>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PlusLiga 2024/2025

J 1,1K

jakxx88

Użytkownik
Ogladając mecz Olsztyn warszawa bez względu na wynik , jakby coś ruszyło w AZS-ie w końcu. Bardzo dobry poziom meczu póki co .
A Częstochowa dziś znowu zrobiła kolejnego pstryczka wygrywając z Bogdanką.

J 1,1K

jakxx88

Użytkownik
Nic dziwnego. Jeśli Hadrava i Tervaportti są do gry to Olsztyn może postraszyć każdego.
Byli dostępni od początku sezonu i wyglądało to tragicznie, no chyba że to wina trenera i wyborów. Ruszyło coś jak asystent trenera został pierwszym szkoleniowcem. Wczoraj moc pokazał projekt ale po raz kolejny wyszło że mają chyba najrówniejszą kadrę ale Olsztyn zagrał bardzo dobrze i oby to ruszyło w tej drużynie.
Wiadomo czy kurek dziś już w kadrze? Choć i tak Jastrzębski ma moc , jakość. Oby to nie ostatni sezon fornala w plus lidze jak to piszą media..

Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
ZAKSA Kędzierzyn-Koźle - Jastrzębski Węgiel typ (Handicap setowy -1.5 seta Jastrzębski Węgiel) kurs 2.05 Superbet

Ostatnio w klubie wydano komunikat w sprawie powrotu do treningów Bartosza Kurka. Mimo to, że będzie to solidne wzmocnienie to nie wiem do końca czy w ogóle Bartek dzisiaj wystąpi. Na pozycji atakującego grał jak dotąd Rećko, który spisywał się dość dobrze. W Jastrzębskim Węglu na pozycji atakującego ciągle szukający formy Łukasz Kaczmarek lecz jego gra wygląda już zdecydowanie lepiej niż na początku sezonu. Na rozegraniu Mistrz Olimpijski Toniutti, który gra wybitnie. Na przyjęciu rewelacyjny Tomek Fornal (ostatnio fryzura na fiolet) dodatkowy punkt do umiejętności Tomka :), następnie Vincentin, Argentyński siatkarz szkolony przez trenera Mendeza, gdzie go wymienionej Reprezentacji trenował. Zna go bardzo dobrze i wygryzł Francuza Carle, który aktualnie jest siatkarzem rezerwowym. Na przyjęciu według mnie powinna być jedynka w Reprezentacji Popiwczak, którego forma nadal rośnie. Fajnie wygląda podwójna zmiana z Jastrzębiu Finoli kreatywny rozgrywający i mający swoje momenty Żakieta, który w meczu z Rzeszowem zagrał fenomenalnie na pozycji atakującego. W Kędzierzynie Koźlu stabilnie od lat wygląda pozycja libero i rozgranie w postaci Erica Shojiego oraz Marcina Janusza. Jednak patrząc na przyjęcie gdzie jest Szymura, Chitigoi czy Grobelny ciągle Giani rotuje tym składem mimo, że ostatnio bardziej Chitigoi przesiaduje na ławce. Środek w postaci Poręby i Takvama wygląda średnio, gdzie w Jastrzębiu wygląda to dużo lepiej, gdzie mamy Norberta oraz Brehme. Jeśli Jastrzębie wyjdzie w optymalnym składzie to liczę na zwycięstwo za 3 pkt. Ostatnie pięć spotkań Jastrzębianie wygrali właśnie za 3 pkt. Patrząc na ZAKSĘ i ostatnie mecze to porażka z przeciętnym Ślepskiem Suwałki, pogrom w trzech setach z Lublinem. Na pewno podbudowało ich zwycięstwo z Nysa w meczu derbowym lecz Jastrzębianie w tym sezonie wyglądają dużo lepiej i ja tutaj gram na Jastrzębie. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Trefl Gdańsk - Asseco Resovia Rzeszów typ Trefl Gdańsk kurs 2.80 Superbet

Gram jutro przeciwko Resovii, która gra bardzo mocno w kratkę. Patrząc na ich grę wygląda bardzo przeciętnie. Boyer na pozycji atakującego nie zmiany ponieważ Bucki jest kontuzjowany. Ropret na rozegraniu jako pierwszy rozgrywający wygląda po prostu słabo. Wchodzi za niego Kozub to wygląda to troszkę lepiej jak dotąd. Na przyjęciu Bednorz praktycznie co mecz jest zmieniany. Vasina ostatni ma lekki progres, ale to może być za mało na Trefla. Klemen solidny spadek formy miewa momenty lepszej gry, ale nie przypomina Klemena z Reprezentacji. Nie mówiąc już o środku, który od początku wygląda przeciętnie. Kibice Resovii nawet na swojej hali przestali momentami kibicować swojemu klubowi i momentami była cisza na hali. Trefl gra swoją siatkówkę Jarosz ciągnie tą grę na pozycji atakującego. Na przyjęciu Orczyk oraz Czerwiński dobrze wygląda ta para, gdzie na ławce jest jeszcze Sawicki czy Jorna solidni zmiennicy. Martwi jedynie fakt ostatnio nie grał Droszyński i M'Baye, ale mam nadzieję, że jutro już będą do dyspozycji trenera. W pełnym składzie Trefl nawet wygrał ostatnio spotkanie z Zawierciem po tie-breaku sprawiając miła sensację dla siebie. Trefl na swojej hali jest bardzo mocny i myślę, że jutro powinni z słabo grająca Resovia wygrać to spotkanie. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
pinio1111 181,9K

pinio1111

Użytkownik
Skra - Barkom +1,5seta 2,60
Barkom 4,25

Kursy totalnie nieadekwatne do potencjału zespołów. Barkom zaczął w końcu punktować i sądzę że dziś nie będzie inaczej. Moim zdaniem 2 sety są jak najbardziej w ich zasięgu. Rozkręcił się w końcu Kovalov, Pope wygryzł z szóstki Tammearu, Vasyl gra swoje. Trochę mnie martwią przestoje w grze Ukraińców, bo to co się stało choćby w Gorzowie, ciężko zrozumieć. Ogólnie ten zespół spokojnie mógł mieć kilka punktów więcej, bo nawet z "mocarzami" ligi mieli swoje szanse na ugranie czegoś więcej niż jeden set. Skra gra solidnie, ale z pewnością nie aż tak dobrze by wystawiać tak rozbieżne kursy.

Ostatnia edycja:
Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Gorzów - Katowice typ (Dokładny wynik meczu 3:0 dla Gorzowa) kurs 2.92 Fortuna

Gorzowianie oglądając ich w ostatnim spotkaniu z Resovia, gdzie wygrali po tie-breaku na hali w Rzeszowie to według mnie w tym meczu mino, iż wygrali na dość trudnym terenie to jednak mogą mieć lekki niedosyt, że nie zakończyło tego spotkania w trzech setach. W pierwszy secie przegrali Gorzowianie 35-33, gdzie mieli sześć piłek setowych. Drugi set wygrany pewnie do 18 pkt. W trzecim secie Gorzowianie mieli jedna piłkę setową, mimo wszystko gra na przewagi i seta wygra Rzeszów. Czwarty set kolejna dominacja zespołu z Gorzowa, wygrana do 17 pkt oraz tie-break także pewnie wygrany przez Gorzów. Zespół dzisiejszych gospodarzy jest w gazie prowadzony przez Andrzeja Kowala. Widac tam ogromną zespołowość, walkę o każdą piłkę i świetnie dyspozycyjny atakujący Chizoba. Mają dwóch równorzędnych rozgrywających. Niby jako pierwszy Todorovic, ale jak wchodzi Stępień także widać ta jakość. Na przyjęciu mają także szeroki wybór w postaci Tahta, Desment, Ferens czy także w bardzo dobrej formie Kamil Kwasowski. Na libero dziewiętnastoletni Granieczny, czy to słabszy punkt ze względu na chociazby wiek ? Ależ skąd znakomity libero, który według mnie za kilka lat znajdzie się w Reprezentacji Polski. Jakie ten libero wyciąga piłki to się w głowie nie mieści. Środek może wygląda trochę słabiej w postaci Kanii i Lipińskiego, ale w meczu z Rzeszowie dobrze wyglądał blok Gorzowian. W Katowicach dobry punkt w drużynie to na pewno rozgrywający Tuaniga. Reszta zespołu ostatnio w słabszej formie. Ledwo co wyciągnęli seta z Olsztynem, gdzie przegrywali już w secie trzecim, który mógł skończyć cały mecz w trzech setach różnica 20-23 jednak zdołali wygrać na przewagi tego seta. W czwartego seta Katowice wyszli tak podbudowani, że przegrali seta do 11 pkt. Katowice wygrali w tym sezonie jedynie z Barkomem w momencie słabszej gry Barkomu. Czuje dzisiaj pewne zwycięstwo wypełnionej hali w Gorzowie oraz walczacym zespole o play-offy zespołem dzisiejszych gospodarzy. Resovia wczoraj nie zgarnela kompletu punktow, więc dzisiaj ma szanse wskoczyć do 1-8, ale muszą wygrać za 3 pkt. Pozdrawiam.

pinio1111 181,9K

pinio1111

Użytkownik
Gorzów - Katowice typ (Dokładny wynik meczu 3:0 dla Gorzowa) kurs 2.92 Fortuna

Gorzowianie oglądając ich w ostatnim spotkaniu z Resovia, gdzie wygrali po tie-breaku na hali w Rzeszowie to według mnie w tym meczu mino, iż wygrali na dość trudnym terenie to jednak mogą mieć lekki niedosyt, że nie zakończyło tego spotkania w trzech setach. W pierwszy secie przegrali Gorzowianie 35-33, gdzie mieli sześć piłek setowych. Drugi set wygrany pewnie do 18 pkt. W trzecim secie Gorzowianie mieli jedna piłkę setową, mimo wszystko gra na przewagi i seta wygra Rzeszów. Czwarty set kolejna dominacja zespołu z Gorzowa, wygrana do 17 pkt oraz tie-break także pewnie wygrany przez Gorzów. Zespół dzisiejszych gospodarzy jest w gazie prowadzony przez Andrzeja Kowala. Widac tam ogromną zespołowość, walkę o każdą piłkę i świetnie dyspozycyjny atakujący Chizoba. Mają dwóch równorzędnych rozgrywających. Niby jako pierwszy Todorovic, ale jak wchodzi Stępień także widać ta jakość. Na przyjęciu mają także szeroki wybór w postaci Tahta, Desment, Ferens czy także w bardzo dobrej formie Kamil Kwasowski. Na libero dziewiętnastoletni Granieczny, czy to słabszy punkt ze względu na chociazby wiek ? Ależ skąd znakomity libero, który według mnie za kilka lat znajdzie się w Reprezentacji Polski. Jakie ten libero wyciąga piłki to się w głowie nie mieści. Środek może wygląda trochę słabiej w postaci Kanii i Lipińskiego, ale w meczu z Rzeszowie dobrze wyglądał blok Gorzowian. W Katowicach dobry punkt w drużynie to na pewno rozgrywający Tuaniga. Reszta zespołu ostatnio w słabszej formie. Ledwo co wyciągnęli seta z Olsztynem, gdzie przegrywali już w secie trzecim, który mógł skończyć cały mecz w trzech setach różnica 20-23 jednak zdołali wygrać na przewagi tego seta. W czwartego seta Katowice wyszli tak podbudowani, że przegrali seta do 11 pkt. Katowice wygrali w tym sezonie jedynie z Barkomem w momencie słabszej gry Barkomu. Czuje dzisiaj pewne zwycięstwo wypełnionej hali w Gorzowie oraz walczacym zespole o play-offy zespołem dzisiejszych gospodarzy. Resovia wczoraj nie zgarnela kompletu punktow, więc dzisiaj ma szanse wskoczyć do 1-8, ale muszą wygrać za 3 pkt. Pozdrawiam.
Mam trochę inne zdanie na temat tego meczu i nie widzę tu 3:0 dla mojego Stilonku, bo nie jest to zespół, który będzie gromił rywali.
Jednak bardziej chodzi mi o to, że wkradło się przekłamanie w twojej analizie, bowiem Stilonowi wygrana za 2 pkt. daje w obecnej chwili awans w tabeli nie tylko przed Rzeszów, ale i przed Skrę, gdyż przy jednakowej ilości pkt liczy się ilość wygranych meczów.

Z mojej strony zagram dziś under pkt Kamila, bo nie wierzę w drugi z rzędu jego tak dobry występ jak w Rzeszowie, gdzie zdobył 22pkt, z czego aż 7 blokiem. Owszem gra bardzo dobry sezon, lecz skutecznością w ataku wcale nie powala, a linia dość wysoka. Myślę że 12,5pkt to byłaby bardziej realna linia.

K. Kwasowski under 14,5pkt 1,75 12pkt

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +942
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Stilon Gorzów - GKS Katowice
GKS Katowice wygra @3,55 Superbet
Dziś oferta nie jest najbogatsza, jednak moją uwagę zwraca zakład na mecz siatkarskiej Plusligi, którą staram się regularnie obserwować i jako laik nie do końca rozumiem tak dużą rozbieżność w ocenie potencjału obu zespołów na wieczorną rywalizację. Oczywiście patrząc na tabelę można dać się nabrać, że będzie to szybki mecz i gorzowianie pewnie zainkasują trzy oczka, według mnie kontekst jest jednak szerszy i nie zdziwię się, jak goście dziś się mocno postawią faworytowi. GKS spisuje się w tym sezonie poniżej oczekiwań, jednak ich potencjał jest wyższy niż ostatnie miejsce w tabeli. Oba zespoły stawiają głównie na Polaków uzupełniając niektóre pozycje graczami zagranicznymi. Ogólnie analizując kadry obu ekip według mnie są one bardzo zbliżone, decydują więc inne aspekty lub czasem szczegóły, które są niewątpliwie po stronie Stilonu.
Nie wydaje mi się jednak, aby ta drużyna przy rosnącej presji związanej z play-off była w stanie tak bardzo zdominować rywala, nawet takiego, jakim dziś jest GKS. Gorzów jeszcze z nikim nie wygrał w swojej hali bez straty seta, a rywali mieli z dolne połówki tabeli. Jedyny zespół z jej górnej części wygrał w Gorzowie 3-1 i był to Jastrzębski Węgiel.
Zdaję sobie sprawę, że gospodarze będą dziś mega zmotywowani, aby zwyciężyć, jednak ja stawiam na długi mecz i nie wykluczam nawet ich porażki. Jak wspomniałem wyżej, potencjał ludzki nie jest tak zróżnicowany w obu zespołach jak wskazują kursy. Najważniejszy aspekt w tym typie to fakt, że nie widzę w Stilonie aż tak potężnego zespołu, który może tak bardzo dominować na parkiecie, tym bardziej, że dla nich to bardzo ważny mecz i koniecznie będą chcieli zgarnąć tu komplet punktów, muszą uważać jednak, aby się nie przemotywować.

Ostatnia edycja:
Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Stal Nysa - Skra Bełchatów typ Skra Bełchatów kurs 2.02 GO+bet

Na jutro wybrałem spotkanie pomiędzy Nysa, a Skra Bełchatów. Nysa na początku sezonu wydawało się, że będzie to zespół z pewnym utrzymaniem i może gdzieś tam walczący o play-offy. Liga jednak póki co weryfikuje Nysę zdecydowanie na minus. Ostatni mecz pojechali do Będzina, którzy są beniaminkiem tej ligi i to Będzinianie wygrali to spotkanie za trzy punkty. Przegrany mecz również za trzy punkty z Kędzierzynem i był to dla Nysy mecz w dodatku derbowy więc dla kibiców bardzo ważne spotkanie. W meczu z Resovia miłe początki dla Nysy wygrany pierwszy set i również drugi, natomiast później było już tylko gorzej i ten mecz ostatecznie przegrali siatkarze z Nysy. Porażka z średniakiem ligi jakim jest jednak Ślepsk Suwałki, walczący zespół, ale jednak Nysa w tym spotkaniu mogła zgarnąć jakiekolwiek punkty, a nie zdobyła w tym meczu żadnego pkt. Myślę, że posada trenera Nysy wisi na włosku poprzez ostatnie wyniki. Coś w tym zespołem się wypaliło jeśli chodzi o grę. Raczej trzeba będzie poszukać "nowej miotły" i powalczyć o utrzymanie. Z Nysy jeszcze z tego co wiem prawdopodobnie nie będzie do dyspozycji trenera czołowy przyjmujący Michał Gierżot, a jeśli nawet wystąpił to wątpię, że po takiej przerwie dostanie szansę gry na dłuższym wymiarze. W Skrze mamy pewna stabilność, która gwarantuje trener Cretu. Ostatnio wygrali u siebie z dość nieprzewidywalna drużyną Barkomu za 3 pkt bez straty seta. Przegrana z Zawierciem do zera i urwanie seta Jastrzębskiemu Węglowi. Wygrana u siebie z Będzinem, urwanie seta ZAKSIE. W kapitalnej dyspozycji jest Amin atakujący Skry, który ciągnie ich grę. Na rozegraniu doświadczony Grzesiu Łomacz Reprezentant Polski. Na przyjęciu Cretu może skorzystać z Pericia, Sterna, Kujundzicia. Środę wygląda przyzwoicie. W hali w Nysie jest gorąca atmosfera, ale Skra to doświadczony zespół radzący sobie z presją. Grają aktualnie lepsza siatkówkę i ja liczę, że jutro wygrają to spotkanie. Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +1629
M 1,9K

mandragon

Użytkownik
Wszystko fajnie ale brak tu konkretów primo Stern ostatnio nie grał i pytanie czy dziś będzie dostępny, z Barkomem zagrali bardzo przeciętne spotkanie. Barkom niestety nie gra nic w tym szczególnego w tym sezonie. Nysa na horyzoncie ma 3 mecze z faworytami, jak nie wygrają dziś to kiedy? Ogromnym osłabieniem jest brak Gierżota, Pliński też jakby się wypalił i nie ma pomysłu na Stal, ale dla mnie ten mecz to typowe 50/50

K 1,3K

KubaGdz

Użytkownik
Dziś idę w kierunku Barkomu. Jakoś nie przekonuje mnie gra Slepska z Krawieckim czy Sanchezem na rozegraniu. Barkom nie gra źle w tym roku, więc ‚u siebie’ powinni wygrywać takie mecze.
Barkom win @1,9 sts

M 1,9K

mandragon

Użytkownik
Co to znaczy że Barkom nie gra źle w tym roku skoro mają tylko 2 wygrane to chyba nie bardzo...ich gra to sinusoida z Bełchatowem zagrali piach ale na przykład z Treflem zagrali bardzo przyzwoicie. Nie ufam im kompletnie, slepsk na pewno powalczy nie wierze w gładkie zwycięstwo Barkomem ale to kolejny mecz ruletka

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Dziś idę w kierunku Barkomu. Jakoś nie przekonuje mnie gra Slepska z Krawieckim czy Sanchezem na rozegraniu. Barkom nie gra źle w tym roku, więc ‚u siebie’ powinni wygrywać takie mecze.
Barkom win @1,9 sts
sanczez 2tyg temu sobie zlamal palec u noi i wypadl na dluzej, dlatego suwalki sciagnely gjorgieva.

K 1,3K

KubaGdz

Użytkownik
Co to znaczy że Barkom nie gra źle w tym roku skoro mają tylko 2 wygrane to chyba nie bardzo...ich gra to sinusoida z Bełchatowem zagrali piach ale na przykład z Treflem zagrali bardzo przyzwoicie. Nie ufam im kompletnie, slepsk na pewno powalczy nie wierze w gładkie zwycięstwo Barkomem ale to kolejny mecz ruletka
Kto interesuje się siatkówką i ogląda mecze Barkomu widzi,że czasami im brakuje,ale nie jest to zespół na Play-offy. Grają dobrze z tymi faworytami,zawodzą zaś ze słabszymi. Myślę,że Suwałki dzis pokonaja. Ewentualnie over punktowy powinien wejsc

Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Barkom - Ślepsk Suwałki typ Barkom kurs 1.89 Fortuna

Na dzisiaj wybrałem spotkanie kursowo bardzo wyrównane. Jednak ja tutaj ide w zespół, który jest co prawda nizej w tabeli, ale umiejętnościowo według mnie nie odstaje od Slepska, który ma u siebie problemy kadrowe. W szczególności czołowy rozgrywający Sanchez nie będzie mógł zagrać w tym spotkaniu oraz pewnie przez większość następnych spotkań. Do zespołu na zasadzie raczej transferu medycznego przyszedł Gjorgiev doświadczony rozgrywający, lecz w zespole jest bardzo krótko. Jako drugi rozgrywający jest Krawiecki, gdzie jeśli chodzi o regularna grę w PlusLidze to jednak sporo mu brakuje. Ostatnio Zawiercianie rozgromili zespół z Suwałk w meczu wyjazdowym Zawiercianie wygrali w trzech setach, gdzie rywale zdobyli (11,18,21 pkt) w trzech setach. Barkom na pewno stać na wyjście z czerwonej strefy i "sam" Tupchii może im to zagwarantować, ponieważ nie raz już pomagał zespołowi przychylić zwycięstwo na stronę swojej drużyny. Barkom u siebie wygląda dość dobrze mimo zdobytej małej ilości punktów jeśli chodzi o mecze od początku sezonu. Wygrany set z Projektem, wygrana z rewelacja Plusligi Częstochowa, urwanie seta przez kolejna rewelacje z Gorzowa, wygrana po tie-breaku z solidnym Gdańskiem. Według mnie upatruje jeszcze brak zgrania rozgrywającego ze swoimi kolegami z drużyny, a na tym poziomie powinno być to już widoczne. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
pinio1111 181,9K

pinio1111

Użytkownik
Widzę kilka ciekawych opcji na dzisiejszy mecz w Katowicach.
Przede wszystkim trzeba poczekać na składy, gdyż buk wystawił zakład na parę Nasevich-Orczyk. Moim zdaniem na 90% wyjdzie dziś w szóstce Kuba Jarosz, bo gdzie jak nie w Katowicach, w których spędził 5 poprzednich sezonów. Jednak gdyby wyszedł w podstawie Aleks to wchodzę grubo w Orczyka. Dlaczego???....dlatego, że Piotrek jest bardzo stabilnym zawodnikiem i gra dobry sezon, o czym świadczy jego średnia 16pkt na mecz. Po drugie, jeśli Nasevich wyjdzie w podstawie to i tak Kuba dostanie sporo minut gry w "swoich" Katowicach. Kurs 3,25 na Orczyka to naprawdę spore value.
Do tego widzę tu overy pkt bo jak słyszę Trefl, to widzę minimum 4 sety, a najprawdopodobniej 5!!!
Na 11 kolejek 7 razy ich mecze zamykały się dopiero w piątej partii.
Katowice fajnie się zaprezentowały w Gorzowie i sądzę że dziś będą chcieli coś ugrać. Myślę że bardzo możliwe jest kolejne 5 setów w meczu Gdańszczan, a co za tym idzie spore możliwości na overy zawodników.
Zatem ode mnie:

Kisiluk over 11,5pkt. 1,80
Czerwiński over 10,5pkt 2,00 Jorna w podstawie
M'Baye over 8,5pkt 1,90

No i wcześniej wspomniane, o ile Aleks wyjdzie w szóstce:

Nasevich - Orczyk 3,25

Można spróbować również:

Bouguerra - Kisiluk 2,50

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1466
Volleyball_Expert 559,7K

Volleyball_Expert

Użytkownik
GKS Katowice - Trefl Gdańsk typ GKS Katowice typ 2.90 Fortuna

Katowiczanie w pełnym składzie z tego co wiem na dzisiejsze spotkanie. Chociaż niepewny jest Berger,.ale mam nadzieję, że wróci. Trefl Gdańsk prawdopodobnie bez Droszynskiego pierwszego rozgrywającego w Treflu oraz M'Baye czołowego środkowego Trefla. Katowice ostatnio powalczyli z rewelacja rozgrywek Plusligowych Gorzowem przegrywając dopiero po tie-breaku. Urwanie seta Olsztynowi, Częstochowie czy Resovii to solidny dorobek chodź bez punktów. Trefl ma swoje momenty, ale także kryzys wygrana z osłabionym Zawierciem, ale przegrana z Barkomem. Przegrana z Nysa,.która jest zupełnie pod formą w tym sezonie. Według mnie Katowice są solidny na swojej hali i są w stanie przychylić spotkanie na swoją korzyść. Pozdrawiam.

J 1,1K

jakxx88

Użytkownik
GKS Katowice - Trefl Gdańsk typ GKS Katowice typ 2.90 Fortuna

Katowiczanie w pełnym składzie z tego co wiem na dzisiejsze spotkanie. Chociaż niepewny jest Berger,.ale mam nadzieję, że wróci. Trefl Gdańsk prawdopodobnie bez Droszynskiego pierwszego rozgrywającego w Treflu oraz M'Baye czołowego środkowego Trefla. Katowice ostatnio powalczyli z rewelacja rozgrywek Plusligowych Gorzowem przegrywając dopiero po tie-breaku. Urwanie seta Olsztynowi, Częstochowie czy Resovii to solidny dorobek chodź bez punktów. Trefl ma swoje momenty, ale także kryzys wygrana z osłabionym Zawierciem, ale przegrana z Barkomem. Przegrana z Nysa,.która jest zupełnie pod formą w tym sezonie. Według mnie Katowice są solidny na swojej hali i są w stanie przychylić spotkanie na swoją korzyść. Pozdrawiam.
Katowice bez Bergera dalej z tego co widzę a trefl full skład choć doroszynski po kontuzji to będzie na podwójną zmianę tylko wchodził.. gieksa niestety słaby skład ciągnie grę kisiluk i Gomułka ale jeśli chodzi o serwis robią niesamowitą liczbę błędów cała drużyna ..

pinio1111 181,9K

pinio1111

Użytkownik
Dzisiaj kolejne spotkania 12 kolejki i coś tam można znaleźć do gry.
W Jastrzębiu warto zagrać over Damiana, bo nie sądzę by podopieczni Mendeza bardzo się tu spinali, mając za 4 dni kolejny mecz w LM.
Linia niska, a Schulz to dobrej klasy atakujący i sądzę że będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony na tle lidera PLS. Dodam tylko że na 10 występów Damian przebił tą linię 8x.

D. Schulz over 11,5pkt. 1,85

W Lublinie liczę na seta Nysy.
Tak wiem że plaga kontuzji w Nysie, ale tak naprawdę to brak tu będzie najbardziej Gierżota, który grał fajny sezon do momentu kontuzji. Remek pokazał ostatnio, że nie jest gorszym atakującym od Dulskiego, a moim zdaniem w obecnej dyspozycji Dawida, to Kapica powinien być jedynką.
W sumie Kosiby też będzie brakowało, bo ostatnio grał nieźle no i nie będzie zmienników dla pary Włodi - El Graoui.
Obaj przyjmujący Nysy ostatnio dołują i myślę, że ten mecz będzie dobrym momentem na przełamanie złej passy.
Co do gospodarzy, to mają za 3 dni dwumecz w pucharach i możliwe że trener da trochę odpocząć czołowym zawodnikom.
Poza tym w Lublinie seta ugrał Będzin, Ślepsk i dwa sety Trefl, więc prawdopodobieństwo straconej minimum jednej partii dość duże.
Kurs na minimum 4 sety dla mnie jest zadowalający i zamierzam go wykorzystać.

Luk - Nysa
będzie 4 set 1,90

W Zawierciu widzę wygraną gospodarzy i to raczej z handi.
Ale jeśli miałbym coś tam zagrać to będzie to under 17,5pkt Rećki 1,75, bo Bartosz powinien dzisiaj dostać trochę czasu na boisku.

Kursy z STS

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +204
Do góry Bottom