>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

poradzcie jaki buk wybrać??

matiks2 0

matiks2

Użytkownik
Witam szanownych użytkowników tego forum , zwracam sie do was szanowni forumowicze i gracze o rade lub naprowadzenie jakiego buka wybrac sposród tych polecacie bo ja jako pocztkujacy gracz( 3 miechy) chce wpłacić góra do dwóch buków 2tyś. zł i dlatego zwracam sie do was graczy o rade. I nteresuje mnie czy u nich nie bedzie problemu z wypłata powyzej 2tys. i czy nie robia wałków jak bwin????
Zastanawiam sie nad tymi: Sportingbet, Unibet, Partybets i BAH.
od razu dodam ze nie zalezy mi na bonusach tylko o wypłacalnosc i solidnosc i nie robiacych problemów przy duzych wypłatach.

P.S przepraszam ze zakładam ten temat ale opinie co do kazdego buka jakie wyczytałem sie róznia a chce zasiegnac opini graczy o wiekszym stażu

T 9

tosterkm

Użytkownik
ostatnio bardzo duzo dobrego slyszalem o betfair (ale to gielda, nie wiem czy ci odpowiada), tam nie powinno byc problemow z wyplatami; rowniez bet365 cieszy sie uznaniem wielu, nie slyszalem o nim w sumie nic zlego
od siebie moge polecic unibet

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
witam,
najwięcej grałem na expekcie i unibecie , obie są ok w porównaniu z innymi np. bwin , unibet mi bardziej leży także z powodu oferty wiecej różnorodności np. w siatce, koszu , niespotkałem się przez rok aby był kłopot z wpłatami, wypłatami uznaniem lub nie reklamacji ( 2 sztuki ;) bardziej mi leży unibet , jak i expekt nie mam mu nic do zarzucenia ale nie jest w Twoim kręgu zainteresowan,
pozdrawiam

K 0

kucyk

Użytkownik
to moze rozbuduje pytanie z poczatku. w ktorych bukach nie jest wymagany przy wyplacie SWIFT, a wystarczy jedynie dopisac PL. moj bank (eurobank) nie ma SWIFTU, stad moj problem.
pozdrawiam

Do góry Bottom