W tym sezobie zrobilem sie fanme Miam (to hcyba dlateog ze wygrali 4 razy z rzedu w ply offach :d ) i w bukach pewnie stawka bede na Phoenix ale ja zaryzykuje i MIam ;]
No niestety Suns poległo ???? ehhh a taki piękny finał miał być
teraz pozostaje czekać do soboty, być może Heat uda się wywalczyć awans na boisku rywala - o ile Wade wróci do gry... Niemniej jednak zapowiada się ciekawe spotkanie: wszak jest 3:2 i Pistons mają nóż na gardle... to będzie good mecz :twisted: :twisted: :twisted:
Do tej pory Hamilton tylko w pierwszym meczu miał 16pkt, w pozostalych od 21 do 33.
Billups w każdym zdobywał mniej od niego oprócz tego pierwszego właśnie kiedy to rzucił 18 oczek i myślę że tym razem ponownie górą będzie Hamilton.
Wynik ciężko wytypować. Jeśli zagra Wade i będzie w pełni sił to raczej Heat. Gdy go zabraknie lub kontuzja jednak nie pozwoli mu grać na pełnych obrotach to Pistons raczej nie przepuszczą takiej szansy na awans do finału. Ale każdy typ to duże ryzyko tutaj zwłaszcza że nie wiadomo co Wade'm. Cóż pozostaje czekać... :twisted:
No i Detroit wygrało 88:82 ???? liczyłem na Miami...ale coż....prosze zauwazyc ze 3 zawodnikow z Detroit zobylo ponad 20 punktow..a u Miami słabo zagrał Wade ???? rzucił tylko 20 punktów(normalnie po 40!!)...i fanał San Antonio-Detroit... :|
niestety kontuzja dawała o sobie znać mimo środków przeciwbulowych...
w ostatniej kwarcie miał skuteczność 0/6 i to głównie zdecydowało o wyniku meczu po 3 kwarcie Heat prowadzili 6 pkt.
szkoda ich. ale za rok kto wie... :]
a więc finał: Pistons - Spurs :twisted:
cóż ja kibicuje Detroit ale San Antonio będzie bardzo zdeterminowane żeby zdobyć ten tytuł, w końcu Duncan też by chciał nosić mistrzowski pierścień :]
niestety ???? szkoda strasznie Pistons ale i tak chłopaki dużo zrobili, przed play-off wszyscy mówili że niemają szans na obronę tytułu i pewinie szybko odpadną a tu proszę - 7 meczy w finale :]
wypada pogratulować San Antonio tytułu i Duncanowi MVP play-off's.