>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pomoc przy wypłacie środków - Uwaga: NAGRODA 250zł!!!!

B 0

barteko

Użytkownik
Witam!

Mam dość poważny problem .Jakiś czas temu zarejestrowałem moje konto Neteller na fikcyjne dane. W ciągu dwóch tygodni 100zł u jednego z internetowych bukmacherów pomnożyłem do 1300zł z hakiem, a następnie wypłaciłem je na moje konto Neteller. Teraz moje saldo konta wynosi ponad 330 EUR i mimo, że jest to sporo pieniędzy to niestety nie moge ich wypłacić... Nie możliwa jest certyfikacja konta gdyż podałem złe dane, na konto bankowe również nie przeleje pieniędzy.

I teraz uwaga: Dla osoby która pomoże mi wyciągnąć pieniądze z konta przewidziałem nagrode w wysokości 150zł + bon do bet24 na kwote 100zł. Osoba która zna sposób na wypłacenie środków proszona jest o wyłsanie do mnie PW lub napisanie posta w tym temacie.

Dziękuje i pozdrawiam

G 0

gropek

Użytkownik
Robisz tak ... bierzesz jakąś zaufaną osobe ( Ktora ma konta w neteller zweryfikowane i kase na tych kontach) wplacasz swoja kase do jakiegos pokera, siadacie na przy stoliku i przegrywasz z nia kase i ta osoba calosc wyplaca na swojego netellera po czym przesyla do ciebie srodki systemem member to member transfer i kasiorke masz na swoim koncie ???? Jakbys byl zainteresowany wspolpraca to napisz na gg 2625761 aha i nie dawaj komus bona do bet24 bo ona juz nie dzialaja ale 150 zetami nie pogardze ;) Metoda w 100% sprawdzona robilem tak niejeden raz ;p

B 0

barteko

Użytkownik
Do rangiz9 - Nie wpłace do BAW bo musiałbym im przesłać dowód a potrzebuje szybko kaske.

Gropek - sposób dobry, ale wcześniej ktoś podał mi inny, jeżeli ten nie zadziała wykorzystam Twój i napisze do Ciebie na GG w celu ustalenie numeru konta gdzie mam przelać 150zł.

B 0

barteko

Użytkownik
Próbowałem w GB już wcześniej ale wyskakuje komunikat, że &quot;konto nie gotowe&quot; - nie mam certyfikatu to dlatego.

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
no i co z tego ja też nie mam, a bez problemu wpłacam do buków z netellera. a dlaczego nie wypłacałeś od buka nakonto w banku. Jak nadal ci się nie udało wypłacić to zagadaj do mnie na gg mam pewien pomysł. Numer gg 6695167. Pozdro

B 0

barteko

Użytkownik
Drogi siwyafc. Otworzyłem konto w sportingbet, przelałem kase i zleciłem wypłate na MB. Jeżeli wszystko pójdzie OK i kasa pojawi się na koncie jeszcze dziś będziesz miał u siebie 250zł. Odezwe się.

J 0

jterry

Użytkownik
Jeśli wpłaciłeś za pomocą MB do sportingbet, to nie można wypłacać za pomocą przelewu bankowego-przeczytaj sobie w regulaminie.
Jakbyś chciał wiedzieć jak to zrobić to pisz mi na maila [email protected]
pozdro

siwyafc 0

siwyafc

Użytkownik
sposób wypłaty środków w sportingbet można wybrać dowolnie więc można sobie zlecić żeby wypłacili przelewem i będzie wszystko ok.Mi jakoś wszystko poszło ok.pozdrawiam i czekam na odpowiedź Bartek

Poprostu można rozkminić to tak że w momencie gdy juz kase bedziesz miał na sportingbet to zawrzyj tam z jeden jakis minimalny zaklad zeby niebylo podejrzane i gdy juz bedziesz miał tam hajs zlec wyplate przelewem na swoje konto tylko przy rejestracji w sportingbet mam nadzieje ze prawdziwe dane podales

Do góry Bottom