strasznik
Użytkownik
Gdańsk-Kędzierzyn
Gdańsk (+1,5) 2.0 bet365
Mecz za chwilę, więc krótko.
Gdańska nieźle zaczął. Niestety na razie trzeba się opierać na statystykach i relacji innych.
Formę z mistrzostw utrzymuje Mika, Schwarz do poprawki.
Podobno bardzo poprawnie zagrał Falaschi. Troy słabo, ale bardzo dobrze zastąpił go Schulz.
Gacek przyjmował o dziwo bardzo dobrze, środkowi z tego co słyszałem super.
O Kędzierzynie już można mieć szerszy pogląd.
Szału nie ma, jest problem z prawym, Kooy dostaje bardzo dużo piłek, na razie gra dobrze, oczywiście nie mam na myśli przyjęcia.
Loh jak na razie bez szału, ale dałbym mu trochę więcej czasu, środkowi solidnie, Zagumny w miarę dobrze, gorzej jak do rozegrania staje Abdel-Aziz.
Nie ma Ruciaka i Boćka, więc dwie duże dziury w składzie.
Grali w środę, teraz podróż do Gdańksa, na szczęście z Poznania nie jest jeszcze daleko, ale nie oczekiwałbym po nich świeżości.
Gdańsk powinien być mocny u siebie, początek sezonu może być dla nich dobrą okazją, żeby spokojnie wbić się w czołówkę.
Celowałem bardziej w jakiś over, ale linie wystawione dość wysoko.
Gdańsk (+1,5) 2.0 bet365
Mecz za chwilę, więc krótko.
Gdańska nieźle zaczął. Niestety na razie trzeba się opierać na statystykach i relacji innych.
Formę z mistrzostw utrzymuje Mika, Schwarz do poprawki.
Podobno bardzo poprawnie zagrał Falaschi. Troy słabo, ale bardzo dobrze zastąpił go Schulz.
Gacek przyjmował o dziwo bardzo dobrze, środkowi z tego co słyszałem super.
O Kędzierzynie już można mieć szerszy pogląd.
Szału nie ma, jest problem z prawym, Kooy dostaje bardzo dużo piłek, na razie gra dobrze, oczywiście nie mam na myśli przyjęcia.
Loh jak na razie bez szału, ale dałbym mu trochę więcej czasu, środkowi solidnie, Zagumny w miarę dobrze, gorzej jak do rozegrania staje Abdel-Aziz.
Nie ma Ruciaka i Boćka, więc dwie duże dziury w składzie.
Grali w środę, teraz podróż do Gdańksa, na szczęście z Poznania nie jest jeszcze daleko, ale nie oczekiwałbym po nich świeżości.
Gdańsk powinien być mocny u siebie, początek sezonu może być dla nich dobrą okazją, żeby spokojnie wbić się w czołówkę.
Celowałem bardziej w jakiś over, ale linie wystawione dość wysoko.