mzrm
Użytkownik
Jeżeli buk ma z osoby niepełnoletniej potencjalny zarobek a nie pozwala mu grać to chyba musi coś być na rzeczy ? LogikaChłopaki , trzeba mieć 18 lat a jak nie mam to przestępstwo to jest ? Proszę odpiszcie ..
Jeżeli buk ma z osoby niepełnoletniej potencjalny zarobek a nie pozwala mu grać to chyba musi coś być na rzeczy ? LogikaChłopaki , trzeba mieć 18 lat a jak nie mam to przestępstwo to jest ? Proszę odpiszcie ..
Masz na myśli surebety ? Co do stosowania to trzeba mieć do tego dość spory kapitał i szerokim łukiem omijać buki, które szybko limitują.Kiedyś ktoś promował system polegający na tym, że obstawia się pieniądze na kilka opcji. I miał być zysk, bo wszystkie nie przyniosą strat. Stosował to ktoś i udało się?
Masz tu muzyczną odpowiedź:Chłopaki , trzeba mieć 18 lat a jak nie mam to przestępstwo to jest ? Proszę odpiszcie ..
Na prawdę gratuluję taktyki, bardzo wyszukana i na pewno przynosząca zyski ... :grin:. Powiedz mi tylko jakimi stawkami grasz skoro grając 4 mecze z kursem 1,16 zarabiasz równowartość swojej pensji?Wyniki bez bramkowe zdarzają się bardzo rzadko zwłaszcza przy ligach nie zwykle overowych jesli kurs przed meczem na over 0,5 wynosi 1,03 a po przerwie gdy wynik jest bez bramkowy z wrasta do 1,16 lub wyżej to jak można nie spróbować tego zagrać za wysoką stawkę to jest praktycznie pewna kasa ja wczoraj trafiłem 4 kupony w taki sposób miesięczną pensje zarobiłem w 5h .Przegrywają ci którzy są chciwi i chcą więcej ja gram jedynie 4 kupony w tygodniu i 16 miesięcznie. Rozumiem że można wtopić ale jak gra się dzień w dzień grają rzadziej zwiększacie sobie szanse na wygranie bycie na +,wystarczy że po przerwie padnie jedna bramka i to jest wszystko granie wysokich kursów zmniejsza szanse na wygranie kuponu dla tego wolę grać mniejsze kursy i coś z tego mieć niż grać wysokie i nie mieć nic. Granie wg zasad wcześniej sobie założonych i trzymanie się ich to podstawa jeśli się nie gra w ten sposób to kończy się jak większość.
Wiele osob mysli ze czym mniejszy kurs tym wieksza pewnasc wygranej ???? Nic bardziej mylnego, juz nie jeden plakal ze utopil kase na kursie 1.12 na tak zwanej pefce ???? Jak raz przegrasz to zeby odrobic stracone pieniadze to ile razy bedziesz musial wygrac? a jak ci sie przytrafi przegrac 2x pod rzad to juz sie nie podniesiesz grajac takim systemem.Wyniki bez bramkowe zdarzają się bardzo rzadko zwłaszcza przy ligach nie zwykle overowych jesli kurs przed meczem na over 0,5 wynosi 1,03 a po przerwie gdy wynik jest bez bramkowy z wrasta do 1,16 lub wyżej to jak można nie spróbować tego zagrać za wysoką stawkę to jest praktycznie pewna kasa ja wczoraj trafiłem 4 kupony w taki sposób miesięczną pensje zarobiłem w 5h .Przegrywają ci którzy są chciwi i chcą więcej ja gram jedynie 4 kupony w tygodniu i 16 miesięcznie. Rozumiem że można wtopić ale jak gra się dzień w dzień grają rzadziej zwiększacie sobie szanse na wygranie bycie na +,wystarczy że po przerwie padnie jedna bramka i to jest wszystko granie wysokich kursów zmniejsza szanse na wygranie kuponu dla tego wolę grać mniejsze kursy i coś z tego mieć niż grać wysokie i nie mieć nic. Granie wg zasad wcześniej sobie założonych i trzymanie się ich to podstawa jeśli się nie gra w ten sposób to kończy się jak większość.
a mnie strasznie dziwi, jak inni się dziwią, że nie wygrywają nie wiadomo ile stawiając 10 dzików na zakład patrzę po sobie i po znajomych, że jak chcesz poważniejszą kasę wygrywać, to przeznacz na to odpowiedni budżet.Ja przez tydzień miałem zyskowny sposób, grałem na live tylko w siatkówkę, omijałem pierwsze sety, dopiero potem widząc formę zespołów grałem na "kto pierwszy zdobędzie 5(10,15) pkt". Prawie co dzień miałem 100zł i przelewałem na konto zeby nie kusiło, bo zwykle przegrywałem i zaczynalem od nowa od 10zł. Na koniec tego tygodnia wygrywania rozbolała mnie głowa i czułem sie zmeczony psychicznie Kolejny tydzien zacząłem porażkami, jakoś na odwrót wszystko wchodziło nawet około 5pkt przewaga zespołów nie wchodziła jakby bet365 mi to robił specjalnie. Może ktoś podpowiedzieć coś sensownego żeby znowu być na plus? ????
Strasznie dziwi mnie jak co niektórzy piszą jakby wygrywali nie wiadomo ile i średnio wierze bo wiem jaki to cieżki kawałek chleba
nie mam sposobu, gram tak jak czuję od 12 lat,Jak Twoj złoty środek to stawka to sorry. Postawiłbym 1000 na zakład to przegrałbym 1000 tak samo jak przegrałem 100. Chodzi o dobry sposob rozegrania tego z bukiem, a nie stawkę. To może obstawiać po tysiaku na kurs 1.03 hehe? Który czasem bywa równie "pewny" jak 2.00, a do tego i stres wiekszy bo i stawka nie mała.
Ale jak masz sposób to podziel się