>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Pogaduchy o grach!!PC,PS2,PS3,Xbox 360

Status
Zamknięty.
radek03 90

radek03

Forum VIP
Ma ktos Guitar Hero? Bo planuje kupic i nie wiem czy warto?:&gt; (Mam Xbox360)
Lepiej kup prawdziwego elektryka. Satysfakcja i uznanie nieporównywalne jak zagrasz coś naprawdę, nie na kawałku plastiku. Kosztuje więcej pracy ale warto.

A odnośnie tematu, kupiłem dwa lata temu x360, pograłem z pół roku, od wielu miesięcy leży pokryta kurzem. Pomyśleć że wcześniej przy szaraku sony siedziałem godzinami a teraz już mnie gry nie podniecają :razz:.

princeas 11

princeas

Użytkownik
koledzy, da sie grac z PESA 10 na dwie klawiatury? tzn. jedną zintegrowaną z laptopoem i drugą usb/ps2??

jako47 130

jako47

Użytkownik
Też mam taka nadzieje ze będzie miała pare misji więcej. CoD: World at War ogarnąłem w jakies 6-7 godzin. Miejmy nadzieje ze w to da rade dłuzej pograc:p
TAK ALE jaka frajde da granie przez neta . single moze jest krotkie ale jak z kumplami popielismy pare padow to gralo sie i gralo na imprezie ;)

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
TAK ALE jaka frajde da granie przez neta . single moze jest krotkie ale jak z kumplami popielismy pare padow to gralo sie i gralo na imprezie ;)
otoż to :p zawsze przy piwkach jakiegos death match&#39;a można odpalic ????
dobra zabawa postrzelać się miedzy soba;p

jako47 130

jako47

Użytkownik
dzis sobie wypozyczylem asassina i MotorStorm: Pacific Rift. jak narazie ta wyscigowka robi na mnie wrazenie pozytywne. przynajmneij nie jest to kolejny NFS ;)

borubar 0

borubar

Użytkownik
jak mozecie na konsole polecac pesa10?
gralem na kompie w fife10 i pesa10 i powiem wam ze roznica jest duza. pes jest zdecydowanie lepszy ale pozostawia wiele do zyczenia. natomiast na konsolach pes nawet nie moze sie rownac z genialna fifa10;].
nie jestem fanem fify tylko oceniam te gry obiektywnie.

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Panowie czekam na opinie dwóch gier FiFa2011 i Pes2011 ???? Jeśli grał ktoś na pes2 niech sie podzieli uwagami ????

groven 2,2K

groven

Forum VIP
na playa 3 polecam REsident Evil 5 dla mnie wypas gra ????
Oj stary... trcohę przesadziłeś. Też mam Residenta, kupiłem go i teraz żałuję. Sterowanie do bani. Gra jest trochę przestarzała już.

Mam PS3 slime (250gb)
Ja obecnie pogrywam w fifę 10 , uncharted 2 , UFC 2010 , Tekken 6.
Polecam te gry.
Planuję zakup Mafia 2, Heavy Rain

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom