B
0
bloodsplash
Użytkownik
Ja mam tak samo.. Buki zawyzyly kurs na Wisłe. I w ogóle myśle ze duzo osob bedzie obstawialo na wisłe. Jak ktos chce obstawiac z mnieszym ryzykiem to na plusowy handi na wisłe. Wisła RULEZ
Popieram, dobry typ po niezłym kursie. Po tym co azoty pokazały ostatnio to muszę zagrać przeciwko swoim, a kiper u siebie jest groźny dla wszystkich(płock ograny, kielce tylko +5). Dodatkowo u gości nie zagra lasoń(info z kuriera lubelskiego). Można dorzucić kwidzyn który ma jeszcze szanse na 2plac, a śląsk rozbity kontuzjami spuchnie w 2 połowie. Myślę że handi 4,5 na kwidzyn też wejdzie.Okpisz trenuje Chrobrego od 8 kolejki.
Piotrkowianin- Azoty
Typ: Piotrkowianin
W Azotach atmosfera w druzynie po ostatniej porażce z Chrobrym w beznadziejnym stylu jest fatalna, na treningach nie widać, że ta drużyna jest drużyną, to stos indywidualności. W tym roku porażka 12-ma z Zagłębiem w Pucharze Polski, wygrana 33:23 ze Śląskiem u siebie i porażki z Kwidzynem (31:32) i z Chrobrym (21:28 ).
Piotrków gra w tym roku bardzo ciekawą piłkę. Wygrana w Wągrowcu i bardzo nikła porażka (20:25) z Kielcami, ostatnio porażka w Gdańsku 26:33.
Oprócz tego, obecnym szkoleniowcem Piotrkowa jest były trener Azotów Piotr Dropek, który na pewno bardzo chce pokonać swój były zespół, zwłaszcza, że w pierwszym meczu tych drużyn padł wynik 31:26 dla Azotów.
Chociażby w tobet....Gdzie takie handi jest???
W fortunie -8,5 jest.
-4,5 wejdzie na bank, nie przekonają mnie zapowiedzi nafciarzy że jadą po dobry wynik ???? . Nie zdziwie się jak znowu bęcki dostaną bo kielce poważnie ten mecz traktują.
wygrali 37-27ZNA KTOS AKTUALNY WYNIK meczu ZAGLEBIE-SPOLEM OLSZTYN??