Zakłady bukmacherskie traktuję jako zabawę, chciałbym jednak popracować na mindsetem no i w końcu coś ugrać. Nie spodziewajcie się póki co z mojej strony grubych betów. Na początku będzie to raczej mozolna walka o nabudowania rolla, temat ten ma pomóc w kontroli progresu i temperować zapędy do destrukcyjnej gry
Krótkie statystyki mojej gry w ostatnim miesiącu
Yield za listopad to okropne 8,33
Suma stawek postawionych w listopadzie przekroczyła 350 PLN, suma wygranych 327 PLN.
Odcinamy to jednak grubą kreską i zaczynamy zabawę na nowo.
Aktualnie gram na bet-at-home.com, mój roll to zaledwie 50 PLN
Bankroll managment - wyznaczyłem zasadę, że przy rollu <50 PLN, maksymalna stawka zakładu 5 PLN
Aktualnie dwa kupony w grze.
Montreal Canadiens - New Jersey Devils
Typ: 1 OT
Kurs: 1,54 PLN
Stawka: 5 PLN
Potencjalna wygrana: 7,70 PLN
Stawiam na zwycięstwo Canadiens w starciu z Devils.
Statystyki u siebie Montreal ma znakomite 12 - 2. Devils natomiast kiepsko spisują się w spotkaniach wyjazdowych, ponieważ jednak ich spotkania często kończą się dogrywkami, a także mając na uwadze liczbę kontuzji w ekipie Canadiens przypuszczam, że może w tym spotkaniu dojść do dogrywki.
Drugi bet tego dnia:
Memphis Grizzlies - Portland Trail Blazers
Typ: 2
Kurs: 1,60
Potencjalna wygrana: 8 PLN
Krótkie statystyki mojej gry w ostatnim miesiącu
Yield za listopad to okropne 8,33
Suma stawek postawionych w listopadzie przekroczyła 350 PLN, suma wygranych 327 PLN.
Odcinamy to jednak grubą kreską i zaczynamy zabawę na nowo.
Aktualnie gram na bet-at-home.com, mój roll to zaledwie 50 PLN
Bankroll managment - wyznaczyłem zasadę, że przy rollu <50 PLN, maksymalna stawka zakładu 5 PLN
Aktualnie dwa kupony w grze.
Montreal Canadiens - New Jersey Devils
Typ: 1 OT
Kurs: 1,54 PLN
Potencjalna wygrana: 7,70 PLN
Stawiam na zwycięstwo Canadiens w starciu z Devils.
Statystyki u siebie Montreal ma znakomite 12 - 2. Devils natomiast kiepsko spisują się w spotkaniach wyjazdowych, ponieważ jednak ich spotkania często kończą się dogrywkami, a także mając na uwadze liczbę kontuzji w ekipie Canadiens przypuszczam, że może w tym spotkaniu dojść do dogrywki.
Drugi bet tego dnia:
Memphis Grizzlies - Portland Trail Blazers
Typ: 2
Kurs: 1,60
Potencjalna wygrana: 8 PLN