U
50,6K
undertaker87
Użytkownik
Mnie ciekawi co by było jakby Barkom zajął ostatnie miejsce. Pewnie wtedy zdegradowanie tej ekipy było by nierozsądne politycznieW dniu wczorajszym oficjalnie Barkom utrzymał się w Pluslidze
Mnie ciekawi co by było jakby Barkom zajął ostatnie miejsce. Pewnie wtedy zdegradowanie tej ekipy było by nierozsądne politycznieW dniu wczorajszym oficjalnie Barkom utrzymał się w Pluslidze
Ja Ci powiem co mogłoby być, bo już była taka sytuacja w lidze kobietMnie ciekawi co by było jakby Barkom zajął ostatnie miejsce. Pewnie wtedy zdegradowanie tej ekipy było by nierozsądne politycznieNo cóż u nas się najpierw robi a potem myśli. Tutaj się udało.
Szkoda kasy na takie granie. Projekt miałby bać się ZAKSy? Jak niedawno z nimi wygrali i jeszcze przejechali się po Jastrzębskim Węglu. Raczej teraz to wszyscy nie chcą trafić na Warszawę. Niezależnie na kogo trafi stolica to trzeba spiąć tyłki, bo pierwsza czwórka jest bardzo mocna. A Projekt w takim gazie to mogą zdobyć mistrza. Dlatego uważam że szkoda szmalu na takie teorie.Wpadło mi w oko Zawiercie dzisiaj w Gdansku
Sześć kolejek do końca. Dużo wskazuje na to, ze ZAKSA zajmie miejsce 4-5. Aktualnie traci do Zawiercian cztery punkty, mają jeszcze na głowie ligę mistrzów - nie będą się w lidze skupiać na poprawie wyjściowej pozycji za wszelką cenę. A to oznacza jedno. Miejsce 4-5 i ćwierćfinał z ZAKSA jest potencjalna mina
Gdańsk na szóstej pozycji obecnie - ma trochę przewagi nad grupą poscigowa - głównie chodzi o zaległe spotkania. Nie sądzę by ścigali graczy z Warszawy bo to się zwyczajnie nie kalkuluje.
Jezeli mój typ rozumowania jest prawidłowy należy zwrócić uwagę też dziś na Olsztyn. Forma i potencjał zdecydowanie po stronie Warszawy. Z tym że wygrywając dzisiaj z Olsztynem mogą mieć mega trudno wyplątać się z ćwierćfinału z ZAKSA. Dlatego myślę tutaj o dwojeczce - zaczynamy etap gdzie trzeba brać kalkulatory