>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Po troche - by Akade.

akade 41

akade

Użytkownik
23.⚽ PSG - Dinamo Zagreb - obie drużyny zdobędą bramkę? NIE Kurs1.48 Stawka 200 EW 296 Unibet✅
PSG to PSG, gdzie szejki ładują kasę i robią drużynę na wygranie grupy, nie na LM ale na wygranie grupy. Lecz Dinamo nie zdobył ani 1dnej bramki w 3ch spotkaniach. Także wątpię, aby to udało się i u PSG - tym bardziej, że kibice nie mają wstępu na mecz - brak wsparcia zrobi swoje ponieważ nie będą mieli nawet przed kim strzelić honorowego gola na pożegnanie się.
24. ⚽ Real Madryt - Borussia Dortmund - obie drużyny zdobędą gole? Tak Kurs 1.55 Stawka 150 Ew 232.50 Unibet✅
Tutaj - tak jak pisałem w temacie LM wydaje mi się oczywiste, że i &#39;nasz CR7&#39; jak i ten z Realu będzie chciał strzelić bramki - w ligowych meczach im się nie udaje, więc tutaj będą robić wszystko aby wyszło na tak. Z tym, że Real jest zgrany i będą szukać jednego z najlepszych strzelców aby przejść dalej. A w Dortmundzie Lewandowski mi przypomina troche Auriego (wiem, że błąd pisowni) z Arsenalu, który był na czubku i czekał na podanie które - zawsze chciał sam wykończyć.. - to tylko moja taka opinia. chcą nie chcą tych graczy nadal dzieli przepaść.

25.⚽ Schalke 04 - Arsenal - 1gol - Schalke Kurs 1.53 Stawka 100 Ew 153 Unibet⛔
26.⚽ Schalke 04 - Arsenal - 1poł over - 0.5 Kurs 1.38 Stawka 200 Ew 276 Unibet✅
Drużyny, które w zasadzie mają już pewny awans - Arsenal może odpaść tylko jezeli przegra z Schalke nie trafiając bramki i gdy Olipmiakos by trafił 4bramki - dla mnie to rochę mało realne, gdyż nie są w tego w stanie zrobić. A Schalke i Arsenal mogą powalczyć jeszcze o pozycję wyjścia z grupy. Aczkolwiek patrząc na obecną formę Schalke nie wydaje mi się, aby u siebie oddał zwycięstwo/remis. Mecz oceniam skromnie 1:0 albo 1:1.

27. Klitschko, W - Wach, M - wygra Wach,M kurs 8 Stawka 100 Ew 800 Unibet
Teraz parę refleksji - bracia dostają coraz większych rywali - nie jest to Tomasz (z całym szacunkiem dla niego, ale moja opinia jest taka ze za wczas poszedł i niepotrzebnie poszedł do tej wagi), a raczej jeden z bardziej równych zawodników dla jednego z braci który może walcyć jak równy z równym jeżeli chodzi o gabaryty jak i umiejętności - teraz trochę wiadomości - umarł trener Władimira - patrząc ile lat z nim współpracował dla mnie byłby to ogromny cios tuż przed walką. Zaraz po tym - sparingmenów Wachowi odbiera.
Dereck Chisora - te opryskliwy typ, który pokazał, że jednak zacznie się ten czas, aby bracia mogli zaczać się bać.
Trochę polaków obiło już braci i wydaje mi się, że tym razem się uda. A jak siądą mi jutrzejsze typy na LM. To zagram również REMIS za kurs 34.00 Unibet
EDIT dodany kupon
28.
???? Murray - Berdych - wygra Murray✅
???? Djokovic Novak - Tsonga J.W - 2:0 Djokovic✅
Kurs 2.02 Stawka 200 Ew 404 Unibet✅
29. ???? Djokovic Novak - Tsonga J.W - under 21.5gema Kurs 1.87 Stawka 100 Ew 187⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
akade 41

akade

Użytkownik
32.???? Djokovic Novak - Murray, Andy - wygra Djokovic Novak Kurs 1.79 Stawka 300 Ew 537 Pinnacle ✅
____
I się nam chłopak uspokoił przy 4gemie - mnie cieszy, że buki pochowali under 9.5 i 8.5
mecz przebiegł jak to między nimi - atmosfera, z którą ostatnio nie radzi sobie Murray
i przez to przegrał..

akade 41

akade

Użytkownik
34.LIVE ⚽ Bayern - Lille - over 7.5 Kurs 2.40 Stawka 500 Ew 1200 Unibet⛔
przy stanie 5:0 35minuta.
brakło tej ze &#39;spalonego&#39;, ale w sumie to dobra nauczka dla mnie - gdyż w ogóle nie analizowałem meczu, a przy 5:0 chciałem po prostu się nacieszyć łatwym zarobkiem. Nic się nie stało - jak zagrałeś odrobimy ;-)

akade 41

akade

Użytkownik
37.???? Del Potro, J M - Tipsarevic, J - under 96.5 minut Kurs 1.87 Stawka 250 Ew 467.50 Unibet✅
38.???? Del Potro J M - Tipsarevic, J - under 21.5 gema Kurs 1.75 Stawa 200 Ew 350 Unibet✅

akade 41

akade

Użytkownik
39.???? Novak Djokovic - Berdych Thomas - over 97.5 minuty Kurs 1.87 Stawka 100 Ew 187 Unibet ✅

Jeżeli ktoś grał wczorajszy mój typ na over 97.5minuty. W Unibet gdzie &#39;brakło 11sekund&#39; tak więc oficjalna strona Scoreboard podała iż mecz trwał 1h 37minut i 39sec - co za tym idzie. Napisałem do supportu i 9sec. zostało zaliczone jako odpowiedni czas. A kupon in plus. Tak więc jeżeli strona tego nie zmieniła, to piszcie a wygraną będziecie mieć.
Dzieki ziomek2000

akade 41

akade

Użytkownik
41.
???? Djokovic Novak - Del Potro, J M - wygra Djokovic✅
???? Federer Roger - Murray, Andy - wygra Murray⛔
Kurs 2.07 Stawka 100 Ew 207 Unibet⛔
42. ⚽ Majorka - FC Barcelona - over 2.5 Kurs 1.42 Stawka 200 Ew 284 Unibet✅
43. ⚽ Majorka - FC Barcelona - Messi strzeli Kurs 1.43 Stawka 200 Ew 286 Unibet✅

akade 41

akade

Użytkownik
44. LIVE ⚽ Majorka - FC Barcelona - over 4.5 1.6 Stawka 100 Ew 160 Unibet✅
Oglądałem 12minut meczu. I jeżeli Majorka nic nie zmieni względem 1połowy to powinna dostać z 7bramek. Cały czas wszyscy stoją w swoim polu karnym prawie (w tych 12minutach) tak więc 2 bramki dla mnie wydają się bardzo realne.

akade 41

akade

Użytkownik
45.???? Djokovic - Federer - wygra Federer Kurs 2.35 Stawka 100 Ew 235 Unibet⛔
46.???? Djokovic - Federer - over 102.5minut Kurs 1.88 Stawka 100 Ew 188 Unibet✅
niepotrzebnie żem dogrywał win..

Do góry Bottom