do zakończenia sezonu i wielka niewiadoma ? kto założy koronę mistrzowską , obie drużyny po 78 pkt i możemy się spodziewać że walka dziś będzie o komplet pkt , w Portugalii jak wiemy ( Gdy zespoły zakończą sezon z równą liczbą punktów o kolejności zadecyduje bilans meczów bezpośrednich. ) a ten po pierwszym meczu jest lepszy dla Sportingu bo oni wygrali u siebie skromnie bo skromnie 1:0 tak więc Benfica musi zrobić wszystko aby zgarnąć pełną pulę ale to takie gdybanie , ja liczę że może tu być bramka za bramkę , zresztą dwa ostatnie mecze tutaj na Estádio da Luz (Lisbona) to 2:2 i wcześniej 2:1 stad też mój typ w stronę bramek i że padną przynajmniej 3 , obie drużyny też idą jak burza i tak ostatnia porażka ligowa Benfiki u siebie to styczeń tego roku i 1:2 z Bragą natomiast Sporting ostatni raz z boiska schodziła jako pokonany to grudzień ubiegłego roku , no i trzeba dodać to WIELKIE DERBY jak dla mnie bramki powinny padać !

F 137,6K

FanGkstychy73

Użytkownik
Piłka nożna: Portugalia, Liga Portugal
Godzina: 21:30
Spotkanie: Boavista Fc Porto
Typ: Liczba kartek: powyżej 4.5
Porto - liczba goli: powyżej 0.5
1.połowa - podwójna szansa remis lub wygrana Fc Porto ( Betbiuder)
Kurs: 1.70
Bukmacher: superbet
Analiza:
Boavista walczy o utrzymanie Fc Porto o zachowanie 3 miejsca w Lidze.
W ligowych ,bezpośrednich meczach na stadionie Boavisty było 6, 7 (1 czerwona), 6, 1, 4 żółtych kartek. Arbitrem spotkania będzie 38-letni Claudio Pereira, który w tym sezonie sędziował w 14 spotkaniach ligi portugalskiej karał piłkarzy 54 kartkami. Fc Porto regularnie strzela bramki lokalnemu rywalowi często wygrywając 1:0.
Z fartem 👍 💪

Otrzymane punkty reputacji: +1429
Do góry Bottom