>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

PLUS Liga 2025/26

pinio1111 535,6K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
B.Lemański over 10,5pkt. 1,75 9pkt. Bartek zagrał swoje 75% w ataku, 2bloki i as. Niestety dostał tylko 8 piłek do ataku, no a Bełchatów dzisiaj bez przyjęcia i nokaut ze strony Lublina.

Kolejny raz na Bartka i nic odkrywczego tu nie napiszę. Jego statystyki mówią same za siebie bo linię złamał 11x na 14 meczów. Ostatnie 3 mecze to 14,17,16pkt i nie sądzę by Grzesiek przestał nagle go wykorzystywać. To kopalnia pkt dla Bełchatowa i nikt nie potrafi go powstrzymać, mimo że wszyscy wiedzą jak dużo piłek dostaje do ataku.
W ostatnim meczu został aż 4 razy zablokowany, a mimo to Łomacz konsekwentnie na niego grał. Dodam, że ogólnie dostał tylko 9 bloków, więc z Kędzierzynem to było prawie 50% z całego sezonu.
Myślę że dziś zagra na jeszcze wyższym procencie w ataku i solidnie zapunktuje. Do tego dokłada punkty blokiem i zagrywką.
W pierwszym meczu tych drużyn zdobył 13pkt i podobnego wyniku spodziewam się dzisiaj.
Nie sądzę by Lublin tu gładko wygrał, bo Skra u siebie gra bdb i ma 6/7 wygranych spotkań. Przegrali tylko z Olsztynem, ale po 5 setach.
Martwić może brak Daniela Chitigoia, ale jest doświadczony El Graoui, który powinien go godnie zastąpić.
Myślę że zobaczymy dzisiaj 4 sety w których Leman ponownie uzbiera 11+pkt

K. Rychlicki over 16,5pkt 1,90 34pkt dziś był Kamil "on fire"💪

Nie wiem skąd taki wysoki kurs na niezbyt wysoką linię na Kamila.
Mecz w Jastrzębiu to mecz z potencjałem na dłuższe granie, więc to już daje handicap w zdobyczach punktowych.
Owszem Rychlicki ostatnio miał kilka słabszych występów, ale to cały czas główna strzelba ZAKSY.
Linię łamał 11x na 15 meczów, dlatego zdziwiła mnie dzisiaj tak niska linia, z tak fajnym kursem.
Uważam, że tu powinno być 18,5pkt, więc widzę spore value w tym becie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2691

łęcina

Użytkownik
B.Lemański over 10,5pkt. 1,75

Kolejny raz na Bartka i nic odkrywczego tu nie napiszę. Jego statystyki mówią same za siebie bo linię złamał 11x na 14 meczów. Ostatnie 3 mecze to 14,17,16pkt i nie sądzę by Grzesiek przestał nagle go wykorzystywać. To kopalnia pkt dla Bełchatowa i nikt nie potrafi go powstrzymać, mimo że wszyscy wiedzą jak dużo piłek dostaje do ataku.
W ostatnim meczu został aż 4 razy zablokowany, a mimo to Łomacz konsekwentnie na niego grał. Dodam, że ogólnie dostał tylko 9 bloków, więc z Kędzierzynem to było prawie 50% z całego sezonu.
Myślę że dziś zagra na jeszcze wyższym procencie w ataku i solidnie zapunktuje. Do tego dokłada punkty blokiem i zagrywką.
W pierwszym meczu tych drużyn zdobył 13pkt i podobnego wyniku spodziewam się dzisiaj.
Nie sądzę by Lublin tu gładko wygrał, bo Skra u siebie gra bdb i ma 6/7 wygranych spotkań. Przegrali tylko z Olsztynem, ale po 5 setach.
Martwić może brak Daniela Chitigoia, ale jest doświadczony El Graoui, który powinien go godnie zastąpić.

K. Rychlicki over 16,5pkt 1,90

Mecz w Jastrzębiu to mecz z potencjałem na dłuższe granie, więc to już daje handicap w zdobyczach punktowych.
Owszem Rychlicki ostatnio miał kilka słabszych występów, ale to cały czas główna strzelba ZAKSY.
Linię łamał 11x na 15 meczów, dlatego zdziwiła mnie dzisiaj tak niska linia, z tak fajnym kursem.
Zaksa ostatnio zaczęła grać troche bardziej zróżnicowaną siatkówke więc pewnie stąd taki kurs

B 251,6K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
B.Lemański over 10,5pkt. 1,75

K. Rychlicki over 16,5pkt 1,90

Rychlicki to był bet dnia. W dwóch setach zrobił overa

Otrzymane punkty reputacji: +320
lukas88 1,1M

lukas88

Forum VIP
Asseco Resovia- PGE Projekt Warszawa
Typ: under 188,5 pkt
Kurs: 1,75

Superbet

Typ czysto statystyczny, bo patrząc na potencjał obu zespołów to aż prosię się o 5 setowy pojedynek, niestety historia pokazuje nieco inne oblicze pojedynków Rzeszowian z Warszawą. Na ostatnie 10 starć aż 7- krotnie spotkanie kończyło się w 3 setach, dwukrotnie były 4 partie a raz tie-break. Przy czym proponowana linia nie została pokryta w żadnym 4 - setowym boju, więc tylko raz na ostatnie 10 pojedynków została przekroczona przy spotkaniu zakończonym 5 setem.
Linia bardzo wysoka, na spokojnie do pokrycia nawet przy 4 dość równych setach.​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1268
B 251,6K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Resovia - Projekt 1 @1.80 betclic

Myślę że nie będzie 3-0 jak w półfinale PP. Ale Resovia na ten moment jest zdecydowanie lepsza. Na dodatek w swojej hali grają. U gości widoczny jest brak kochanowskiego. Nikt nie jest wstanie go zastąpić.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1107
pinio1111 535,6K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
P.Pietraszko over 6,5pkt. 1,80 było nawet 5 setów, ale Pietraszko zjechał do bazy, pomimo tego że w danym momencie miał większą skuteczność od Nowakowskiego

Niska ta linia na Pawła. Nie jestem pewien czy wyjdzie w podstawie, bo nie znam sytuacji z M'Baye?
Jeśli jednak zagra od początku, to uważam że jest spora szansa na złamanie linii.
W ostatnim czasie trochę odpoczywał z powodu lekkiej kontuzji i do szóstki wskoczył Piotrek Nowakowski.
Jednak w meczu ze Ślepskiem, po urazie M'Baye, wszedł i zagrał fajne spotkanie zdobywając 13pkt, w tym 4 blokiem.
Dzisiaj mecz drużyn o podobnym potencjale i liczę na minimum 4 sety. 7pkt to naprawdę nie jest dużo i jest spokojnie do ogarnięcia w trzech setach.
Paweł miał słabszy początek sezonu, ale myślę że to wynikało z faktu braku zgrania z Worsleyem. Ogólnie na początku sezonu środkowi byli rzadko wykorzystywani przez rozgrywającego Gdańska. Teraz wygląda już to inaczej, a środek punktuje znacznie częściej.

Z pierwszego spotkania próbuję:

Semeniuk więcej pkt od Kłosa 1,85 4-4

Ostatnia edycja:
pinio1111 535,6K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Resovia - Projekt 1 @1.80 betclic

Myślę że nie będzie 3-0 jak w półfinale PP. Ale Resovia na ten moment jest zdecydowanie lepsza. Na dodatek w swojej hali grają. U gości widoczny jest brak kochanowskiego. Nikt nie jest wstanie go zastąpić.
Tu dużo będzie zależało od Butryna, bo po świetnych występach zaciął się w finale PP i w Gorzowie też szybko zjechał do bazy.
Bucki starczył na Stilon, ale czy podoła w razie "w" z Projektem.....???
Ogólnie liczę na powrót do dobrej gry Karola, ale nie zdecyduję się na wytypowanie zwycięzcy. Patrząc na to jak grają oba zespoły w tym sezonie, to bardzo prawdopodobne jest to że któraś z drużyn zdominuje drugą i mecz nie potrwa zbyt długo.

P 1K

pln123

Użytkownik
Olsztyn bez Karlitzka dziś.
Trefl win 1,78
Trefl handicap -1,5 seta 2,62
Trefl handicap -2,5 seta 5,55 Superbet
Trefl niepokonany na własnym parkiecie (5 meczów kończył w TB z takimi tuzami jak Barkom, Gorzów czy Suwałki).
Pokonał też czołówkę ligi, Resovię, Zawiercię, Bełchatów, ale te zespoły też mają chwilę słabości.
Dziś szansa na przełamanie tej serii.
Ja bym poszedł w stronę Olsztyna zatem pewnie Trefl to wygra, szczególnie jeśli przyjezdni osłabieni.

T 35,9K

tadzin

Użytkownik
Trefl niepokonany na własnym parkiecie (5 meczów kończył w TB z takimi tuzami jak Barkom, Gorzów czy Suwałki).
Pokonał też czołówkę ligi, Resovię, Zawiercię, Bełchatów, ale te zespoły też mają chwilę słabości.
Dziś szansa na przełamanie tej serii.
Ja bym poszedł w stronę Olsztyna zatem pewnie Trefl to wygra, szczególnie jeśli przyjezdni osłabieni.
nie powiem urzekła mnie ta logika "trefl niepokonany u siebie, olsztyn oslabiony dlatego szedlbym w strone olsztyna".

B 251,6K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Trefl - AZS Olsztyn typ hadrava over 15.5 @1.82 betclic

Moim zdaniem zbyt niska linia na Janka. Gosc jest w niesamowitej formie, prawie wygrał sam mecz polfinalowy z Lublinem w Pucharze Polski. Zakladajac ze dzisiaj minimum 4 sety powinny być to mysle ze Janka stać na około 20pkt. On w 3 setach ta linie zrobi, A jak nie bedzie grac Karlitzek to juz calkiem.

Ostatnia edycja:
pinio1111 535,6K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
Chizoba więcej pkt od Henno 2,15 sts

Tu krótko.
Moim zdaniem kurs na Chizo mocno zawyżony.
Tu powinno być po równo, a mocno faworyzowany jest Francuz.
Do tej pory 8-7 dla Mathisa i w jednym meczu remis. W klasyfikacji najlepiej punktujących Chizoba na 5 miejscu 281pkt, a Henno na 6 miejscu 268pkt.
Ostatnie dwa mecze dla Mathisa i chyba tym tropem poszedł buk wystawiając wysoki kurs na Brazylijczyka?
Widzę w tym kursie spore value i dlatego próbuję zagrać na Chizobę.

Ostatnia edycja:
pinio1111 535,6K

pinio1111

Znawca - Siatkówka
M.Gueye over 6,5pkt 1,80

Zdecydowanie idę w stronę overu Mousse.
Kursy na mecz są jak dla mnie wzięte z kosmosu.
Ja rozumiem, że gra wicelider tabeli z przedostatnią drużyną, która ma 8 porażek z rzędu, ale chyba o czymś tu zapomniano???
Projekt zagra w środę "o życie" w LM!!!!
To jest na tą chwilę priorytet tej drużyny, czego nikt nie ukrywa. Do tego dochodzi totalny brak formy niektórych zawodników, w ostatnim czasie, oraz uraz Bednorza.
Bardzo szybko się okazało jak ważnym ogniwem w tej drużynie jest Kuba Kochanowski. Wraz z jego kontuzją rozpoczął się ogromny regres w wynikach Projektu i trwa nadal.
Trochę ciężko to zrozumieć, że brak środkowego tak rozregulował grę całego zespołu, ale fakty są nieubłagalne.
Ja rozumiem, że można przegrać z Lube, ale nie nawiązać walki we własnej hali, to już duża porażka!!!
O dwóch blamażach i to w krótkim czasie z Reską, nawet nie wspomnę.
Drużyna jest posypana i teoretycznie dzisiaj jest świetny moment na przełamanie.
Tylko, że dziś najprawdopodobniej nie zagra Bednorz, który złapał lekką kontuzje z Lube i mimo, że dokończył mecz to jednak palec ucierpiał dość mocno.
Wątpię by ktokolwiek ryzykował tutaj kontuzją Bartka, przed tak ważnym meczem LM.
Myślę, że zobaczymy dziś na przyjęciu Koppersa i Tillie, a Bednorz odpocznie. Patrząc na sytuację w tabeli, to Projekt dziś nic nie musi, w przeciwieństwie do gości.
Barkom, po niezłym początku sezonu, wpadł w okrutny dołek i nie może się przełamać od ośmiu spotkań. Jeżeli myślą o utrzymaniu, to muszą walczyć w każdym meczu. Trochę dziwią mnie ich wyniki, bo skład wcale nie jest taki zły. Fakt że na początku sezonu świetnie grał Pope, jednak od dłuższego czasu nie może wejść na swój najwyższy poziom.
Mimo to liczę dziś na przełamanie Barkomu i jakąś zdobycz punktową.
Osobiście gram handicapy w ich stronę, a także ich win w superbet z opcją suoerprzewagi.
Co do Gueye, to linię złamał 12x na 16 spotkań. Ostatnio zagrał tragiczny mecz w Gorzowie, gdzie miał skuteczność poniżej 30%, ale najwyraźniej Stilon mu nie leżał, bo dwa jego najgorsze występy w tym sezonie, to były właśnie mecze z Gorzowem.
W pierwszym, sensacyjnie wygranym meczu z Warszawą, Mousse zdobył 9pkt.
Sądzę, że dziś spokojnie złamie linię 6,5pkt z osłabionym i skoncentrowanym na meczu LM, zespołem Projektu.

Do gry jest tu wiele opcji:

V. Tupczij over 13,5pkt 2,00 STS

Za mniejszą stawkę:

Barkom win 6,40 z superprzewagą w superbet
Dokładny wynik 0:3 55,0 STS

A.Żakieta under 12,5pkt 1,75 jednak Alan w podstawie

W Zawierciu idę w under Arka.
Jak wiadomo Alan już jest gotowy do gry i pewnie zobaczymy go dziś na boisku.
Nie sądzę jednak by po tak długiej przerwie wyszedł w podstawie, a raczej powinien zmieniać Żakietę.
Arek na wyjazdach nie grał do tej pory rewelacyjnie, a dziś dochodzi kwestia powrotu do gry Alana.
Do tego Zawiercie powinno wziąć ten mecz w max 4 setach, bo Bełchatów znacznie obniżył loty w ostatnim czasie.
Wszystko układa mi się tu w kierunku underu Żakiety i to też gram.

Z tego spotkania fajnie wygląda też pojedynek środkowych i moim zdaniem można zagrać w kierunku Lemana, bo kurs atrakcyjny:

Lemański więcej pkt od Bieńka 2,15

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +120
zimny94 38,2K

zimny94

Użytkownik
Projekt Warszawa vs Barkom Lwów
Warszawa 3:0 1.75
Warszawa -14.5 1.82

Ja odwrotnie niż kolega wyżej , choć go szanuje i jego wiedzę.

Projekt fakt gra w LM ważne spotkanie ale czy nie będzie chciał wygrać tutaj i podnieść morale? Będzie.
Barkom w mega dole, Projekt gra dość fajna siatkówke i dziś powinno ogarnąć to w 3 setach , max 4.

N 242,7K

nemsik

Użytkownik
M.Gueye over 6,5pkt 1,80

Zdecydowanie idę w stronę overu Mousse.
Kursy na mecz są jak dla mnie wzięte z kosmosu.
Ja rozumiem, że gra wicelider tabeli z przedostatnią drużyną, która ma 8 porażek z rzędu, ale chyba o czymś tu zapomniano???
Projekt zagra w środę "o życie" w LM!!!!
To jest na tą chwilę priorytet tej drużyny, czego nikt nie ukrywa. Do tego dochodzi totalny brak formy niektórych zawodników, w ostatnim czasie, oraz uraz Bednorza.
Bardzo szybko się okazało jak ważnym ogniwem w tej drużynie jest Kuba Kochanowski. Wraz z jego kontuzją rozpoczął się ogromny regres w wynikach Projektu i trwa nadal.
Trochę ciężko to zrozumieć, że brak środkowego tak rozregulował grę całego zespołu, ale fakty są nieubłagalne.
Ja rozumiem, że można przegrać z Lube, ale nie nawiązać walki we własnej hali, to już duża porażka!!!
O dwóch blamażach i to w krótkim czasie z Reską, nawet nie wspomnę.
Drużyna jest posypana i teoretycznie dzisiaj jest świetny moment na przełamanie.
Tylko, że dziś najprawdopodobniej nie zagra Bednorz, który złapał lekką kontuzje z Lube i mimo, że dokończył mecz to jednak palec ucierpiał dość mocno.
Wątpię by ktokolwiek ryzykował tutaj kontuzją Bartka, przed tak ważnym meczem LM.
Myślę, że zobaczymy dziś na przyjęciu Koppersa i Tillie, a Bednorz odpocznie. Patrząc na sytuację w tabeli, to Projekt dziś nic nie musi, w przeciwieństwie do gości.
Barkom, po niezłym początku sezonu, wpadł w okrutny dołek i nie może się przełamać od ośmiu spotkań. Jeżeli myślą o utrzymaniu, to muszą walczyć w każdym meczu. Trochę dziwią mnie ich wyniki, bo skład wcale nie jest taki zły. Fakt że na początku sezonu świetnie grał Pope, jednak od dłuższego czasu nie może wejść na swój najwyższy poziom.
Mimo to liczę dziś na przełamanie Barkomu i jakąś zdobycz punktową.
Osobiście gram handicapy w ich stronę, a także ich win w superbet z opcją suoerprzewagi.
Co do Gueye, to linię złamał 12x na 16 spotkań. Ostatnio zagrał tragiczny mecz w Gorzowie, gdzie miał skuteczność poniżej 30%, ale najwyraźniej Stilon mu nie leżał, bo dwa jego najgorsze występy w tym sezonie, to były właśnie mecze z Gorzowem.
W pierwszym, sensacyjnie wygranym meczu z Warszawą, Mousse zdobył 9pkt.
Sądzę, że dziś spokojnie złamie linię 6,5pkt z osłabionym i skoncentrowanym na meczu LM, zespołem Projektu.

Do gry jest tu wiele opcji:

V. Tupczij over 13,5pkt 2,00 STS

Za mniejszą stawkę:

Barkom win 6,40 z superprzewagą w superbet
Dokładny wynik 0:3 55,0 STS

A.Żakieta under 12,5pkt 1,75 jednak Alan w podstawie

W Zawierciu idę w under Arka.
Jak wiadomo Alan już jest gotowy do gry i pewnie zobaczymy go dziś na boisku.
Nie sądzę jednak by po tak długiej przerwie wyszedł w podstawie, a raczej powinien zmieniać Żakietę.
Arek na wyjazdach nie grał do tej pory rewelacyjnie, a dziś dochodzi kwestia powrotu do gry Alana.
Do tego Zawiercie powinno wziąć ten mecz w max 4 setach, bo Bełchatów znacznie obniżył loty w ostatnim czasie.
Wszystko układa mi się tu w kierunku underu Żakiety i to też gram.

Z tego spotkania fajnie wygląda też pojedynek środkowych i moim zdaniem można zagrać w kierunku Lemana, bo kurs atrakcyjny:

Lemański więcej pkt od Bieńka 2,15

Nawet jesli zagrał Żakieta chwile to tez jest zwrot ? Na superbet

lukas88 1,1M

lukas88

Forum VIP
Myślę że nie głupią opcją jest pogranie na 1 set:
- Barkom(+5,5 pkt) @1,67 ETOTO
- over 44,5 @ 1,70 Betclic

Jak mecz się skończy ciężko przewidzieć ale uważam że Barkom postawi twardy opór w pierwszej partii, jeśli myśli o wywiezieniu punktów z Warszawy gdzie rywal osłabiony.

Do góry Bottom