>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polskie morze

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Jastrzębia ma swój klimat i można się tam dobrze bawic. Tylko problemem jest plaża(5m) i dla mnie trochę miasteczko jest za małe.
Polecam Władysławowo oddalone od Jastrzębiej chyba o 7km. Byłem tam 6 czy 7 razy, ale zawsze miło tam wracam. Ludzi w sezonie jest masa, ale to chyba jak wszędzie ???? Ktoś pisał, że we Władku nie ma miejsca na plaży w sezonie. Owszem, ale ja chodziłem na plażę za portem i spokojnie mozna było tam znaleźć fajną miejscówę. Miasto fajne, jest gdzie pochodzić i gdzie poimprezować. Dużym plusem jest lokalizacja. Blisko trójmiasto, cały półwysep helski, można też zachaczyć o Łebę i Karwię położone nieco dalej ????
Fajna trasa rowerowa jest z Władka na Hel, więc można objechać półwysep na rowerze:spokodfhgfh:

unique- 32

unique-

Użytkownik
Pobierowo popieram ???? Ja jeszcze lubię Rewal (bardzo miłe wspomnienia.... ). Pobierowo super, ale czasami nie da się dojść do plaży ???? Z resztą jak w większości popularnych miejsc nad morzem jak jest pogoda :|

Świnoujście i Kołobrzeg :zoltakartka:
Argumenty jeśli można prosić? ????
Jestem ze Świnoujścia i powiem Ci jedno, że nie różni się ono praktycznie niczym od miejscowości, które zostały wymienione w tym temacie. Mało tego, Świnoujście graniczy z Niemcami do których idziesz sobie na dzień dzisiejszy jak do siebie ponieważ przejście graniczne jest otwarte i czynne dla wszystkich osób nawet tych zmotoryzowanych. Tam jest naprawdę wiele miejsc do zobaczenia/zwiedzenia więc nie wiem skąd taka zła opinia z Twojej strony.

Pozdrowienia z Grecji ????

K 18

klakson

Użytkownik
Szczerze polecam ci wybrać jednak inną opcje. Ja byłem rok temu w Bułgarii. Było bajecznie a do tego dużo taniej niż nad polskim morzem. Piszę to dlatego żebyś wgłębił się w ten temat po wrażenia są o niebo lepsze a na pewno na tym zaoszczędzisz... A jeżeli chodzi o polskie morze to przede wszystkim mielno. Jest to bardzo miła wieś w której kręci się dużo bardzo młodego towarzystwa. Jest tam sporo ciekawych dyskotek i innych tego typu rzeczy.
Ktoś wypowiadał się o Kołobrzegu. Z tym miastem jest tak że tylko w czas Sunrise jest co robić po za tym kręcą się tam tylko helmuty oraz ludzie starsi którzy wypoczywają tam :p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Byłem w Świnoujściu i to było jedyną zaletą - granica z Niemcami. Ogólnie kiepskie wrażenia były, ale to jest moje zdanie, więc bez napinki :]
Kołobrzeg to miasto, więc tutaj odpada wyciszenie i spokój :p W mniejszych miejscowościach oczywiście też jest hałas, ale chodzi mi tutaj o ludzi mieszkających w miastach, którzy chcą odpocząć od miejskiego życia ;)

sawas 27

sawas

Użytkownik
A ja jednak troszkę zmieniłem swoje oczekiwania i szukam mniejszej miejscowości. Jastrzębia Góra wydaje mi się ok - jest spokojnie, a jednocześnie blisko do Trójmiasta czy nawet Władysławowa.
A jeśli zagranica to tylko państwa UE. Prosiłbym jeszcze raz o jakieś linki. Zapewne Bułgaria, tak?

K 18

klakson

Użytkownik
A ja jednak troszkę zmieniłem swoje oczekiwania i szukam mniejszej miejscowości. Jastrzębia Góra wydaje mi się ok - jest spokojnie, a jednocześnie blisko do Trójmiasta czy nawet Władysławowa.
A jeśli zagranica to tylko państwa UE. Prosiłbym jeszcze raz o jakieś linki. Zapewne Bułgaria, tak?
Bugaria tak. Ja bylem z biuta www.ois.pl

Ja byłem w małej miejscowiści Ravda w której było w miarę spokojnie. Jeżeli chciałeś zaszaleć to wybierałeś się do słonecznego brzegu które jest położone od ravdy chyba z 5 km. cena biletu autobusowego to 2 zł chyba. Nad ranem wracało się taksą więc wyszło 20 leva na 4 osób czyli chyba z 10 zł bo dokładnie już nie pamiętam. Ale imprezy w słonecznym są konkretne piękne plaże ogólnie i cieplutka woda. Co najbardziej mi sie podobalo jak vectra kombi taksowkarz za 30 lv wzial 7 osob ... 3 w bagarzniku i reszta z przodu :jezora:

D 0

dobrywujo

Użytkownik
Z reguly nie jezdze nad polskie morze, ale jak juz tam jestem to tylko i wylacznie Karwia
EDIT: moim zdaniem Jastrzebia ma troche waska plaze, a jesli chodzi o zagranice to bardzo polecam Chorwacje - przyzwoite warunki i ceny

L 209

lukbor10

Użytkownik
Bułgaria smród brud? nieprawda, byłem i stwierdzam, że jest wszystko co potrzeba do spokojnego wypoczynku, od hoteli, przez ceny, po warunki kąpielowe. Jedyny minus to, że jest dość niebezpiecznie, bo można łatwo stracić trochę zdrowia, ale jak ktos jest rozgarnięty to wie do jakich miejsc nie wchodzić.

Ja mam pytanie, szukam miejscowości w której:
- będzie mało ludzi
- dobre warunki do kąpieli
- brak nacpanych idiotów w ospojlerowanych 20-letnich kadettach zachowujących się jak typowa dzicz
- jakiś mały klubik, w którym można potanczyc z dziewczyną.
ogólnie chce troche ucieć od tłumu z młodą, możecie coś polecić?

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
W tamtym roku byłem w Jastrzębiej Górze i bardzo miło wspominam ten wypad. Jest spokojnie, atrakcji za dużo nie ma, ale za to można wypocząć w spokoju. Jeśli chciałbyś gdzieś zabawić to do Władysławowa można się wybrać, nawet plażą ;]
W tym roku na początku wakacji wybieram się do Łeby. Ktoś poleca jakieś atrakcje w tej miejscowości ? ????

Do góry Bottom