>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Po troche - by Akade.

akade 41

akade

Użytkownik
22.
???? Murray, A - Djokovic, Novak 2✅
Ako 1.55
Stawka 800
Ew. 1240✅
Jak widać wcześniej grałem i oglądałem spotkania Murray&#39;a. Djoko też oglądałem, ale nie grałem, bo kursy nie były tego wart. Dziś odbył się kolejny mecz Andiego który przeszedł na biegu wstecznym, a jutro zamierzam, aby te pieniądze mi zostały zwrócone + farbę na siwe włosy. Patrząc na obecną formę ich wątpię, aby Djoko miał jakiekolwiek kłopot z pokonaniem Murray&#39;a. Chociaż kto to wie jaki długo będzie miał szczęście... bilans kortu twardego wskazuje na Murray&#39;a,
Win + nowe siwe włosy, hehe
23.
???? Peas/Stepanek - Bhupathi M / Bopanna R - 1✅
Ako 1.40
Stawka 160
Ew. 224✅
Unibet.

akade 41

akade

Użytkownik
na jutro
23.
???? Darcis,S - Muller, G - 1⛔
Ako 1.65
Stawka 100
Ew 165⛔
Unibet
24.
???? Kubot,L - Levine, J - 1⛔
Ako 1.87
Stawka 100
Ew 187⛔
Unibet
Koledzy z rankingu i po remisowych spotkaniach dla siebie. Z tym, że dla mnie Kubot jest w o tyle lepszej dyspozycji, ze na kortach twardych otwartych to on wygrał spotkanie z Levinne. Kubot próbował w Szanghaju na kortach twardych lecz tam odpadł w 1/64 czyli na samym początku, przegrał z Cilic&#39;em, który ten przegrał dopiero z Federer&#39;em. Tutaj mała refleksja ponieważ Kubot ugrał &#39;swoje w tym meczu&#39; a Levinne dostał od Cilica. Aczkolwiek bilans wygranych wskazuje na Levinne&#39;a także grać za dużo to przesada. Ja widzę win polaka.

25.
???? Matosevic, Marink - Haase, R - 2⛔
Ako. 1.6
Stawka 150
Ew 240⛔
Unibet

26.
???? Bogomolov Jr - Davydenko,N - 2 ⛔
Ako 1.4
Stawka 100
Ew 140⛔
Unibet
27.
???? Bogomolov Jr - Davydenko,N - 2
???? Matosevic, Marink - Haase, R - 2⛔
???? Darcis,S - Muller, G - 1⛔
???? Kubot,L - Levine, J - 1⛔
Ako 6.91
Stawka 40
Ew. 276
Unibet

28.
⚽ Polska -Anglia - 2⛔
Ako 1.95
Stawka 150
Ew 292,50⛔
Unibet

Wart również jest zagrania over 2.5bramki i over zółte kartki średnia sędziego głównego do jakieś 5/6kartek na mecz.
Wczoraj pisałem, ze granie na kartki ma sens. Dobrze, że tego nie grałem ponieważ gdyby mecz się odbył gracze nie mieliby siły na to by kosić przeciwników gdyż sami o siebie by się potykali, hehe

akade 41

akade

Użytkownik
31.
???? Rosenholm, P - Monfils, G - under 9.5gema 1 set.✅
Ako. 1.63
Stawka 300
Ew 486✅

Typ wydaje się być dla mnie pewny. Super G po kontuzji wrócił do Bangkoku. Tam rozegrał 3spotkania których nie można było uznać za jakieś ważne, a zresztą.. oglądałem te mecze i Goel nie wyglądał na kogoś kto nadal się ma leczyć z kontuzji i ze stracił sporo w swej grze. Co więcej odniosłem wrażenie jakby ją jeszcze bardziej uspokoił i bardziej zaczął mysleć na korcie. A teraz rywal, nie wiem o nim zupełnie nic. Statystyki pokazują, że gra i coś tam potrafi ugrać. Ale jak o nim tak i o jego rywalach nic nie wiem, stąd gram taką kwotą..

Szkoda, ze nie mogłem ogladnać meczu. Kurs wszedł, ale Monfils out. Oglądał ktoś? Jakaś ciekawa recenzja gdzies? Jeżeli macie prosze PW.

akade 41

akade

Użytkownik
33. LIVE
???? Fognini - Young - 1 set - 2✅
Ako 1.45
Stawka 100
Ew 145✅
Unibet
lepszego nie będzie bo zaraz go łamie - graćcie

34. LIVE
⚽ Polska - Anglia - Anglia over 1.5.⛔
Ako 2.25
Stawka 100
Ew. 225⛔
Unibet

35. LIVE
???? Radwańska, U - Wozniacki, C - over19.5gema⛔
Ako 1.75
Stawka 100
Ew 175⛔
Unibet

Wydaję mi sie, że swoje punkty w tym spotkaniu Urszula powinna ugrać. Wygrać spotkania moze nie, ale ogladałem jej ostatni pojedynek i wydaje się jakby zaczęła grać. Panie się z sobą spotkały 2 razy 2 razy był over21 juro wcale do tego dojść nie musi ponieważ Wozniacki nie grała jeszcze spotkania gdyż nie miała partnerki i jest bardziej wypoczęta. Jeżeli zagra swoje to typ nie wejdzie. Jezeli Ula (Uli nie oglądałem od wywalenia trenera) coś zmienieła względem tego czasu to może bedzie mecz 1.

Całkiem inna Ula aniżeli spotkanie wcześniej. Jęki, krzywe zgryzy, mini, ale nie od wkładania siły w punkt, ale od dziecinnej dojrzałości. Jak na taki wiek na korcie plus doświadczenie i ranking powinno być to już dawno wyleczone. Ale nie ma co marudzić. Te WTA i ATP jakoś kiepsko zacząłem. Jutro kolejny dzień.

akade 41

akade

Użytkownik
37. LIVE
???? Pospisil,V - Lorenzi,P typ: 2 set - Lorenzi✅
Ako 2,3
Stawka 40
EW 92✅
Unibet

Jezeli Pospisil wygra seta, mecz na Lorenzi za 20/30pln:rolleyes: Pospi strasznie dużo błędów robi.. Teraz jak przelamie to kurs 1.5 nie wart uwagi.

akade 41

akade

Użytkownik
39. LIVE
???? Stosur, S - Cornet, A - set 1 - Cornet⛔7:6 2 przełamania Cornet, i 2 błedy na win.
Ako 3.80
Stawka 40
Ew 152⛔
Unibet

40.
???? Stosur, S - Cornet - 2⛔
Ako 4.70
Stawka 30
Ew 141⛔
Unibet
3serwisy Stosur z czego 3możliwości przełamania przez Cornet. Przy swoim serwie Cornet dosyć równo i pewnie. Ryzykuję.. a jednak już teraz gramy na win.

akade 41

akade

Użytkownik
42.
???? Vinci, R - Williams, V - 1⛔
???? Stosur, S -Zakopalova, K - 2⛔
Ako 7.81
Stawka 50
Ew 390.60⛔
Unibet
jak macie grać to lepiej zagrajcie to po singlu. Vinci sama w sobie to jest potęga, a co do Stosur wczoraj zagrała dość przeciętny mecz, Cornet nie dała jej łatwego meczu. Dzisiaj liczę na zmęczenie po wczoraj. Jeżeli macie grać grubo. To lepiej singla na Vinci + live.

akade 41

akade

Użytkownik
47. LIVE
???? Hantuchowa,D - Niculascu, M - set 2 - 2 ✅
Ako 1.60
Stawka 150 +100 po kursie 2.45
Ew. 247.50+245✅
Unibet
Zaraz Nicolascu kończy 1seta 1:6 albo 2:6 i kurs na 2giego na pewno spadnie.

Chyba już wiemy kto wygra WTA Luxemburg&#39;u(?). Miejmy nadzieje, że bukmacher też da przyzwoite kursy. Co do samego meczu to samo co wczoraj. Na 1 kopyto. 1 set siłe razy młotek, 2gi troszkę luzu, ale win. Jutro będzie tak samo(?) Skorzystał ktoś(?) Wziąłeś typ 3.70(?)

akade 41

akade

Użytkownik
51.
???? Tsonga J.W - Berdych,T - 1⛔
Ako 2.47
Stawka 100
Ew 247.⛔
Pinnacle
52.
???? Williams, V - Niculescu - 2⛔
Ako 3.97
Stawka 100
EW. 397⛔
Pinnacle
53.
???? Williams, V - Niculescu over 19.5⛔
Ako 1.80
Stawka 200
EW 360⛔
Unibet
54.
???? Williams, V - Niculescu - set 1 - 2⛔
Ako 3.20
Stawka 100
EW 320⛔
Unibet

???? Stepanek, R - Llodra, M - 1✅
Kurs jest w bet 365,a ja tam konta nie mam.
Jeżeli wrzuca na pinnacle albo unibet gram za 300pln.
Radek jak pamiętacie albo nie odpadł ostatnio z Murrayem,
gdzie ten dopiero pokazał klase w finale z Djoko.
Widzi mi się tutaj pewny win Radka. Ma dobrą formę chop.

_
mecz Radka odpuszczamy.

akade 41

akade

Użytkownik
55.
???? Kubot, L - Lacko, L - 2⛔
Ako 1.90
Stawka 100
Ew 190⛔
Unibet
to by było na tyle Łukasza w tym turnieju..
56.
???? Kubot, L - Lacko, L - under 22.5✅
Ako. 2.00
Stawka 50
Ew 100✅
Unibet
57.
???? Dodig, I - Kohlscheiber,P - 2⛔
Ako 1.45
Stawka 50
Ew 90
Unibet