ale jeśli w regulaminie zakładu nie było zapisu w stylu:"aby zakład był ważny to zawodnik musi wystąpić w meczu" to znaczy , że nie masz racjiJa od wczoraj walczę z pewna Firmą na temat wczorajszego zdarzenia.
USA - Norwegia
Ask, M (Norway)
Head to Head
Czy zdobędzie przynajmniej jeden punkt ( gol lub asysta) w meczu?
Twój zakład: Single, TAK
Morten nie wystapił w tym meczy z powodu kontuzji.Link do oficjalnej stronki,poszczególne statystyki.
http://stats.iihf.com/Hydra/132/IHM132F42_74_3_0.pdf
Pomimo rozmowy telefonicznej z supportem angielskim w dniu wczorajszym,poranny e-mail,dwukrotne rozmowy telefoniczne z sympatyczna Panią Dominiką z polskiego supportu,jak do tej pory nie udało im się skorygować swojego błędu.Ja o tym ,ze Morten nie gra wiedziałem juz w 1 tercji.Złożyłem im ustną propozycje pracy w dziale hokej,co w najbliższym czasie uczynię na piśmie.
ale jeśli w regulaminie zakładu nie było zapisu w stylu:"aby zakład był ważny to zawodnik musi wystąpić w meczu" to znaczy , że nie masz racji
Wplaciles ze swojego konta w mBanku i nie zaksiegowali Ci wplaty? Nie rozumiem. W takim razie, gdzie trafily te pieniadze? A jak zrobiles "skan wplaty" z mBanku? Przeciez to wszystko odbywa sie elektronicznie, wiec co skanowales? Sorry za te pytania, ale naprawde jestem ciekaw, bo gram w BAH-u od dawna, wplacalem ponad 10 razy i z konta, i karta, i z poczty (wtedy skanowalem druczek wplaty) i nigdy zadnych problemow nie mialem, dlatego dziwi mnie to, ze BAH mogl Cie tak oszukac.wpłacałem przez mbank i wysyłałem im skan wpłaty a oni twierdzili że nie jest prawdziwy.To było jakies 6 miechów temu.
Przed zatwierdzeniem wpłaty w mBank zrobiłem screna-zawsze tak robiłem i pieniądze były w Bah za 15 minut.Wysłałem in a oni że takowej wpłaty nie było.Wplaciles ze swojego konta w mBanku i nie zaksiegowali Ci wplaty? Nie rozumiem. W takim razie, gdzie trafily te pieniadze? A jak zrobiles "skan wplaty" z mBanku? Przeciez to wszystko odbywa sie elektronicznie, wiec co skanowales? Sorry za te pytania, ale naprawde jestem ciekaw, bo gram w BAH-u od dawna, wplacalem ponad 10 razy i z konta, i karta, i z poczty (wtedy skanowalem druczek wplaty) i nigdy zadnych problemow nie mialem, dlatego dziwi mnie to, ze BAH mogl Cie tak oszukac.
Pzdr