sumada90
Forum VIP
W tamtych meczach graliśmy w innym ustawieniu więc za czym zagrasz poczekaj na oficjalny skład. Przegląd Sportowy ma wtyki więc skład wyjdzie identyczny jak podałem wcześniej.Urugwaj więcej rożnych @2.55 Unibet
Jakiś czas temu stawiałem na rożne na Polaków w meczach z Armenią i Czarnogórą. Oba mecze wygrane, a rożnych mniej. Myślę, że Urugwaj może być stroną przeważającą i będzie miał więcej rożnych.
Patrząc na ustawienie naszego zespołu to będziemy grać dużo skrzydłami bo Rybus+Grosicki czy Bereszyński+Błaszczykowski na to pozwalają. W środku za to dwóch defensorów wyprowadzających piłkę z obrony więc będą pewnie tylko rozdawać piłki na lewo i prawo. Spodziewam się sporej ilości dośrodkowań na Wilczka, który akurat głową grać potrafi. Samo takie ustawienie pozwala rozumieć, ze Polska trochę rogów może nabić w tym meczu.
Oglądałem dziś wywiad z Kubą Kwiatkowskim (rzecznik PZPNu) i dostał on pytanie o Boruca i ewentualnego karnego. Odpowiedź dla mnie była jasna. Mimo, że Artur strzela dobrze jedenastki to decyzję kto będzie strzelał karnego pod nieobecność Lewego ma tylko trener. Nawałka poważnie podchodzi do rywalizacji, a taki pomysł to spekulacje mediów.Będzie nietypowa niespodzianka dla Artura od kolegòw. grajcie karny w meczu, więcej nic nie mówie.