misiu
Użytkownik
Dzisiaj w Tychach mecz na szczycie jak i mecz "przyjaźni". Co mnie dziwi to buki faworyta widzą w drużynie gospodarzy. Piątkowy mecz GKS wygrał na ciężkim terenie w Sanoku 4:1. Osłabienia wśród gospodarzy znaczące:Łukasz Sokół, Remigiusz Gazda, Bartłomiej Pociecha, Patryk Kogut, Kamil Kalinowski(?), Jakub Witecki i Michał Woźnica, do tego Kuzin . Postawiłem znak zapytania przy Kalinowskim, ponieważ być może zagra, ale od "profesjonalnej" spółki Tyski (nie)Sport ciężko o jakieś informacje. Kadra na piątkowy mecz już była bardzo okrojona. Drużyna Cracovii 10 zwycięstw z rzędu i myślę , że będzie 11 dzisiaj. Na dzisiaj w zasadzie w pełnym składzie, wraca do bramki Radziszewski. Zabraknie jedynie Dawida Maciejewskiego oraz Petera Novajky'ego (nie wiem jak to odmienić :razz: )
Do poparcia typu; w przyszłym tygodniu GKS czeka Puchar Kontynentalny i chyba na tym skupią swoją uwagę i będą uważać, żeby nie złapać kolejnych kontuzji, na trybunach ostatnio też szału nie ma,więc jakiegoś kotła dzisiaj nie będzie.
Bez szaleństw ze stawkami.
Typ: Cracovia 2,6 óni kary i Żigardy przesądziły, Pociecha jednak dzisiaj grał. Sory :?
Taka ciekawostka: mecz miał być rozegrany 13:30, ale drużyny... nie zgodziły się na tą porę co dla mnie jest parodią. Mecz by był transmitowany w tvp regionalnych , a tak pozostaje tylko tvp sport.
Ale takich absurdów w tym sporcie u nas nie brakuje np powołanie dla Dantona do Naszej kadry :-|
Do poparcia typu; w przyszłym tygodniu GKS czeka Puchar Kontynentalny i chyba na tym skupią swoją uwagę i będą uważać, żeby nie złapać kolejnych kontuzji, na trybunach ostatnio też szału nie ma,więc jakiegoś kotła dzisiaj nie będzie.
Bez szaleństw ze stawkami.
Typ: Cracovia 2,6 óni kary i Żigardy przesądziły, Pociecha jednak dzisiaj grał. Sory :?
Taka ciekawostka: mecz miał być rozegrany 13:30, ale drużyny... nie zgodziły się na tą porę co dla mnie jest parodią. Mecz by był transmitowany w tvp regionalnych , a tak pozostaje tylko tvp sport.
Ale takich absurdów w tym sporcie u nas nie brakuje np powołanie dla Dantona do Naszej kadry :-|