Gdynia : Szczecin over 160 bet365 1.83
Typ z cyklu jak nie to przerwa ???? do końca roku.
Nie będzie nic o nowych trenerach bo są Ci sami, ale jak twierdzą "najlepsi z najlepszych" i tak nie ma co napominać, bo co zmieniałby nowy trener w drużynie, przecież to tylko gość, co w trakcie meczu stoi za linią końcową i macha łapami. Szczecin ostatnio zagrał mecz u siebie równy z tą linią przeciwko Siarce, jednak zdecydowanie poniżej swoich możliwości w ataku, z osłabioną Polpharmą wygrał obroną, wykorzystując ich ograniczoną rotację.
Zatrudnili Skibniewskiego, na pierwszy rzut niezbyt korzystne rozwiązanie co do typu, Skiba nie gna jak szalony, jakąś petardą za 3 też nie dysponuje. Jednak ma być mocniejszym odciążeniem dla Robinsona, który gra ponad 30 minut i ta efektywność trochę spada, a wcześniej Kulon, był większym hamulcowym od Roberta, dobry z niego obrońca słaby rozgrywający, jeśli chodzi o kreację w ataku, to nie ma za bardzo co porównywać umiejętności, te oczywiście na korzyść starszego. Ciekawy jestem również, czy może Skibniewski złapie minuty razem z Robinsonem, gdzie Amerykanin zamieniłby się w dwójkę, ale zobaczymy ???? Styl pozostanie ten sam, tylko chwilami może będzie mniej biegania, ale lepsza selekcja.
Gospodarze przyzwyczaili ostatnimi czasy do bardziej obronnego stylu, teraz jest nieco inaczej, coach Frasunkiewicz, lubił sobie odpalić trójeczke, gdy nikt tego się nie spodziewał, w początkowej fazie akcji, wierzył zwyczajnie w swój rzut, wierzy też w zawodników, ma gościa na jedynce co powrócił do dobrego, być może reprezentacyjnego grania, chyba najbliżej Szubardze z całej ligii do określenia, "przedłużenie ręki trenera" nawet wizualnie, pewnie tylko jakieś 15 cm różnicy, ta sama bujna czupryna. Zespół oparty na Polakach, dobrej atmosferze, z doświadczonymi graczami i tymi młodymi.
Szczecin zagra swoje, mecze ostatnie tej drużyny ze zdobyczami 76, czy nawet 81 są poniżej ich myśli gry, jak i poniżej jest strata 64 punktów. Dobra pora na lepszą ofensywę, dobry rywal, który może zagrać z Wilkami mecz otwarty, ma młodych atletycznych zawodników, którym rozgrywane są dobre akcje.
Przeciwko typowi : Szymański : Łukasiak ???? Zwyczajnie boje się oglądać mecz jak minuty na parkiecie gra Romek, a jak jeszcze pograłem overa to już całkiem, gorsza wersja Łapety, no ale nic nie zawsze wszystko jest na tak, również jak typ nie będzie trafny nie będzie płakania, narzekania na daną drużynę, bo jak typ jest przegrany to drużyna jest be, a wygrany to ja jestem fajny, tak chyba też czasami definiują swoje typy "najlepsi" przegrana- MÓJ zły typ, jeśli linia na
live bedzie 150 i ktoś zagra przed meczem ten typ to nie panikować, jak będzie 172,5 to nie świętować,to tylko basket, to tylko
PLK ????
Pozdrawiam