>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Pomysły Majkiego

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
???? Nadal - Federer
Typ: Nadal -2.0 gemy @2.20
3/10 ⛔
Stawka jeszcze może ulec zmianie. Zobaczymy jak będą zmieniały się kursy.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Unibet
⚽ Inter - Pescara @1.22 ✅
???? Charlotte Hornets - Sacramento Kings @1.31 ⛔
???? Utah Jazz - Memphis Grizzlies @1.29 ⛔
???? Minnesota Timberwolves - Brookly Nets @1.16 ✅
@2.39
2/10 ⛔

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Troche innych pomysłów mi przyszło do głowy:
Pinnacle
⚽ Torino - Atalanta
Typ: Atalanta powyżej 1.0 bramek @1.70
1/10 ▶
Unibet
⚽ Real Madryt - Real Sociedad
Typ: Real Madryt wygra i BTS @2.12
1/10 ⛔

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Statystyki stycznia:
Bilans stycznia: ⛔8,91j

Styczeń nieudany. Głównie przez testowanie i granie wszystkiego co mi przyjdzie do głowy. Ale taki był cel stycznia. Jak w piłce nożnej zawodnicy szukają wolnej przestrzeni, gdzie mogą stworzyć przewagę nad przeciwnikiem, tak samo ja poszukiwałem swojej przewagi nad bukmacherem. Jako, że mam normalną pracę, jestem młody i mam dosyć dynamiczne życie, dlatego nie mam za wiele czasu, żeby oglądać te wszystkie wydarzenia sportowe, a to jest najlepszy sposób, żeby stworzyć sobie przewagę nad bukmacherem. Ja chcąc być do przodu na tej zabawie muszę szukać alternatyw, inaczej grałbym tylko kilka typów w miesiącu, bo tylko tyle jestem w stanie zagrać bazując na swoich obserwacjach.A nawet część z takich typów nie okazała się skuteczna.
W drugiej części stycznia skończyłem testować i wziąłem się za odrabianie strat. Było blisko, ale na koniec przyszła gorsza seria i się nie udało.
W lutym nie będzie już testów. Będą konkretne typy oparte na własnych obserwacjach, czasem statystykach, czasem jakichś innych źródłach.
Od lutego zmieniam jednostki na PLNy. Będę podawał stawki w pieniądzach, żeby nikt nie zarzucał mi, że gram na zapałki ????

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Liverpool - Chelsea
Typ: Chelsea 0.0 @2.13
280 PLN ▶
Śledzę mecze Liverpoolu i widzę, że ta drużyna jest w dołku. Ma spory problem z kreowaniem sytuacji bramkowych, a jak już je kreuje, to zawodzi wykończenie. Natomiast obrona LFC jest tragiczna. Każdy z łatwością strzela im bramki. Z taką defensywą Chelsea, Liverpoolowi ciężko będzie coś strzelić, natomiast Chelsea nie powinna mieć problemów ze zdobyciem bramki. Myślę nawet, że może się skończyć kilkubramkowym zwycięstwem gości.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Bet365
???? Atlanta Hawks - New York Kncks @1.38
???? Cleveland Cavaliers - Oklahoma City Thunder @1.32
@1.83
300 PLN
✅249 PLN
Oklahoma słabo sobie radzi z silnymi ekipami. Westbrook śrubuje statystyki indywidualne, ale dużo traci, przez co cały zespół ma raczej ograniczone mozliwości.
Atlanta jest po porażce, a w ostatnim czasie nie zdarza im się przegrywać dwóch meczów z rzędu. Naromiast Knicks odwrotnie. Są po wygranej, ale ostatnio nie zdarza im się wygrywać dwóch meczów z rzędu. Stawiam na dwa zwycięstwa gospodarzy we wcześniejszych spotkaniach dzisiejszej serii gier. Nie bawie się w spready.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Burnley - Leicester
Typ: Burnley powyżej 1.0 bramek @1.884
280 PLN ▶
Ta linia to jest złoto. Burnley, mocne na własnym boisku, przeciwko Leicester, słabemu z dziurawą defensywą. Garść statystyk: Leicester w ostatnich 20 meczach, w 16 traciło bramkę, a w 12 traciło więcej niż jedną bramkę. Od początku sezonu, w lidze angielskiej, w spotkaniach wyjazdowych Leicester zachowało czyste konto 1 raz (0:0 z Middlesbrough). Tracili już bramki ze słabszymi zespołami niż Burnley.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Atletico Madryt - Barcelona
Typ: Barcelona 0.0 @1.775
280 PLN
✅ 217 PLN
Atletico w tragicznej formie. W weekend przeciwko Alaves dali się stłamsić i przez cały mecz mieli jedną okazję bramkową, którą stworzyli zupełnie przypadkiem wybiciem z własnego pola karnego na oślep. Z Bilbao również nie bylo zespołem lepszym. Coś szwankuje w pomocy tej drużyny, bo nie potrafią wygrać środka pola. Barcelona w weekend również się nie popisała, ale oni potrafili się w porę obudzić. Uważam, że Atletico w takiej formie będzie bardzo ciężko postawić się Barcy.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Hamburger SV - Bayer Leverkusen
Typ: Leverkusen powyżej 1.25 bramek @1.735
260 PLN
⛔ 260 PLN
Troche już zbity kurs, ale linia nadal bardzo dobra. Leverkusen to w gruncie rzeczy bardzo dobra drużyna, która notuje wyniki zbyt słabe w stosunku do gry jaką prezentują. Głównie za te wyniki odpowiedzialna jest słaba obrona tej drużyny. Może nawet nie tyle słaba, co chimeryczna, bo zdarzają im się mecze zagrane bardzo solidnie z tyłu i na zero. Jednak ofensywa tej drużyny pozostaje na wysokim poziomie. Nie mają problemu ze zdobywaniem bramek, dlatego ja się na tym skupiłem. Podaje typ już teraz, bo obawiam się, że jak jeszcze troche zbiją kurs, to linia zmieni się na 1.5.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Monaco - Nice
Typ: Monaco -1.0ah @1.952
520 PLN
✅ 495 PLN
Monaco w bardzo dobrej dyspozycji ostatnio. W meczu z PSG na wyjeździe potrafili nawiązać równorzędną walkę, a nawet momentami zdominować PSG, zamykając ich we własnym polu karnym. Bramkę stracili po kontrowersyjnym karnym dla gospodarzy, a potem wyrównali pokazując charakter. W środku tygodnia ponownie musieli pokazać charakter, ale tym samym pokazali, że zdobywanie bramek nie jest dla nich trudne. Nicea od jakiegoś czasu dołuje, ostatnio się przełamali na własnym boisku, ale to już nie jest ekipa z początku sezonu, kiedy sensacyjnie liderowali w Ligue 1. Teraz moim zdaniem tendencja będzie dla nich raczej spadkowa. W starciu z tak rozpędzonym Monaco stawiam na gospodarzy.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Hull City - Liverpool
Typ: Hull City over 0.75 @2.00
560 PLN
✅ 560 PLN
Chyba najlogiczniejszy wybór na dzisiaj. Liverpool nadal tragiczne błędy w defensywie, dużo tracą. W dodatku mają spore problemy ze słabymi drużynami. Uratować ich może tylko posiadanie piłki, ale o to na stadionie Hull nie będzie tak łatwo. Bo Hull na własnym boisku jest ostatnio mocne, 3 zwycięstwa w 3 ostatnich meczach u siebie. Liverpool w tym roku tracił bramkę w każdym meczu poza dwumeczem z Plymouth.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Unibet
⚽ Manchester City - Swansea @1.22
⚽ Leicester - Manchester United DNB @1.24
⚽ Juventus DNB - Inter @1.22
@1.85
480 PLN
✅ 406 PLN
Tym razem mała tasiemka, dlatego, że nie byłem pewny typów na United i na Juve. City gram dla podbicia, ale oni ostatnio prezentują dobrą formę i jeśli oddadzą jakieś punkty Swansea to to będzie spora niespodzianka. Atak mocny, przyszedł Gabriel Jesus, który stanowi teraz kolejną dobrą opcję w ataku, jakby tacy zawodnicy jak De Bruyne, Sane, Aguero, Sterling nie mieli akurat dnia. Swansea co prawda również w dobrej formie, ale patrząc na składy, tu wynik może być tylko jeden.
Juventus masakruje wszystkich rywali do tytułu na własnym boisku. Zwykle już do przerwy jest 2:0 i pozamiatane. Nie sądzę, aby Inter był w stanie się im postawić. Mają co prawda całkiem niezłą serię w lidze, ale porażka z Lazio w pucharze pokazuje, że jadą już na oparach.
Dla United to kolejny mecz nadziei, po raz kolejny potykają się rywale w walce o LM, już dwukrotnie ostatnio nie udało im się tego wykorzystać (z Hull i Stoke), więc może dzisiaj. Rywal troche bardziej im pasuje, bo obronę ma na tylę słabą, że United coś powinno strzelić, a atak Leicester, chociaż mocniejszy, myślę, że nie starczy na defensywę United. Stawiam, że to Zjednoczeni będą prowadzili grę i zdominują przeciwnika, tak, jak w pierwszym ich spotkaniu w tym sezonie.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
???? Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers
Typ: Oklahoma -5.0 @1.99
440 PLN
✅ 436 PLN
Sam niedawno grałem przeciwko OKC, ale jestem świadom, że moja znajomość NBA nie jest jeszcze na najwyższym poziomie. Czytam natomiast analizy ekspertów w internecie i dzisiaj wszyscy jednogłośnie twierdzą, żeby grać na Oklahomę. Chociaż nie lubię grać typów, których sam nie analizuję, to dziś zagram, bo dawno nie widziałem takiej zgodności wśród ekspertów.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ PSG - Lille
Typ: Lille poniżej 0.5 bramek @1.68
400 PLN
⛔ 400 PLN
Kolejne złoto moim zdaniem. PSG straciło w tym sezonie 4 bramki na własnym boisku (z czego 2 z Niceą). W 11 meczach. Motywacji im nie brakuje, muszą gonić Monaco. Zapewne będą cały mecz cisnąć i myślę, że zanotują kolejną wygraną do zera.
Bilans:
✅ 1703 PLN
Suma stawek: 3800 PLN
Yield: ✅ 45%
Typy trafione: 6

Zwroty: 2
Typy nietrafione: 2

Troche zwątpiłem w ideę prowadzenia statystyk, chyba odpuszczę. Nie widzę w tym żadnych profitów dla mnie. Wszystkie typy i statystyki mam na blogabecie, tam jest to automatycznie podliczane. Tutaj i w działach tematycznych będę wrzucał same suche typy.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Liverpool - Tottenham
Typ: Tottenham +0.25 @1.99 ⛔
Na pewno godne pogrania. Liverpool ma straszne problemy ostatnio, a Tottenham niezależne od wyniku jaki osiągnął był drużyną lepszą w każdym meczu jaki rozegrał od świąt. Od tamtej pory 11 meczów, 9 zwycięstw, 2 remisy, 0 porażek. Liverpool na przeciwnym biegunie. Chociaż grają nieźle i przeważają w swoich meczach, to w obronie nadal panuje chaos. Istnieje ryzyko, że w końcu wyjdzie im perfekcyjny mecz w ofensywie i podziurawią obronę Spurs, ale równie dobrze może się wydarzyć odwrotnie. Kursy już teraz są zbyt niskie na Liverpool. Ja stawiam część już teraz, ale jestem niemalże pewny, że kursy na Tottenham jeszcze urosną, bo taka dziwna tendencja panuje w meczach LFC. Dlatego z postawieniem reszty stawki jeszcze się wstrzymam.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Alaves - Celta Vigo
Typ: Celta Vigo 0.0 @2.02 ⛔
Długo rozważałem czy to postawić, kiedy zobaczyłem, że kursy na Celtę skoczyły. Gdyby podskoczyły jeszcze trochę to nie miałbym wątpliwości czy stawiać.
Paradoksalnie, wydaje mi się, że to Celta ma tu przewagę psychologiczną. Co innego osiągnąć korzystny bezbramkowy rezultat, kiedy jest się underdogiem, a co innego kiedy, żeby awansować trzeba wygrać mecz (no chyba, że karne). Potwierdzenie swojej wyższości w piłce nożnej jest trudniejsze niż bronienie się i dzisiaj Alaves doświadczy tego na własnej skórze. W dodatku przez cały mecz będą pod presją bo niezależnie czy będzie się utrzymywał wynik bezbramkowy, czy też uda im się strzelić bramkę, każda bramka Celty wyrzuca ich z rozgrywek. No chyba, że strzelą dwie lub więcej, ale to przy ich grze zakrawa o sci-fi.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Arka Gdynia - Legia Warszawa
Typ: Legia @1.84 ✅
Otwarcie rundy wiosennej w Polsce. Arka miała taki okres, kiedy u siebie była mocna. Zdażyło się jej nawet wygrać w Warszawie w rundzie jesiennej 3:1. Dlatego teraz upatruje tutaj rewanżu legionistów. Ciężko obecnie cokolwiek powiedzieć o formie obu ekip, ale kadrowo lepszy jest oczywiście klub ze stolicy.
Luty:
7:4

Do góry Bottom