>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polska - Dania, el. MŚ 2018 [sobota, 08.10.2016, godz 20:45]

Status
Zamknięty.
mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Polska - Dania
Typ 1: 1 @ 2,26 (Oddsring) (7 j)
Typ 2: HT/FT 1/1 @ 3,87 (Oddsring) (3j)
Typ 3: Ilość goli gospodarzy powyżej 1,5 @ 2,25 (Oddsring) (6j)​

Dziś na PGE Narodowym zmierzą się dwaj główni faworyci grupy E do awansu na Mistrzostwa Świata w Rosji. Biało-czerwoni już zeszli na ziemię po udanym Euro 2016 na francuskich boiskach i dostali kubel zimnej wody od Kazachstanu w Astanie. Aczkolwiek nie brał bym tak mocno pod uwagę tamtego meczu odnośnie formy Polaków ponieważ dużo rzeczy złożyło się na tamto spotkanie, które spowodowały że tamten mecz zakończył się dla nas niekorzystnym wynikiem. Przede wszystkim zawiodła psychika. Schodziliśmy po 45 minutach do szatni z wynikiem 2:0, czuliśmy się bardzo mocno, bo przecież wkroczyliśmy do czołówki Europejskiej i pewnie prowadziliśmy, wtedy nastąpiło rozprężenie w naszych szeregach i Kazachowie skrzętnie to wykorzystali. Kolejny element to bardzo prowokacyjna gra gospodarzy, a nasi dali się wyprowadzić z równowagi co musiało odbić się na grze. Kolejny element to sztuczna murawa, która ewidentnie nam przeszkadzała.
Dziś na Narodowym Polacy tak na prawdę muszą wygrać, ponieważ po remisie z Kazachstanem kolejna strata punktów mogła by miec dla nas fatalne skutki. Na pewno pod większością względów jesteśmy mocniejsi na papierze od dzisiejszego rywala, tylko trzeba to jak najlepiej wykorzystać i wieżę że Adam Nawałka to zrobi. Reprezentacja Danii ma w swoich szeregach klasowych zawodników, ale jest ich zdecydowanie mniej niż w Polsce. Na środku defensywy zagra znakomity w ostatnich miesiącach były zawodnik Chelsea Andreas Christensen, którym już interesują się czołowe kluby Europejskie z Manchesterem City na czele. W środku przyzwoity, kreatywny rozgrywający były zawodnik Bayernu Monachium Pierre Emile Hojbierg, a przed nim absolutna gwiazda numer jeden w Danii, zawodnik Tottenhamu Christian Eriksen, który w tym sezonie jak na razie nie zachwyca. W Premier League jeszcze nie trafił do siatki rywala a asystował tylko przy dwóch trafieniach kolegów. W kadrze nie ma już etatowego napastnika drużyny narodowej Danii Niklasa Bendtnera oraz wieloletniego filara zespołu Daniela Aggera oraz kontuzjowany jest cały czas Michael Krohn Delhi. W napadzie pod nieobecność Bendtnera zagrają najprawdopodobniej Viktor Fisher grający bardzo słabo w tym sezonie oraz Jorgensen, umówmy się - średniej klasy zawodnik.
W drużynie Polskiej jest znacznie więcej dobrych zawodników. O klasie Roberta Lewandowskiego nie trzeba w ogóle mówić, bo każdy na świecie co cokolwiek wie o tym sporcie ją zna. Obok niego wschodząca gwiazda Europejskiej piłki Arek Milik czy w środku pola najlepszy zawodnik poprzedniej edycji Ligi Europejskiej Grzegorz Krychowiak a tuż za nim filar AS Monaco Kamil Glik. Każdy z podopiecznych Adama Nawałki jest aktualnie w dobrej lub bardzo dobrej formie oraz co najważniejsze każdy ma pewne miejsce w wyjściowym składzie swojej drużyny, może za wyjątkiem Krychowiaka, który ma dość mocną drużynę, ale trener Unai Emery ma bogactwo w składzie i w pełni z tego korzysta rotując składem. Dziś spodziewam się pełnej dominacji Biało-Czerwonych nad Skandynawami i pewnego zwycięstwa. Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +16
D 12

denison

Użytkownik
Dziwie sie ze tutaj kazdy jest takim optymista, wedlug mnie mecz z kazachstanem pokazal gdzie naprawde jest nasza reprezentacja. Co do dunczykow to oni maja na prawde klasowych zawodnikow i mowienie ze my jestesmy lepsi pilkarsko jest oklamywaniem samego siebie ???? eriksen mozg druzyny ktorego my nie mamy w drugiej linii i dlugo pewnie nie bedziemy miec chyba ze zielinski ogarnie sie. Do tego zawodnicy feyenordu, borusii, celty, ajaxu, to nie sa ogorki. Przypominam ze my zremisowalismy z kazachstanem ale tak gra na wyjezdzie, daleki lot, duzo zawodnikow zmienilo klub - typowe wymowki polakow ???? co do samego meczu widze tutaj remis a jak juz to ze wskazanien na dunczykow. Moze jutro wkoncu media obudza sie z pieknej bajki jak zobacza w tabali u nas 2 punkty albo nawet nadal jeden.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Polska vs Dania - Polska i pow. 2,5 goli w meczu kurs: 3,60 buk: STS stawka: 2/10 ✅✅✅

Bet postawiony za darmowy bonus z STS bardziej for fun i dla lepszego oglądania nie jest jednak zupełnie kosmiczny. Polska po Euro zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie i wpadka u Kazachów tego nie zmieni. Dania bardzo przeciętny zespół. Pow. 2,5 goli bo Polska gra u siebie, a wiadomo jak piłkarze lubią się popisywać na Narodowym no i myślę, że Dania coś tez ukłuje. Obstawiam wynik: 2:1.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Dania nie jest taka skuteczna. W meczu z Armenia mogli wygrać dużo dużo wyżej, a skończyło się na wymęczonym 1:0. Armenia nie oddała nawet jednego celnego strzału w światło bramki. To świadczy o tym, że Dania kontrolowała to co dzieje się na boisku. No właśnie... kontrolowała i ledwo wygrała, nie strzelając rzutu karnego.. Sam nie wiem co o nich myśleć na dzień dzisiejszy, ale wynik inny niż wygrana naszych albo w najgroszym przypadku remis byłby nieco zaskakujący, patrząc na postawę obydwu reprezentacji. Zapomnijmy o Kazachstanie! To było i nie wróci. Nasi mają już w głowach kolejny mecz i nie ma co wracać do tej nieudanej azjatyckiej wycieczki.
Nieco humorystycznie:
Typ: Arek Milik strzeli w słupek/poprzeczkę ???? ????
Kurs: 1.10

Miłego oglądania !

palacio 61

palacio

Użytkownik
Polska - Dania
typ: goście over 0,5 kurs: 1,47
Unibet ✅✅✅ Glik hehehe

Witam wszystkich. Na dzisiaj wybrałem opcje goście strzelą bramkę. Zacznijmy od tego, że na Polaków ciąży ogromna presja i poniekąd sami sobie są winni po ostatnim spotkaniu. Nie jestem jakoś optymistycznie nastawiony do tego meczu. Może ekipa Danii to nie to co kiedyś, ale widać zmiany my natomiast chodzimy nadal w chmurach. Krótko: Polacy w obronie nie są wirtuozami, często się gubią i sami sobie robią tzw. srakę. Zagrożony jest występ Pazdana (nie umiem wytłumaczyć jego fenomenu jak ktoś potrafi to śmiało) + ktoś z pary Cionek/Lewczuk u boku Glika co może dać kilka nieporozumień. Krycha już stracił power wiadomo dlaczego... Rybus czasem zapomina o powrocie, a i Piszczu już sprinterem nie jest. Ogólnie to jak zawsze liczymy na super duet z przodu. Jak pierwsi nie strzelimy to może być różnie ewentualnie znowu zgonimy wszystko na Milika :grin: Co do Dani to jest taki człowiek w środku co robi robotę i potrafi rzucić piłkę ewentualnie strzelić z dystansu. Reasumując już słabsi przeciwnicy dochodzili do niezłych sytuacji w naszym polu karnym i tylko przez nieskuteczność nie traciliśmy bramek. Jedna bramka dla Dani i jesteśmy w domu :cool:

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Dziwie sie ze tutaj kazdy jest takim optymista, wedlug mnie mecz z kazachstanem pokazal gdzie naprawde jest nasza reprezentacja.
Mi się wydaje, że więcej pesymistów. Ludzi, którzy zawsze będą widzieć w kadrze zespół grający w eliminacjach do MŚ w 2010 czy 2014 roku. Budowanie kadry to wiele lat pracy. Czas pokaże, że nie tylko my stracimy punkty w Astanie. Poziom piłkarski w Europie się wyrównuje i wyjazdy na wschód to już nie wycieczka, a czasem ostra batalia o punkt.
Co do dunczykow to oni maja na prawde klasowych zawodnikow i mowienie ze my jestesmy lepsi pilkarsko jest oklamywaniem samego siebie eriksen mozg druzyny ktorego my nie mamy w drugiej linii i dlugo pewnie nie bedziemy miec chyba ze zielinski ogarnie sie. Do tego zawodnicy feyenordu, borusii, celty, ajaxu, to nie sa ogorki.
Każda reprezentacja opiera się na paru zawodnikach. U nas są to skrzydła i atak. Zieliński jeszcze ma czas i będzie bardzo ważnym zawodnikiem tej drużyny. Potrzeba mu tylko zgrania z kolegami. Nie ma jednak wątpliwości, że to my lepiej wyglądamy na papierze także pod względem drużyn w jakich występują zawodnicy gdzie wcale na ławce nie siedzą. Napisałeś, ze mają klasowych zawodników, a wymieniłeś jednego. Dania tworzy nową kadrę, mają paru ciekawych młodych piłkarzy. My możemy się pochwalić klasowymi bramkarzami i formacją napadu, którą nie powstydziłaby się żadna reprezentacja na świecie.

D 12

denison

Użytkownik
Mi się wydaje, że więcej pesymistów. Ludzi, którzy zawsze będą widzieć w kadrze zespół grający w eliminacjach do MŚ w 2010 czy 2014 roku. Budowanie kadry to wiele lat pracy. Czas pokaże, że nie tylko my stracimy punkty w Astanie. Poziom piłkarski w Europie się wyrównuje i wyjazdy na wschód to już nie wycieczka, a czasem ostra batalia o punkt.

Każda reprezentacja opiera się na paru zawodnikach. U nas są to skrzydła i atak. Zieliński jeszcze ma czas i będzie bardzo ważnym zawodnikiem tej drużyny. Potrzeba mu tylko zgrania z kolegami. Nie ma jednak wątpliwości, że to my lepiej wyglądamy na papierze także pod względem drużyn w jakich występują zawodnicy gdzie wcale na ławce nie siedzą. Napisałeś, ze mają klasowych zawodników, a wymieniłeś jednego. Dania tworzy nową kadrę, mają paru ciekawych młodych piłkarzy. My możemy się pochwalić klasowymi bramkarzami i formacją napadu, którą nie powstydziłaby się żadna reprezentacja na świecie.
Z tym z Toba zgodze sie bo sam pisalem tutaj ze nasza reprezentacja to bramka i atak na miare swiatowa ale jeszcze jest obrona i pomoc a tutaj juz jestesmy sredni. Jest glik fakt w monaco teraz rzadzi ale drugiego dobrego stopera juz nie ma, co do pazdana nie wypowiem sie bo to jest troche taki pepe wyjdzie mu mecz super ale juz nastepny np psychika nie wytrzymuje i albo glupie faule albo babole. W pomocy jest krycha fakt malo gra w psg ale tam ma takich rywali ze glowa mala. Chcialbym sie dzis mylic i jesli tak bedzie to przyznam sie do tego ale wnioskuje ze nie wygramy dzis.

johnq 309

johnq

Użytkownik
Dania w spotkaniach wyjazdowych gra fatalnie. Nie wiem skąd taki zachwyt nad tą reprezentacją. Nie zdołali wygrać żadnego z ostatnich siedmiu meczu, strzelając tylko cztery bramki. Trwa to już prawie dwa lata. O czymś to jednak świadczy. Z kolei nasza reprezentacja gra u siebie na narodowym. Stadion dosyć szczęśliwy, nie przegraliśmy na nim od dwóch lat strzelając minimum dwie bramki i to nie byle komu jak wiemy.
W Kazachstanie była lekka wtopa, ale gdyby skuteczność była lepsza mogły być min. cztery gole.
Z kim Dania ostatnio wygrała ? Bułgaria, wiemy w jakiej jest formie. Liechtenstein no proszę was. Oglądałem dwa dni temu ich mecz z Albanią i robili za pachołki. Armenia też nie jakaś potęga.

Gdyby spotkanie było na wyjeździe nie postawiłbym ani złotówki, ale gramy u siebie i co najważniejsze potrafimy ostatnimi czasy to wykorzystać więc idę w stronę naszej reprezentacji. Coś czuję, że Milik dziś w końcu ustrzeli i się odblokuję. Brakuje niewiele, jeśli skuteczność będzie o typ jestem spokojny.

Polska over 1.5 gola @2.25 ✅
Betsson

1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Polska - Dania
Zapraszam do zagrania w tym spotkaniu zakładu na over 1.5 kartki dla naszych rodaków . Jak wiemy jest to ważny mecz dla nas , walki będzie dużo . A nasza obrona jest dość nie pewne i jestem pewien że dzisiaj minimum 2 kartki dostaną nasi . Jak dla mnie duża promocja od UNIBET . Kurs na to zdarzenie wynosi 1,63 , warto stawiać dużą kasę !

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
POLSKA - DANIA BTS @ 2.00 B365 ✅
Dwie drużyny, która lubią strzelać bardziej niż bronić.
Polacy rozegrali w tym roku 10 spotkań. Brak strzelonych bramek odnotowaliśmy tylko w dwóch meczach: wyjazd z Niemcami i towarzyskim meczu z Litwą. Praktycznie w każdym meczu sytuacji jest od groma.
Dania ostatnio też w formie strzeleckiej. Drużyna się odradza.
Dodatkowo w meczach z Danią zawsze padało sporo bramek i zdecydowana większość meczy kończyło się BTS-em.

W 115

wrobel007

Użytkownik
Witam, sporo ludzi jeszcze nie wierzy w siłę naszej reprezentacji, ale to się zmieni po tym meczy, bo ja tutaj widzę wygraną naszych chłopaków, jeśli tylko wyjdą odpowiednim składem w którym musi się znaleźć Grosik i pod znakiem zapytania pozostaje Pazdan. Chyba nie można porównywać defensywy Armenii do naszej obrony? Dania w meczu z Armenią miała 20 sytuacji bramkowych i nie potrafili wykorzystać, podobnie jak nasi z Kazachstanem, ale wynik już lepszy, bo strzelili dwie brameczki.
Na dziś obstawiam wygraną naszych chłopaków i under 2,5, zapewne zagrają jak zawsze, pierwsi strzelimy bramkę i cofniemy się na swoją połowe, żeby wciągnąć Danie i będziemy czekać na kontry, taki scenariusz widzę w tym meczu.
Polska i poniżej 2,5 4,50 bet365

cock 756

cock

Użytkownik
Od razu zaznaczę, że mam nadzieję się mylić.

Dania czuje nadchodzący kryzys w polskiej szatni... Presja jest ogromna. Lewy gra bez wytchnienia, Milik co miał udowodnić udowodnił, teraz odcina kupony. Kapustka zderzył się z rzeczywistością, Grosicki ma w sobie więcej żalu niż sportowej złości, Błaszczykowski przemianowany na obronę, Krychowiaki etc walczą o pozycję w klubie... Pewny jestem tylko Glika. Cała reszta okrzyknięta mianem bohaterów narodowych gubi pkt w Astanie.

Fajnie, że trener nie grzebie w jajach jak Loew ale potrzebne są elektrowstrząsy i zmiany, zmiany, zmiany.

Dania -1 10,00 giełda.

niemownicnikom 196

niemownicnikom

Użytkownik
Polska to bierze i nie ma innej opcji Nawałka podwyższa kursy po prostu meczem z Dania bo chce więcej zarobić , dla mnie z Kazachstanem to była po prostu pomyłka przy pracy każdemu się zdarza , myślę że dzisiaj Polacy zamkną wszystkim usta i pokażą jak się gra w piłkę✅✅✅✅✅

thejet 2K

thejet

Użytkownik
10/08/2016 20:45 CET
Poland - Denmark corners 9.5
1.90 (Pinnacle)
5/10
Są już oficjalne składy i Polska wychodzi na to spotkanie mocno ofensywnie z piątką piłkarzy, którzy skupiają swoje główne siły na ataku - Grosicki, Milik, Zieliński, Lewandowski oraz Błaszczyk. Myślę, że jednak mogą mieć problemy ze sforsowaniem defensywy duńskiej i mogą się długo męczyć ze zdobyciem bramki, która pozwoli wygrać/wyjść na prowadzenie i nabiją przez to rzutów rożnych, bo będą atakować bez zamulania i gry na czas, bo dzisiaj zwycięstwo jest bardzo potrzebne.
W obronie Glik, który nie bawi się w żadne kiwki i inne pierdoły, a mimo swojej wysokiej renomy bez zastanowienia wybija piłki na rzuty rożne. Dania powinna co jakiś czas kontrować i nabijać rożne, a dzisiaj gramy bez Pazdana i Cionek również nie powinien dzisiaj podejmować ryzyka.

1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Polska - Dania
W tym spotkaniu jedynym zakladadem który mi wpadło w oko to kartki . Uważam że spotkanie będzie dość nerwowe dla obu ekip a na pewno dla naszej obrony . Obie drużyny nie odpuszcza chociażby 1 metra na murawie . Są to bardzo ważne 3 pkt dla tych drużyn , uważam że sami nasi rodacy minimum zbiore 3-4 kartki i na pewno Duńczycy coś dołożą . A kurs bardzo ciekawy bo aż 2.40 na UNIBET

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Szybko bo chłopcy już rozgrzani. Ryzykuje żółtką kartkę dla Vestergaarda. Chłopak jest młody jeszcze nieopierzony. Jak podsumował Hajto (spec od Bundesligi) ma on problemy z ustawieniem, gra ryzykownie. Na przeciw niego stanie Lewy i Milik. Obaj potrafią się zastawić i zagrać na faul. Kurs adekwatny do ryzyka.
Vestergaard otrzyma żółtą kartkę? TAK 4,80 Betsson ⛔ karnego nam podarował ale bez kartki
PS. Może gdzie indziej jeszcze lepszy kurs dają. Ja już nie szukam.

T 70

twister1992

Użytkownik
Polska - Dania
Krychowiak żółta kartka @4.00 Unibet ⛔

Uważam, że to spotkanie nie będzie łatwe dla naszej defensywy, na papierze jesteśmy faworytami, natomiast według mnie nie będzie to łatwa przeprawa. Krychowak obok Zielińskiego będzie człowiekiem który powinien w tym meczu dyktować tempo kreowania akcji, oraz po stracie piłki będzie jednym z pierwszych piłkarzy w naszym zespole odpowiadającym za destrukcje. W poprzednim meczu nie otrzymał kartki, natomiast otrzymał ją Zieliński, który w tym spotkaniu będzie zagrożony, więc przerwanie akcji rywali faulem przy kontrze spadnie bardziej na Kryche. Sędzia dosyć overowy, więc myślę że zakład ma całkiem sporą szanse wejścia, biorąc pod uwagę fakt że Grzesiek do najdelikatniejszych graczy nigdy nie należał i bardzo często wykonuje na boisku czarną robotę. Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +1
ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Polska @ 2,23 Pinnacle ✅

Trochę mnie śmieszy ta fala krytyki po jednej wpadce z Kazachstanem.Wcześniej mieliśmy passe samych sukcesów,odpadliśmy z Euro z Mistrzami Europy.Pokazaliśmy się z bardzo dobrej strony,dawno tak nasza reprezentacja nie grała,mamy świetną generacje piłkarzy.Nawałka taktycznie potrafi ustawić perfekcyjnie zespół.To jest ekipa z charakterem i dzisiaj to udowodnią.

Otrzymane punkty reputacji: +2
jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Dania w spotkaniach wyjazdowych gra fatalnie. Nie wiem skąd taki zachwyt nad tą reprezentacją. Nie zdołali wygrać żadnego z ostatnich siedmiu meczu, strzelając tylko cztery bramki. Trwa to już prawie dwa lata. O czymś to jednak świadczy. Z kolei nasza reprezentacja gra u siebie na narodowym. Stadion dosyć szczęśliwy, nie przegraliśmy na nim od dwóch lat strzelając minimum dwie bramki i to nie byle komu jak wiemy.
W Kazachstanie była lekka wtopa, ale gdyby skuteczność była lepsza mogły być min. cztery gole.
Z kim Dania ostatnio wygrała ? Bułgaria, wiemy w jakiej jest formie. Liechtenstein no proszę was. Oglądałem dwa dni temu ich mecz z Albanią i robili za pachołki. Armenia też nie jakaś potęga.
Gdyby spotkanie było na wyjeździe nie postawiłbym ani złotówki, ale gramy u siebie i co najważniejsze potrafimy ostatnimi czasy to wykorzystać więc idę w stronę naszej reprezentacji. Coś czuję, że Milik dziś w końcu ustrzeli i się odblokuję. Brakuje niewiele, jeśli skuteczność będzie o typ jestem spokojny.
Polska over 1.5 gola @2.25 ✅
Betsson
Polska zawsze była silna na własnym stadionie pokonywaliśmy w elminacjach (Niemców,Czechów,Portugalczyków) naprawdę nie musimy się martwić o punkty na PGE Narodowym ważniejsze są wyjazdy i zdobywanie tam punkty z ogorkami pokroju Armenia i Kazachstan. Jak na razie gra wygląda super prowadzimy 2-0 mimo iż bramka druga nie powinna być uznana bo Robert zagrał na dwa tępa.

niemownicnikom 196

niemownicnikom

Użytkownik
Mówiłem że Polacy zamkną wszystkim usta , tak na poważnie wszystko pięknie wyglądało dopóki glik nie strzelił samobója , mamy jakiś problem strzelamy bramki na 2 do zera lub nawet 3 a później głupio tracimy bramki i jest nerwowka , jeżeli mamy walczyć z najlepszymi nawalka musi to poprawić , myślę że będzie dobrze i wszystkim którzy typują polecam trochę wiary w nas pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom