>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomyłki lub oszustwa bukmacherów

sieku 31

sieku

Użytkownik
za pierwszym razem było ok, a teraz to mój błąd bo nic nie zgłosiłem... więc krętacze

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ja od wczoraj walczę z pewna Firmą na temat wczorajszego zdarzenia.

USA - Norwegia
Ask, M (Norway)
Head to Head
Czy zdobędzie przynajmniej jeden punkt ( gol lub asysta) w meczu?
Twój zakład: Single, TAK

Morten nie wystapił w tym meczy z powodu kontuzji.Link do oficjalnej stronki,poszczególne statystyki.
http://stats.iihf.com/Hydra/132/IHM132F42_74_3_0.pdf

Pomimo rozmowy telefonicznej z supportem angielskim w dniu wczorajszym,poranny e-mail,dwukrotne rozmowy telefoniczne z sympatyczna Panią Dominiką z polskiego supportu,jak do tej pory nie udało im się skorygować swojego błędu.Ja o tym ,ze Morten nie gra wiedziałem juz w 1 tercji.Złożyłem im ustną propozycje pracy w dziale hokej,co w najbliższym czasie uczynię na piśmie.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ja od wczoraj walczę z pewna Firmą na temat wczorajszego zdarzenia.

USA - Norwegia
Ask, M (Norway)
Head to Head
Czy zdobędzie przynajmniej jeden punkt ( gol lub asysta) w meczu?
Twój zakład: Single, TAK

Morten nie wystapił w tym meczy z powodu kontuzji.Link do oficjalnej stronki,poszczególne statystyki.

http://stats.iihf.com/Hydra/132/IHM132F42_74_3_0.pdf

Pomimo rozmowy telefonicznej z supportem angielskim w dniu wczorajszym,poranny e-mail,dwukrotne rozmowy telefoniczne z sympatyczna Panią Dominiką z polskiego supportu,jak do tej pory nie udało im się skorygować swojego błędu.Ja o tym ,ze Morten nie gra wiedziałem juz w 1 tercji.Złożyłem im ustną propozycje pracy w dziale hokej,co w najbliższym czasie uczynię na piśmie.
ale jeśli w regulaminie zakładu nie było zapisu w stylu:&quot;aby zakład był ważny to zawodnik musi wystąpić w meczu&quot; to znaczy , że nie masz racji

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
ale jeśli w regulaminie zakładu nie było zapisu w stylu:&quot;aby zakład był ważny to zawodnik musi wystąpić w meczu&quot; to znaczy , że nie masz racji

Jednak miałem rację.

Stare rozliczenie.

Nowe.

santos 0

santos

Użytkownik
Jeśli chodzi o błędy to ja mam błąd
No bo w meczu Bristol-Crystal postawiłem 3 minuty przed końcem że nie będzie więcej goli no i mecz się skończył regulaminowe 90min a ja nie mam wygranej, później jakieś schizy się działy że jakiś undefined pisało i strzelił Bristol na 1:1 ale to już nie był czas meczowy wynik meczu to 0:1
Powinienem dostać wygraną ! gdzie mam napisać

mou 0

mou

Użytkownik
Na mecz Rainer Schuettler - Arnaud Clement bwin
wystawił następujący zakład:
Czy Jarko Nieminen (FIN) wygra co najmniej jednego seta?
Tak1.09 Nie 5.00

No, zobaczymy jak to rozliczą ;-)

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
Ja byłem raz oszukany przez BAH.Wpłaciłem 100zł a oni mi nie uznali wpłaty i 100zł poszło się je**ć.Teraz Przeniosłem się do Bet365 którego polecam wszystkim.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ja miełem miłą pomyłke buka (dokładnie betsson), które miało w swojej ofercie jeszcze godzine po zakończeniu meczu (wynik 3-0 dla Polski) możliwość zawarcia zakładu na to spotkanie, obstawiłem oczywiście zwycięstwo Polaków po kursie 1,55 i wszystko w porządku, rozliczone jako wygraną, i jak narazie nic nie odjęli z powrotem

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Ja byłem raz oszukany przez BAH.Wpłaciłem 100zł a oni mi nie uznali wpłaty i 100zł poszło się je**ć.Teraz Przeniosłem się do Bet365 którego polecam wszystkim.
Jak Cie oszukali? Mozesz napisac cos wiecej, w jaki sposob wplacales?

xavy 386

xavy

Użytkownik
Która drużyna pierwsza zdobędzie bramkę?

kurs
Gefle 2.25
Brak goli 1.83
Kalmar 8.50

to kursy na dzisiejszy mecz z Expekta,gdzie Kalmar jest zdecydowanym faworytem...Pomylili kursy na &#39;&#39;brak goli&#39;&#39; z typem na Kalmar,co ja już skrzętnie wykorzystałem :-D

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
wpłacałem przez mbank i wysyłałem im skan wpłaty a oni twierdzili że nie jest prawdziwy.To było jakies 6 miechów temu.

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
wpłacałem przez mbank i wysyłałem im skan wpłaty a oni twierdzili że nie jest prawdziwy.To było jakies 6 miechów temu.
Wplaciles ze swojego konta w mBanku i nie zaksiegowali Ci wplaty? Nie rozumiem. W takim razie, gdzie trafily te pieniadze? A jak zrobiles &quot;skan wplaty&quot; z mBanku? Przeciez to wszystko odbywa sie elektronicznie, wiec co skanowales? Sorry za te pytania, ale naprawde jestem ciekaw, bo gram w BAH-u od dawna, wplacalem ponad 10 razy i z konta, i karta, i z poczty (wtedy skanowalem druczek wplaty) i nigdy zadnych problemow nie mialem, dlatego dziwi mnie to, ze BAH mogl Cie tak oszukac.
Pzdr

krzysiek5680 12

krzysiek5680

Użytkownik
Wplaciles ze swojego konta w mBanku i nie zaksiegowali Ci wplaty? Nie rozumiem. W takim razie, gdzie trafily te pieniadze? A jak zrobiles &quot;skan wplaty&quot; z mBanku? Przeciez to wszystko odbywa sie elektronicznie, wiec co skanowales? Sorry za te pytania, ale naprawde jestem ciekaw, bo gram w BAH-u od dawna, wplacalem ponad 10 razy i z konta, i karta, i z poczty (wtedy skanowalem druczek wplaty) i nigdy zadnych problemow nie mialem, dlatego dziwi mnie to, ze BAH mogl Cie tak oszukac.
Pzdr
Przed zatwierdzeniem wpłaty w mBank zrobiłem screna-zawsze tak robiłem i pieniądze były w Bah za 15 minut.Wysłałem in a oni że takowej wpłaty nie było.

K 0

konrad.

Użytkownik
A ja mam problem z bwin. Nie jest to żadne oszustwo, ale napewno duża pomyłka. Otóż postawiłem wczoraj kuponik gdzie było zwycięstwo Huntsville Stars z Tennessee Smokies. Dzisiaj rano sprawdzam sobie kuponik na bwin&#39;ie i zacieszam bo na koncie widnieje kupa kasy. Zostawiłem 1/8 tej stawki i dałem polecenie wypłaty większości kasy. Po jakimś czasie dostałem mejla od support teamu ze moja prosba o wyplacenie gotowki została przyjęta i że obsługujący ich bank zrealizuje ją do 5 dni.

Za dwie godziny wchodze na bwin&#39;a i ... mam blisko 800 zł na minusie :/ Okazuje sie że gwiazdki z huntsville przegrały mecz ale system zaksięgował to jako zwycięstwo i pozwolono mi wypłacić kase. Teraz na koncie u buka mam komiczny stan konta.

Co o tym sądzicie ? Zdarzyło się Wam koledzy coś takiego ? A co by było gdybym (a miałem taką chęć) postawił wygraną kase na kolejne zakłady ?

Pozdrawiam

mackso 10

mackso

Użytkownik
Miałem kiedyś za czasów gry w bwin podobną sytuację. Zaksięgowali mi zakład jako wygrany, później &quot;zmienili zdanie&quot; i zostałem na minusie bo wyplaciłem kase.

W takie jsytuacji jakiej jesteś teraz, każdą wpłatęna konto zaliczą Ci na poczet &quot;spłaty&quot; debetu. Więc chyba czas zakończyć przygodę w bwin&#39;em :jezora:

Do góry Bottom