Ze kolega zabral glos, nie jaki Apollo a Gucci go podsumowal to jakos tak wszylo ze i ja dodam 2 grosze.
Owszem Gucci nie mozna odmowic tobie ze fajnie pisales/piszesz analizy ale ze ja nie mam kompleksow aby wejsc sobie do roznych tematow , nie jak inni za "firanki" wchodz do tematow i zobaczyc kto co zagral
czyli po wylogowaniu a wiec, sprawdzielm sobie ten temat sciekawosci od pierwszej strony, wczesniej nie interesowalo mnie to ale tak z zasluzonej osoby trzeba brac przyklad a noz widelec czegos sie naucze. Na poczatku myslalem ze to za typowanie ten Vip z tego co rozumiem to otrzymales za modrenizacje forum, tak mi wyjasnil waldi ze osoba ktora jest modem otrzymuje ten tytul ale ze juz i tak sprawdzilem temat a kolega Apollon zabral glos to dlaczego ja nie mialbym zabrac glosu.
A jeszcze kolega
successful napisał o pelnym profesjonalizmie a jego zdanie tutaj cenie bo rowniez odwala fajna robote. Wiec wertuje ten temat, coz ku mojemu zaskoczeniu jest tam straszny balagan do 5 strony jest okej, fajnie bilans podawany ale po tej 5 stronie robi sie nie ciekawie , brak rozliczen, brak podsumowan, balagan ludzie domagaja sie rozliczen im dalej w las tych rozliczen trudno sie doszukac, jakies rozliczenie jest na koniec jednego sezonu, potem znow nie ma, potem znow jest cos na koniec sezonu, nie ktore zaklady nie sa oznaczone jako rozliczone a jak dzial VIP zostal wogole zamkniety, to te rozliczenia rzadko byly, myslalem ze na forum VIP jest to profesjonalnie prowadzone, chodzi mi o to ze nie idzie tam dojsc czy taki typer jest rentowny jak na taka persone.
Ja nie jestem zpokrewniony z kolega
A
Apollo00 , wiec nie sadze ze zostane tutaj nazwany wariatem , stwierdzam fakty a Appolo moze sie nie mylic w tej kwesti, wiec wiele watpliwosci pozostawia ten temat w dziale kupony z statystykami i chlopaka bym od psycholi nie wyzywal i bronic rowniez nie zamierzam tych co hejtowali w twoim temacie ale byli tam uzytkownicy ktorzy normalnie sie pytali o podsumowanie tematu/misiaca - znaczy jakbys tam kazdy miesiac podsumowywal to chcac nie chcac mozna byloby sprawdzic czy temat jest na plus. Wiec nie dziwie sie ze poniekad ludzie domagali sie podsumowan a nie ktorzy hejtowali az hejt zmusil cie do zawiesznia typowania w temacie, poniewaz pamietam ze taki post mial miejsce, cos bylo takiego na rzeczy i zamknales temat na jakis czas.
Poprostu, sadze ze ktos taki jak ty i kazdy inny, ktory ma aspiracje bycia , Znawca az po Vip-a powinnien byc profesjonalny w jakies mierze aby czuc sie z samym soba okej ze otrzymal tego vip-a za zaslugi ale fakt to nie jest za typowanie, moze nie potrzebnie sie czepiam.
Nie bede ciebie prosil abys rozliczyl temat od A do Z bo po takim czasie nie wiem czy to wszystko bylo by na tyle wiarygodne jezeli nie rozliczales w tym czasie co trzba bylo to zrobic a to ze ktos czasu nie ma to nie dizala na mnie,
sadze ze jezeli ktos ma zysk i jest sumienny , profesjonalny to on prowadzi temat z kazdym rozliczeniem bo jest z siebie zadowolony a osoba ktora chełpi sie ile ma obserwatorow albo ze ma
kolor fioletowy to jest dla mnie słabe albo robic rozliczenie i chelpic sie tym bo kolejka sie ułozyla - tak to wyglada w twoim temacie , ja rozumiem chwalic sie jezeli ogolny moj wynik jest na plus , rozliczam sumiennie, konsekwetnie, okej a tak ja stwierdzam fakty jak jest w twoim temacie.
Wiec sadze ze slowo psychol na Kolege Apollo jest naduzyciem, przypomne ze tez mnie chcieli 7 lat temu banowac po wrzuceniu kuponow z kwota wygranych okolo 18 tysiecy funtow ale w koncu udalo sie mnie z banowac za prawde przez nie jaka Roxxanne z dzialu tenisa ktora nie miala pojecia o tenisie i byla przeze mnie caly czas poprawiana na tyle ze sama poprawiala swoje typy w koncu nie wytrzymala i zbanowala mnie dwa razy plus za blokowala mi skrzynke wiadomssoci, dzisiaj okazuje ze te osoby grubo sie mylily co do mojej osoby ktore chcialy mnie banowac moze w ich oczach tez bylem psycholem ale prawda jest taka ze ich nie ma a ja jestem i mam sie dobrze.
Nie byłem najlepszym typerem więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Moze i cos w tym prawdy jest, jak napisales, sprawdzajac ten temat to na typera roku nagrody bys nie otrzymal tak sadze , wiec nie oszukujmy sie ale kolega wyzej sie nie myli a sam przyznasz ze temat to gruba przesada aby tam sie odnalesc ale rowniez byc otwartym zeby dowiedziec sie czegos nowego, obys nic nie musial dowidaywac sie nowego osobie
a
kolor fioletowy nie zawsze jest
"czysty jak go maluja".
Zeby nie bylo tak smutno, za co ja moge tobie podziekowac , na pewno za to, ze, za twoim posrednictwem jestem Znawca ale mysle ze to byl strzal w dziesiatke, bo dzieki temu stalem sie wartoscia dodatnia na tym forum i rzeczywiscie prace tutaj wykonalem/wykonuje swietna a administracja forum moze byc ze mnie zadowolona , ja tez sie ciesze bo sam wiem jaka tu prace wlozylem na forum i dla siebie, bo w niektorych sportach sie podszkolilem jak np opanowalem
MLB w ciagu miesiaca czy nawet w miare typuje NASCAR a w innych sportach zawsze bylem dobry, wiec dzieki temu po otwieralem tematy a przeciez bylem osoba nie aktywna i nie mialem zadnych aspiracji aby gdzies tam awansowac, nie mialem takie potrzeby.
Za analizy trzeba tobie podziekowac rowniez bo doceniam to, bo sam wiem ile czasu trzeba poswiecic na napisanie analizy a nie kilku zdan oraz za Modernizacje nie wiem czy dobrze napisalem.
A co mozna zyczyc? - profesjonalizmu , konsekwencji i cierpliwosci, powodzenia.