Przeciez STS rozlicza under/over tylko w 40 minutach bez dogrywki
Grałem to wcześniej u innego buka, a chciałem pomóc bardziej i poszukałem najlepszej linii w tym danym momencie i miał ją STS. Ogółem jednak jest to fatalny bukmacher pod względem
PLK. Bardzo wysoka marża, późno wystawione linie i żadnych ciekawych wydarzeń względem innych bukmacherów na rynku. Dla mnie STS spośród legalnych bukmacherów jest zdecydowanie najgorszym bukmacherem na rynku do typowania
PLK.
24/04/2017 19:00 CET
Siarka Tarnobrzeg - Asseco Gdynia
over 160.5
1.84 (
Fortuna)
96:100=196
5/10
Asseco swoje trzy ostatnie spotkania kończyło wynikami - 170 punktów z Rosą, 217 po dogrywce z Polskim Cukrem i 173 z Treflem Sopot. Wszystkie spotkania przebiegały podobnym schematem i Asseco było stroną, która kręci bardzo szybkie tempo na warunki
PLK i po każdej akcji leci do przodu z szybkim atakiem. Po zapowiedzi na oficjalnej stronie widać, że dzisiaj będzie podobnie. Siarka ma ośmiu graczy do grania, a w zestawie tym jest 40-letni Wojdyła, który jest jedynym centrem w drużynie. Zakładam, że Asseco składające się z samych młodych koszykarzy (+32-letni Szubarga i 37-letni Szczotka) będzie go chciało zajechać i przy nałożeniu wysokiego tempa 40-letni center padnie kondycyjnie.
Dla obu ekip mecz o nic. Siarka nie będzie się zabijać w tym meczu, bo już koniec sezonu, mają zaległości finansowe, a kontuzja może spowodować, że będą się leczyć na własny koszt po sezonie, bo może się skończyć całkowitym upadkiem Siarki. Spodziewam się luźnego spotkania, gdzie Asseco nałoży szybkie tempo i Siarka pójdzie na to. Dla mnie tylko bardzo słaba skuteczność za trzy może udupić ten zakład.