>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLK 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

krol-julian 31,5K

krol-julian

Użytkownik
Ja wiem, że oni nie mogą tylko jakoś nie widzę wygranej Spójni a wtedy Arka też może polec. Spójnia jak miała wygrać to by ostatnio u siebie wygrała a dziś jakoś czuje, że przegrają tylko kwestia jak Dziki składem.

no i się sprawdziło, obie ekipy w plecy

Ostatnia edycja:
M 105,1K

michalkin

Użytkownik
Toruń - Dąbrowa Górnicza @3.6 fortuna

Na zakończenie fazy zasadniczej poszukam niespodzianki. Oba drużyny właściwie nie grają o nic.Dąbrowa pewne utrzymanie, natomiast gospodarze pewne 9 miejsce i faza play-in.Nie chce mi się wierzyć, że Toruń będzie się zabijał o zwycięstwo w meczu gdzie za 3 dni czeka ich mecz w fazie play in.Typ oczywiście życzeniowy i nie szalałbym ze stawką. Patrząc na ich h2h widać, że coś tam się znają i wcale niewykluczona jest zwyciestwo gości. Typuje 3-drogowo boew. dogrywka byłaby totalnie bez sensu.

Załączniki

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1954
czoker 239,5K

czoker

Użytkownik
do typu nic nie mam (chociaz ma nie grac Cowels no i nie gra Piechowicz) ale jaki sens jest wstawiania wyników sprzed 3-4 sezonów jak druzyny sa w 90% w innych składach co sezon?

M 105,1K

michalkin

Użytkownik
Wrzucam dla sympatyków i tych co wierzą w h2h. Masz pierwszy sezon 2 zwycięstwa Dąbrowy, 2 sezon 2 razy wygrywa Toruń. 3 sezon po jednej wygranej obu zespołów. i Jak teraz wygra Dąbrowa to na przestrzeni 4 sezonów będziesz miał remis 4-4.

czoker 239,5K

czoker

Użytkownik
Ode mnie

Lublin +8,5 stawka 5/10 Pinnacle 1,99 / sts 1,90 82:83
Lublin win stawka 2/10 LVbet 4,35 / Pinnacle 4,32 82:83

Anwil bez Nelsona, Łączyński po kontuzji raczej nie będzie forsowany. Ostatni mecz sezonu regularnego i pewne 1sze miejsce, no Anwil nie będzie się tu zabijać ...
Lublin w innym połozeniu, musza wygrac zeby miec pewna przewage parkietu, w przypadku porazki moga spac nawet na 5-6 miejsce ...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2087
czoker 239,5K

czoker

Użytkownik
z ciekawostek - Pinnacle przerosło 8 spotkań PLK w jednym czasie i LIVE nie ma

Dobra rada dla kolegi kamil-skorupa kamil-skorupa - nie ma co komentować wyniku póki mecz się nie skończy.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom