>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PLK 2024/25 (typy, analizy, komentarze)

O 5,2K

oth

Użytkownik
Dąbrowa 1 kurs 1.92 Fortuna
Najpierw aspekt sportowy,Dąbrowa zmobilizowana na maxa ,determinacja po ich stronie,wygrana w tym meczu daje im 10 wygranych na 2 kolejki przed końcem ,Arka i Spójnia po 9 i w zasadzie jedną nogą utrzymanie,Stal się utrzymała na 99.9procent,więc determinacja po stronie Dąbrowy,sportowo kursy wystawione dobrze bo jednak Stal jeśli chce to potrafi grać tak jak w Szczecinie,takie igrzyska śmierci dla MKS ten mecz.
I drugi aspekt o którym wspominałem już przy okazji meczu w Szczecinie,dziś gruchnęła wiadomość o sporym zadłużeniu Stali,mowa nawet o tym że brakować może kilku baniek,nie wszyscy trenowali w tygodniu z naciskiem na Rileya,nie wszyscy chcieli wsiąść do autokaru,było ultimatum spłata części zadłużenia albo nie pojedziemy,ostatecznie pojechali wszyscy ale jak zagrają?i czy będą chcieli gryźć parkiet? Niewiem... więc warto po takim kursie atakować Dąbrowę....oczywiście nie takie cuda się zdarzały w koszykówce i sportowo Stal może wygrać ale wobec powyższego argumentu ja proboje grubo😉
Twoja analiza totalnie wprowadziła wszystkich w błąd. Bardziej zmotywowanej Stali to chyba nie widziałem. Cud może spowodować, że DG wygra mecz.

A 544,3K

adams235

Znawca - Żużel
Twoja analiza totalnie wprowadziła wszystkich w błąd. Bardziej zmotywowanej Stali to chyba nie widziałem. Cud może spowodować, że DG wygra mecz.
Warto czekać do końca....kto był bardziej zdeterminowany w końcówce
Post automatycznie złączony:

To byłoby na tyle jeśli chodzi o Dąbrowę 😅😅
Uwielbiam takie wpisy czytacw trakcie meczu,a jeszcze lepiej komentować je po meczu 😁😉

Otrzymane punkty reputacji: +1182
A 544,3K

adams235

Znawca - Żużel
Dalej uważam, że jego analiza wprowadzała w błąd, bo nie było przez moment nawet widać, że Stali się nie chce. Bardzo dużo szczęścia i typ na plus.
Czy stal będzie gryźć parkiet -NIEWIEM ,i sportowo Stal może się obronić to moje słowa a nie że odpuszcza totalnie mecz...
Jeśli gra drużyna o utrzymanie a druga o pietruszkę to warto pograć tych co grają o coś...
Polecam artykul na Super-Basket pt.Bal na Titanicu o sytuacji w Stali na potwierdzenie moich słów...
I Najważniejsze Piechowicz zszedł w 50 sekundzie meczu z powodu kontuzji a to najlepszy Polak i obrońca w MKS,a w drugiej kwarcie o Zgrozo!Cheese miał 4 faule a Cowels 3 ,więc mecz ułożył się tragicznie dla MKS a mimo to wyciągnęli i przynajmniej w moim przypadku zamknęli fajny kupon😉
No i na koniec mimo wszystko brawa dla Stali że jednak grali sportowo do końca mimo tych problemów o których piszą w artykule😉

Otrzymane punkty reputacji: +2355
Do góry Bottom