>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Pomysły Majkiego

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
???? H. Chung - Sela @1.52 ⛔
???? Nishikori -1.5s - Donaldson @1.49 ⛔
⚽ Tottenham 0.0 - Chelsea @1.96 ✅
@4.36
1/10 ⛔
Z cyklu &quot;nie mogę spać, więc puszczam taśme&quot;.
Chung ewidentnie w formie. Nishikori potrafi gładko jechać ze słabszymi od siebie, dopiero z top5 jest łajzą. KFC stawiam, bo jak Chelsea to wygra to tak odjedzie, że w anglii będzie po zabawie, a tego by nikt nie chciał.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Bet365
???? Goffin - Verdasco @1.33 ⛔
???? H. Chung - Sela @1.44 ⛔
⚽ Real Madryt +0.5 - Sevilla @1.16 ✅
⚽ Tottenham +1.0ah - Chelsea @1.20 ✅
@2.70
1/10 ⛔

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Unibet
⚽ Tottenham - Chelsea
Typ: Walker kartka @3.35
0,5/10 ⛔
Typ: Moses kartka @5.00
0,5/10 ⛔
Walker sporo kartkuje w tym sezonie, właśnie skończył odbywać karę za 5 żółtych kartek, a już dziś naprzeciw jego stanie Hazard, więc myślę, że spora szansa na kolejną kartkę.
Ogólnie w całym meczu spodziewam się dominacji Spurs w środku pola, bo mają tam dobrych ofensywnych graczy takich jak Alli i Eriksen. Chelsea broniąc się ma spore szanse, żeby jakąś kartkę złapał któryś z pomocników. Ja stawiam na Mosesa, dlatego, że kurs najwyższy spośród pomocników i statystyka jest po mojej stronie. Odkąd zaczął regularnie grać, złapał 3 kartki w 13 meczach, co daje kartke na lekko ponad 4 mecze, natomiast kurs dzisiaj mamy 5.00.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
???? Raonic - Dimitrov
Typ: Raonic @1.53
2/10 ⛔
Po prostu muszę to postawić. Pomimo tego, że kurs podejrzanie wysoki. Raonic gra świetny tenis. Potrafił ograć dzisiaj Nadala, który ewidentnie jest w formie. Dimitrov także jest w bardzo dobrej formie, ale myślę, że Raonic jest już o jedną klasę wyżej niż bułgar.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
⚽ Liverpool - Plymouth
Typ: Liverpool -1.0ah pierwsza połowa @1.85
1/10 ⛔
Bardzo polecam. Dla porównania na Unibet kurs na to zdarzenie to 1.57, Plymouth +1ah ht 2.18, więc prawie surebet.

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Pinnacle
???? Paire - De Minaur
Typ: De Minaur @2.62
1/10 ✅
Pinnacle
???? Kuznetsov - Klizan
Typ: Klizan @2.84
1/10 ⛔ krecz

majkycash 1,3K

majkycash

Użytkownik
Unibet
⚽ Manchester United - Hull City
Typ: Rooney strzeli bramke @2.43
1/10 ⛔
Raczej zagra i jeśli mecz będzie łatwy, a taki być powinien, to koledzy zagrają na niego, żeby pobił ten rekord.

Do góry Bottom