>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska-Grecja 12 sierpnia Bydgoszcz

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Jak w temacie, mam pytanie czy ktoś się wybiera na mecz, to można by jakoś większą ekipą pojechać. Jak tak to pisać, bo bilety już można kupować.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Oooo fajna inicjatywa. Sam oczywiście będę na meczu i jeśli ktoś jest chętny wypić browarka to niech pisze ;-)
Fajnie by było tak ekipką fb.com pojechać na jakiś meczyk repry (niekoniecznie spar z Grecją) np. do Czech

vader 2,8K

vader

Forum VIP
No właśnie... szukałem jakiejś strony o biletach ale zima. Chyba można je tylko osobiście kupić.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Hmmm na siatce jeszcze nie bylem, choc zastanawialem nad tym nie raz.
Jakby byla jakas ekipa to czemu nie ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Co do tego meczu siatki to trochę mało czasu zostało na to żeby się skrzyknąć. Ale może...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
W Bydgoszczy jeszcze nie byłem, na meczu siatkówki także 8)
W jakiej cenie są bilety na siatę i gdzie można kupić (chodzi mi o net)

P 0

pavlinho

Gość
Ja na siatkę jeszcze biletów nie mam (ale jeszcze są), ale po tym co zobaczyłem we Wrocławiu powoli zbieram ekipę i prawdopodobnie jedziemy pociągiem ????
Bilety zostały głównie te po 70 i 50 zł...niestety ale widoczność i tak jest zajebista.

P 0

pavlinho

Gość
Aha i bilety możecie zakupić także osobiście w Empiku, ja kupowałem tak na Wenezuelę i nie płaci się za przesyłkę i żadnych innych opłat ;)

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Jeśli chodzi o nogę, to jadę do Bydzi ????
Bilet - 20 zł, wejściówka na mecz - 40zł, Zobaczyc Obraniaka w akcji i powiedziec co sądzisz o PZPN - bezcenne.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jeśli chodzi o nogę, to jadę do Bydzi ????
Bilet - 20 zł, wejściówka na mecz - 40zł, Zobaczyc Obraniaka w akcji i powiedziec co sądzisz o PZPN - bezcenne.
Dlatego ja wole siatkówkę... całkowicie inna kultura kibicowania niż w piłce nożnej...
To jak ilu chętnych by było?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom