>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Playoff w NBA

Status
Zamknięty.
Y 0

yomany

Użytkownik
dzis wygra phoenix ????

a na glowny final
Miam vs. Phoenix

W tym sezobie zrobilem sie fanme Miam (to hcyba dlateog ze wygrali 4 razy z rzedu w ply offach :d ) i w bukach pewnie stawka bede na Phoenix ale ja zaryzykuje i MIam ;]

R 0

r4d3k

Forum VIP
a więc jednak Suns ???? no zobaczymy jak bedzie w 6 meczu :]

Ja w finale rowniez stawial bym na Heat, to moj czarny koń rozgrywek :twisted: patrz 4 posty wyżej ;)

Pozdro.

R 0

r4d3k

Forum VIP
Pistons i Spurs już w finałach konferencji, czyli moje typy póki co się zgadzaja :]

Teraz pozostaje 3mać kciuki za Suns :]

R 0

r4d3k

Forum VIP
Yeeeesssssssssss :!: :!: :!: Suns w finale konferencji :!: :twisted: :twisted: :twisted:

No to ja już się szykuję na finał Heat - Suns :mrgreen: Gorrąco będzie :twisted:

R 0

r4d3k

Forum VIP
No niestety Suns poległo ???? ehhh a taki piękny finał miał być :p

teraz pozostaje czekać do soboty, być może Heat uda się wywalczyć awans na boisku rywala - o ile Wade wróci do gry... Niemniej jednak zapowiada się ciekawe spotkanie: wszak jest 3:2 i Pistons mają nóż na gardle... to będzie good mecz :twisted: :twisted: :twisted:

Pozdro :!:

kenia 0

kenia

Użytkownik
Panowie jak obstawiacie dzisiejszy mecz
Miami Heat-Detroit
czekam na sugestie co do tego meczu i typy :wink:

kenia 0

kenia

Użytkownik
Hamilton Richard - Billups Chauncey
Najwiecej punktow Miami - Detroit

ej co to oznacza ze który wiecej punktów zdobedzie
a co sądzicie który więcej zdobedzie :?: :?:

R 0

r4d3k

Forum VIP
Do tej pory Hamilton tylko w pierwszym meczu miał 16pkt, w pozostalych od 21 do 33.
Billups w każdym zdobywał mniej od niego oprócz tego pierwszego właśnie kiedy to rzucił 18 oczek i myślę że tym razem ponownie górą będzie Hamilton.

Wynik ciężko wytypować. Jeśli zagra Wade i będzie w pełni sił to raczej Heat. Gdy go zabraknie lub kontuzja jednak nie pozwoli mu grać na pełnych obrotach to Pistons raczej nie przepuszczą takiej szansy na awans do finału. Ale każdy typ to duże ryzyko tutaj zwłaszcza że nie wiadomo co Wade&#39;m. Cóż pozostaje czekać... :twisted:

Pozdro.

popiol 0

popiol

Forum VIP
No i Detroit wygrało 88:82 ???? liczyłem na Miami...ale coż....prosze zauwazyc ze 3 zawodnikow z Detroit zobylo ponad 20 punktow..a u Miami słabo zagrał Wade ???? rzucił tylko 20 punktów(normalnie po 40!!)...i fanał San Antonio-Detroit... :|

R 0

r4d3k

Forum VIP
u Miami słabo zagrał Wade Sad rzucił tylko 20 punktów(normalnie po 40!!)
niestety kontuzja dawała o sobie znać mimo środków przeciwbulowych...
w ostatniej kwarcie miał skuteczność 0/6 i to głównie zdecydowało o wyniku meczu ▶ po 3 kwarcie Heat prowadzili 6 pkt.
szkoda ich. ale za rok kto wie... :]

a więc finał: Pistons - Spurs :twisted:
cóż ja kibicuje Detroit ale San Antonio będzie bardzo zdeterminowane żeby zdobyć ten tytuł, w końcu Duncan też by chciał nosić mistrzowski pierścień :]

R 0

r4d3k

Forum VIP
ale sama obsada finału jest nie głupia ▶ mistrz sprzed 2 lat vs obroncy tytyułu :twisted:

szkoda tylko że to będzie finał &quot;defensywny&quot; a nie &quot;ofensywny&quot; jaki z pewnościa zaprezentowali by Suns i Heat 8)

R 0

r4d3k

Forum VIP
no drogie panie i panowie :!: dziś w nocy siódme, decydujące starcie o tytuł mistrza NBA... :]

trzymam kciuki za Pistons i mam nadzieję że mnie nie zawiodą, wygrają wbrew wszelkim statystykom i ustanowią nowe rekordy :twisted:

R 0

r4d3k

Forum VIP
niestety ???? szkoda strasznie Pistons ale i tak chłopaki dużo zrobili, przed play-off wszyscy mówili że niemają szans na obronę tytułu i pewinie szybko odpadną a tu proszę - 7 meczy w finale :]

wypada pogratulować San Antonio tytułu i Duncanowi MVP play-off&#39;s.

Pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom