>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PLUS Liga 2025/26

pinio1111 546,1K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
F. McCarthy over 6,5pkt 1,85 4 piłki dostał w ciągu 5 setów i wszystkie skończył. Nie kumam logiki Komendy który daje Grizdanovovi 2x więcej piłek pomimo że jego skuteczność jest o połowę mniejsza😡

Pierwszy raz w tym roku gram na over Fynniana.
Z reguły z uwagi na taktykę zmian z Gyimah, grałem jego under. Dziś jednak sytuacja ulega całkowitej odmianie, gdyż Gyimah ostatnio złamał palec i ma przymusową przerwę.
Rotacji więc nie będzie i McCarthy spędzi na boisku znacznie więcej czasu, a linia punktowa pozostała taka sama jak wcześniej.
Z pewnością jest tu value, właśnie z wyżej wymienionego powodu.
Nie twierdzę że to pewniak, bo takich nie ma, ale prawdopodobieństwo na over pkt jest znacznie większe niż w poprzednich meczach.
Problemem może być to że Lublin jest nadal bez atakujących i zagrają tak jak w ostatnim czasie na trzech przyjmujących. Średnio się sprawdza ten system, co widać po ostatnich wynikach Bogdanki, ale mam nadzieję że choć trochę powalczą?
W pierwszym pięciosetowym meczu z Rzeszowem Fynn zdobył 9pkt pomimo rotacji z Gyimah, który zaliczył 7pkt. Z tych 9pkt, aż 5 było po zagrywkach.
Warto też spróbować:

McCarthy więcej pkt od Grozdanova 3,75

Kurs z pewnością wystawiony bez uwzględnienia absencji Gyimah.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +202
pinio1111 546,1K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
M.Bieniek over 10,5pkt. 1,85 jednak zabrakło tego seta dla Czewy

Bieniu ostatni mecz na słabym procencie w ataku i nie sądzę by to się powtórzyło.
Liczę dziś, że w derbach Norwid seta urwie, a wtedy o over byłbym dużo bardziej spokojny.
Oczywiście może złamać linię nawet w trzech setach, jak choćby w pierwszym meczu między tymi zespołami, gdzie zdobył 16pkt w 3 partiach.
Do tego Czewa to nie jest zespół z piorunującą zagrywką, więc gry środkiem może dziś być sporo w zespole Warty.

Ostatnia edycja:
B 20,7K

b2tgm

Użytkownik
Indra under 19.5 @1.83 betclic bezradna Cz-wa

Warta po intensywnej końcówce minionego roku goli każdego 3:0, nie ważne w jakim składzie wychodzą. Norwid to za to drużyna bez mentalu, próba ratowania sezonu Travicą mam nadzieję że spełznie na niczym. Under Indry bo spotkanie pewnie nie wyjdzie poza 3 sety, taktycznie myślę że Zawiercie zmusi do dystrybucji na drugie skrzydło a 19.5 to jednak sporo.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1175
W0lfx 527,7K

W0lfx

Znawca - NBA
Ślepsk Malow Suwałki - Projekt Warszawa | Ślepsk Malow Suwałki +14.5 Handicap Punktowy | Kurs 1.51 Betters

Pchanie się w stronę Warszawy po marnym kursie to dla mnie dzisiaj pułapka. Jasne, Projekt to kadrowo inna galaktyka, ale kurs na linię +14.5 pkt na Ślepsk wystawioną przez buki wygląda jak prezent, którego szkoda nie rozpakować. Gramy w Suwałkach, a każdy, kto śledzi ligę, wie, że tamtejsza hala ma swój specyficzny mikroklimat. Ślepsk u siebie nie pęka przed nikim ostatnio pokazali charakter z Olsztynem, a Filipiak na prawym potrafi wejść w taki tryb, że nawet blok Semeniuka bądź Kochanowskiego go nie zatrzyma. Projekt przyjeżdża do Suwałk prosto z pucharowych rozjazdów. Trener Projektu pewnie będzie rotował składem, bo terminarz ich nie oszczędza, a to zawsze szansa na jakiegoś seta granego na styku albo chwilowe uśpienie czujności. Żeby ten handicap nie wszedł, Warszawa musiałaby tu zrobić rzeźnię typu 25:15 w każdym secie, co przy waleczności chłopaków z Suwałk jest mało realne. Ślepsk to nie są chłopcy do bicia, żeby we własnej hali oddać mecz bez walki w końcówkach. Nawet jeśli Warszawa zamknie to w trzech setach, to wystarczy, że Suwałki dociągną do 20-21 punktów w każdej partii i typ wchodzi. Moim zdaniem zobaczymy tutaj przynajmniej jednego seta granego na przewagi, a to już w zasadzie zabija linię ujemną na faworyta. Ślepsk pod Kwapisiewiczem gra siatkówkę bardzo nieprzyjemną dla topowych ekip, bo nie mają nic do stracenia. Idę w stronę gospodarzy, bo ten handicap wybacza naprawdę sporo błędów.

Ostatnia edycja:
pinio1111 546,1K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Ślepsk Malow Suwałki - Projekt Warszawa | Ślepsk Malow Suwałki +14.5 Handicap Punktowy | Kurs 1.51 Betters

Pchanie się w stronę Warszawy po marnym kursie to dla mnie dzisiaj pułapka. Jasne, Projekt to kadrowo inna galaktyka, ale kurs na linię +14.5 pkt na Ślepsk wystawioną przez buki wygląda jak prezent, którego szkoda nie rozpakować. Gramy w Suwałkach, a każdy, kto śledzi ligę, wie, że tamtejsza hala ma swój specyficzny mikroklimat. Ślepsk u siebie nie pęka przed nikim ostatnio pokazali charakter z Olsztynem, a Filipiak na prawym potrafi wejść w taki tryb, że nawet blok Semeniuka bądź Kochanowskiego go nie zatrzyma. Projekt przyjeżdża do Suwałk prosto z pucharowych rozjazdów. Trener Projektu pewnie będzie rotował składem, bo terminarz ich nie oszczędza, a to zawsze szansa na jakiegoś seta granego na styku albo chwilowe uśpienie czujności. Żeby ten handicap nie wszedł, Warszawa musiałaby tu zrobić rzeźnię typu 25:15 w każdym secie, co przy waleczności chłopaków z Suwałk jest mało realne. Ślepsk to nie są chłopcy do bicia, żeby we własnej hali oddać mecz bez walki w końcówkach. Nawet jeśli Warszawa zamknie to w trzech setach, to wystarczy, że Suwałki dociągną do 20-21 punktów w każdej partii i typ wchodzi. Moim zdaniem zobaczymy tutaj przynajmniej jednego seta granego na przewagi, a to już w zasadzie zabija linię ujemną na faworyta. Ślepsk pod Kwapisiewiczem gra siatkówkę bardzo nieprzyjemną dla topowych ekip, bo nie mają nic do stracenia. Idę w stronę gospodarzy, bo ten handicap wybacza naprawdę sporo błędów.
Typu nie neguję, ale.......
Projekt nie jest prosto po pucharowych rozjazdach, bo grał z Montpellier u siebie i to ponad tydzień temu, a później mecz ligowy w Gdańsku.
Piszesz o blokach Kochanowskiego, który jest kontuzjowany od grudnia i jeszcze chwilę na niego Warszawa poczeka.
Ślepsk niby u siebie nie pęka przed nikim, a w poniedziałek przegrał we własnej hali 0:3 z walczącym o utrzymanie Stilonem.
Projekt raczej rotował składem nie będzie, bo nie za bardzo ma kim, no może oprócz pary atakujących Weber-Gomułka. Po odejściu Tiilikainena Warszawa zaczęła grać dużo lepiej, przede wszystkim za sprawą Bednorza, który ostatnie dwa mecze zagrał na niebotycznym poziomie.
Dzisiaj jednak liczę na to, że Ślepsk po blamażu ze Stilonem podejmie rękawicę i powalczy ze stołecznymi. Nie chce mi się też wierzyć w kolejny perfekcyjny mecz Bednorza.
Tak jak pisałem, twojego typu nie neguję bo sam gram dzisiaj w kierunku Suwałk, jednak kilka nieprawidłowości w twoją analizę się wkradło😉

K 5,9K

karol_95

Użytkownik
McCarthy over 6,5 1,95 Superbet

Gyiamah ma kontuzję zatem szykuje się kolejny cały mecz dla Mccarthego. Patrząc na okoliczności, że powinien rozegrać cały mecz linia 6,5 jest niska jak na tej klasy środkowego z takim potencjałem na zagrywce i bloku. Lublin powinien spokojnie wygrać ze Lwowem nawet realne, że w 3 setach. Lwów jest druzyna broniącą się przed spadkiem, więc potencjał zawodników jest bardziej ograniczony. Są bardziej wrażliwi na przyjęciu zwłaszcza Pope, a zawodnicy częściej są blokowani niż na przykład drużyny z czołówki. Przy bezpiecznym wyniku dla Lublina można też się spodziewać, że przy dobrym przyjęciu Komenda będzie bardziej angażował środkowych dając przy tym trochę odpoczynku dla Leona.

W0lfx 527,7K

W0lfx

Znawca - NBA
Typu nie neguję, ale.......
Projekt nie jest prosto po pucharowych rozjazdach, bo grał z Montpellier u siebie i to ponad tydzień temu, a później mecz ligowy w Gdańsku.
Piszesz o blokach Kochanowskiego, który jest kontuzjowany od grudnia i jeszcze chwilę na niego Warszawa poczeka.
Ślepsk niby u siebie nie pęka przed nikim, a w poniedziałek przegrał we własnej hali 0:3 z walczącym o utrzymanie Stilonem.
Projekt raczej rotował składem nie będzie, bo nie za bardzo ma kim, no może oprócz pary atakujących Weber-Gomułka. Po odejściu Tiilikainena Warszawa zaczęła grać dużo lepiej, przede wszystkim za sprawą Bednorza, który ostatnie dwa mecze zagrał na niebotycznym poziomie.
Dzisiaj jednak liczę na to, że Ślepsk po blamażu ze Stilonem podejmie rękawicę i powalczy ze stołecznymi. Nie chce mi się też wierzyć w kolejny perfekcyjny mecz Bednorza.
Tak jak pisałem, twojego typu nie neguję bo sam gram dzisiaj w kierunku Suwałk, jednak kilka nieprawidłowości w twoją analizę się wkradło😉
no ja ogólnie wierzę że dwa razy takiej tragedii Ślepsk nie zagra dla tego napisałem że u siebie są mocni, a wiadomo że w siatkówce cudza się zdarzają tym bardziej jak zespoły walczą o utrzymanie jak ostatnio Stilon lub o coś a wiadomo że Projekt play-offy ma już raczej zapewnione

Do góry Bottom