najlepsza metoda
hej,
czytam sobie to forum )ogólnie) i nie moge wyjsc z podziwu nad "geniuszem" większości typerów, słuchajcie(a wygrywam z 80% zakładów) i wbijcie sobie do glów poniższe mądrości.
1) grając
live nie obstawiamy więcej niż 1/20 budżetu, ja obstawiam około 1/100! Zdarzało mi się przegrać większa kasę na zakładzie, który zostal już zdjęty ponieważ nikt nie wierzył, że drużyna przeciw której postawiłem wygra, a w chwili zdjęcia miała kurs 50!Na szczęście tego samego dnia to odrobiłem...
2)na co stawiać...oczywiście piłke nożną
owyżej/poniżej ilości bramek, które padną w meczu! nawet pisząc tego posta wygrałem (Arema Indonesia-Persib Bandung/over 2). A robi sie to tak:wpisuje w Google nazwę drużyn i patrzy ile strzelają średnio goli, wychodzi 3,zawsze obstawiamy bezpiecznie over 2. Pozaty jeżeli w pojedynku druzyny A z B, buk daje nadicup na np.B (0-4) to macie 95%pewności, że te 2-3 bramki padną. Trzeba dobrze analizować-to tyle.
+
tenis/ranking
ATP jest moim zdaniem najlepiej uwzględniający realne umiejętności,
WTA w ogole nie polecam-damski
tenis to żenada. Nie polecam także challengerów i obstawianie zawodników z rankingiem np.200-300.
3)a i tak nawiasem "pisząc" jak chcecie wygrać to najlepiej stawiajcie dokładnie odwrotny wynik niż te podawane w
typach dnia ???? z małymi wyjątkami ????