>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLUS Liga 2025/26

pinio1111 454K

pinio1111

Użytkownik
Dziś gram w duble dwie linie,
Under Hadravy 14,5 kurs 1,75 betfan
Henno over 15,5 kurs 1,72 betfan
Myślę że oba mecze nie zakończą się w 3 setach, ale Hadrava jest daleki od swojej formy. Tille prędzej szuka Kartlizka czy Halaby, a przy dobrym podjęciu gra srodkiem. Dziś dosyć dobrzy blokujący po drugiej stronie siatki Kochanowski i Semeniuk.
Henno to zdecydowany lider Gorzowa, mecz o 6 punktów jak kolega wyżej wspomniał. Myślę że Francuz dołoży coś z zagrywki, gdyż przyjęcie w Częstochowie leży.
Henno masz w STS i Superbet linia 14,5 i over 1,75.
Z Hadravą bym uważał z uwagi na brak Halaby, choć z drugiej strony tu może być 3:0 dla gospodarzy.

Ogólnie to:
Wawka -1,5seta 1,85 STS

Olsztyn bez Halaby i Siwczyka.
Tam Halaby nie ma kto zastąpić na tym samym poziomie.

Otrzymane punkty reputacji: +176
C 418,7K

czary-mary

Użytkownik
PROJEKT WARASZAWA - Olsztyn
TYP PROJEKT WARASZAWA 3:0
KURS @3.35❌
Projekt Warszawa u siebie bardzo mocny. Olsztyn powoli zjeżdża z formą. Dziś bez Halaby, który wiąże im grę. Bez tego zawodnika nie mają podjazdu do Projektu Warszawa. Warszawa pełna paka Weber, Bednorz, Tille, Kochan, Wojtaszek, Semeniuk, Firlej
E. Pomimo awizowanych w pierwszym składzie Bednorza i Semeniuka na parkiecie widzimy Koopersa i Kłosa. O ile Kłos to 1:1 to z Koopersem zobaczymy. Póki co jest dobrze, wyszarpany set i 1:0. Trzeba kontrolować i ewentualnie cash out

Ostatnia edycja:
C 418,7K

czary-mary

Użytkownik
KURS @3.35
Projekt Warszawa u siebie bardzo mocny. Olsztyn powoli zjeżdża z formą. Dziś bez Halaby, który wiąże im grę. Bez tego zawodnika nie mają podjazdu do Projektu Warszawa. Warszawa pełna paka Weber, Bednorz, Tille, Kochan, Wojtaszek, Semeniuk, Firlej

E. Pomimo awizowanych w pierwszym składzie Bednorza i Semeniuka na parkiecie widzimy Koopersa i Kłosa. O ile Kłos to 1:1 to z Koopersem zobaczymy. Póki co jest dobrze, wyszarpany set i 1:0. Trzeba kontrolować i ewentualnie cash out
E2. 2:0 po spokojnym secie pod kontrolą. Lekko kontra na 3 set Olsztyn kurs 2.75✅
Kontrolować i piękny kurs złapany

Ostatnia edycja:
S 9K

sudo

Użytkownik
KURS @3.35
Uuu Kolego kasuj ten wpis zanim Tadzin dostrzeże 🤣🤣🤣, kurde to co graja to skandal, zlekcewazyli Olsztyn

C 418,7K

czary-mary

Użytkownik
Chełm vs Barkom Kazany Lwów
Typ: Barkom (-1.5 seta) kurs 1.97

No sprawa wydaje się jasna. Jeżeli nie wydarzy się nic niespodziewanego to Lwow wygra łatwo, gładko i przyjemnie. Do zera, ewentualnie ze stratą jednego punktu. Zawodnicy o klasę lepsi we Lwowie. Również forma po stronie Lwowa. Wyniki też Lwów.
R: Blankenau - KAMPA
A: Kapica - TUPCZIJ
P: Piotrowski, Esfandiar - POPE, KOWALIOW
Ś: Fasteland, - Swodczyk - GUEYE, SZCZUROW
L: SONAE - Pampushko

Kadrowo deklasacja na korzyść Lwowa

Wyniki z Projektem Warszawa. Chełm porażka 0:3. Lwów win 3:0
Chelm porazka do 0 z Zawierciem, Bełchatowem, Lublinem. 1 set wygrany przeciwko JW. Wygrana po tie breaku z Gorzowem i wygrana 3:1 z Norwidem

Lwów porażka do 0 z Zawierciem, ugrany set z Olsztynem, Lublinem. Ubrane dwa sety z ZAK i Treflem, Zwycięstwod 3:2 nad
Norwidem

Nie dość, że Barkom miał trudniejszych rywali to ugrali o 5 setów więcej. Lwów potęga nie jest, ale taki Chełm przerasta i klasę. Barkom potrzebuje punktów, więc mobilizacja jest gwarantowana. Spodziewam się łatwego zwycięstwa Barkomu

pinio1111 454K

pinio1111

Użytkownik
Chełm vs Barkom Kazany Lwów
Typ: Barkom (-1.5 seta) kurs 1.97

No sprawa wydaje się jasna. Jeżeli nie wydarzy się nic niespodziewanego to Lwow wygra łatwo, gładko i przyjemnie. Do zera, ewentualnie ze stratą jednego punktu. Zawodnicy o klasę lepsi we Lwowie. Również forma po stronie Lwowa. Wyniki też Lwów.
R: Blankenau - KAMPA
A: Kapica - TUPCZIJ
P: Piotrowski, Esfandiar - POPE, KOWALIOW
Ś: Fasteland, - Swodczyk - GUEYE, SZCZUROW
L: SONAE - Pampushko

Kadrowo deklasacja na korzyść Lwowa

Wyniki z Projektem Warszawa. Chełm porażka 0:3. Lwów win 3:0
Chelm porazka do 0 z Zawierciem, Bełchatowem, Lublinem. 1 set wygrany przeciwko JW. Wygrana po tie breaku z Gorzowem i wygrana 3:1 z Norwidem

Lwów porażka do 0 z Zawierciem, ugrany set z Olsztynem, Lublinem. Ubrane dwa sety z ZAK i Treflem, Zwycięstwod 3:2 nad
Norwidem

Nie dość, że Barkom miał trudniejszych rywali to ugrali o 5 setów więcej. Lwów potęga nie jest, ale taki Chełm przerasta i klasę. Barkom potrzebuje punktów, więc mobilizacja jest gwarantowana. Spodziewam się łatwego zwycięstwa Barkomu
Trochę przesadziłeś z tą deklasacją.
Jasne że Chełm odstaje kadrowo, ale Barkom to zespół który lubi sobie robić problemy ze słabszymi rywalami. Tak było rok, dwa i trzy lata temu. Nie sądzę by coś się zmieniło.
Ja dziś odpuszczam wynik, a z pewnością handi.
Zagrałem over Pope, bo chyba gorzej jak ostatnio w przyjęciu już nie zagra, a ofensywnie jest kozak.

P 1K

pln123

Użytkownik
Mecz w trakcie, wymądrzać się co do wyniku nie mam zamiaru, ale argument, że Lwów wygrał z Wawą 3:0, a Chełm przegrał 0:3 jest niedorzeczny.
Niby logika nakazuje tak myśleć, ale mecz meczowi nierowny.

T 28,8K

tadzin

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+2
Barkom to zespół który lubi sobie robić problemy ze słabszymi rywalami. Tak było rok, dwa i trzy lata temu. Nie sądzę by coś się zmieniło.
to jest ich wizytówka, barkom w roli faworyta uwielbia sam sobie stwarzac mase problemow, ty chyba nawet kiedys pisales ze ich po kursie mniejszym niz 2 czy tam 1,85 sie nigdy nie gra no i tak to jest z nimi. na dodatek tutaj to wyjazd jest

lukas88 1M

lukas88

Forum VIP
Asseco Resovia- Skra Bełchatów
Typ: Asseco Resovia (-2,5) seta
Kurs: 3,0
Fortuna

Może i typ ryzykowny ale z uwagi na kurs wart kilku złotówek. Moim zdaniem podejrzanie wystawione kursy na to spotkanie. Resovia po dwóch porażkach z Wartą i Zaksą. O ile porażkę z Zawierciem można zrozumieć to stracone punkty ze słabą Zaksą to już spora niespodzianka. Skra od początku sezonu spisuje się w mojej ocenie zdecydowanie ponad stan bo zajmują 3 lokatę. Wygrane z Jastrzebiem, Zaksą, Lublinem robią wrażenie, dlatego też spodziewałem się bardziej wyrównanych kursów na to spotkanie a już na pewno linii punktowej w okolicy 183,5 -185,5 a tu linia 178,5 więc na miękko do pokrycia przy 4 średni równych setach, co mi tutaj bardzo nie pasuje bo pierwotnie planowałem ładować w over punktowy ale ta linia po mojemu jest za niska i coś tu śmierdzi.
Druga sprawa jest taka że Skra nie lubi i nie umie grać z Resovią, ostatnie 5 pojedynków kończyło się wynikiem 3-0 dla Resovi.

Odważniej uważam że można atakować:
Resovia (-1,5) seta @ 1,68 Etoto
oraz handicap +10,5 pkt na Skrę @ 1,70 LVbet
nawet jak Resovia wygra w 3 setach nie sądzę by Skra nie ugrała w nich 22-23 punktów

Otrzymane punkty reputacji: +370
pinio1111 454K

pinio1111

Użytkownik
A. Żakieta under 15,5pkt 1,80

Dzisiaj seria Skry powinna się zakończyć. Nie chce mi się wierzyć że Reska przegra trzeci mecz z rzędu, a Bełchatów trochę ma wyniki ponad stan.
Arek trzy razy złamał linię 15,5pkt, ale za każdym razem było to w meczach na własnym parkiecie. Na wyjazdach już nie jest tak kolorowo i sądzę że dzisiaj 16pkt nie zgromadzi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +517
barti2000 770,5K

barti2000

Znawca - Siatkówka
🇨🇦 Fynn McCarthy under 6,5 pkt @1,90 totalbet, under 7,5 pkt @1,4 betfan, sts

Grozdanov więcej pkt niż McCarthy @1,3 betclic

Środkowy Lublina w tym sezonie zdobywa średnio 6 pkt, ale od jakiegos czasu trener Antiga rotuje środkowymi, ze względu na to, że Fynn ma lepszą zagrywkę, a Gyimah jest lepszy na siatce. McCarthy gra jedno obejście w ataku, potem idzie na zagrywkę i schodzi. Ostatnio dość przypadkowo zdobył te 6 pkt Kanadyjczyk, nie ma co ukrywać. Wcześniej z Jastrzębskim tylko 1 pkt. Mecz ze słabym Ślepskiem to raczej powinna być bułka z masłem dla Lublina, co tylko sprzyja typowi.

Do ako można też wrzucić Grozdanova więcej niż Fynn. W poprzednim meczu 20-6 dla Bułgara. W tym sezonie tylko raz Kanadyjczyk miał więcej.

Do góry Bottom