grodson94
Użytkownik
Ale masz 2 gitary? Czy na zmiane gracie? Bo ja sie wgl nie orientuje w tym guitar hero. ;Pja mam guitar hero na x360, mi sie podoba ta gierka, chociaz samemu troche nudno sie gra, najlepiej z kims jest, w kilka osob ????
Ale masz 2 gitary? Czy na zmiane gracie? Bo ja sie wgl nie orientuje w tym guitar hero. ;Pja mam guitar hero na x360, mi sie podoba ta gierka, chociaz samemu troche nudno sie gra, najlepiej z kims jest, w kilka osob ????
Lepiej kup prawdziwego elektryka. Satysfakcja i uznanie nieporównywalne jak zagrasz coś naprawdę, nie na kawałku plastiku. Kosztuje więcej pracy ale warto.Ma ktos Guitar Hero? Bo planuje kupic i nie wiem czy warto?:> (Mam Xbox360)
Też mam taka nadzieje ze będzie miała pare misji więcej. CoD: World at War ogarnąłem w jakies 6-7 godzin. Miejmy nadzieje ze w to da rade dłuzej pograchttp://www.youtube.com/watch?v=5SKH1eHep7c
Ja spadłem z krzesła jak to zobaczyłem, grafika coś wspaniałego. Miejmy tylko nadzieję, że sama gra (single) będzie dłuższa niż ostatnie COD'y.
jedna, raz kolega przyniosl swoja i fajnie sie gralo na 2óch ????Ale masz 2 gitary? Czy na zmiane gracie? Bo ja sie wgl nie orientuje w tym guitar hero. ;P
Wlasnie nie wiem czy sie oplaca. Po ile takie cos stoi?:>jedna, raz kolega przyniosl swoja i fajnie sie gralo na 2óch ????
a Ty zamierzasz z perkusja kupic?
TAK ALE jaka frajde da granie przez neta . single moze jest krotkie ale jak z kumplami popielismy pare padow to gralo sie i gralo na imprezieTeż mam taka nadzieje ze będzie miała pare misji więcej. CoD: World at War ogarnąłem w jakies 6-7 godzin. Miejmy nadzieje ze w to da rade dłuzej pograc
otoż to zawsze przy piwkach jakiegos death match'a można odpalic ????TAK ALE jaka frajde da granie przez neta . single moze jest krotkie ale jak z kumplami popielismy pare padow to gralo sie i gralo na imprezie
Tak, jest beznadziejna.grał ktoś w tą grę olimpijską, Vancouver 2010?
Oj stary... trcohę przesadziłeś. Też mam Residenta, kupiłem go i teraz żałuję. Sterowanie do bani. Gra jest trochę przestarzała już.na playa 3 polecam REsident Evil 5 dla mnie wypas gra ????