>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

playcherry 5E bingo

Status
Zamknięty.
uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Rzepek napisz dokladnie co napisałes do suuportu ze ci manulanie aktywowali kod.
napisałem coś takiego:

Hello yesterday I&#39;ve registered on your site, but when i&#39;m trying to activate my account nothing happens. Can you activate my account , please ?

Macie taką małą ściągawke ????

artur202 4

artur202

Użytkownik
mi również wypłacili. wszystko trwało 7 godzin ✅
Ile wypłaciłeś??
Z tego co czytam widze,że do 25 euro wypłacają. Ja zleciłem wypłatę 33 euro i blokade mam i musze czekać na zweryfikowanie konta. Musiałem im wysłać dowód osobisty+screen konta bankowego+zdjecie mojej twarzy zrobione za pomocą telefonu komórkowego albo aparatu . lol to ostatnie mnie powaliło .

herbatnik 28

herbatnik

Użytkownik
Ile wypłaciłeś??
Z tego co czytam widze,że do 25 euro wypłacają. Ja zleciłem wypłatę 33 euro i blokade mam i musze czekać na zweryfikowanie konta. Musiałem im wysłać dowód osobisty+screen konta bankowego+zdjecie mojej twarzy zrobione za pomocą telefonu komórkowego albo aparatu . lol to ostatnie mnie powaliło .
ja wypłacilem 36 euro i zaznaczylem tam ze chce w polskich złoty bo teraz euro dobrze stoi ???? bez problemu mi wypłacili i nie chcieli zadnego dokumentu ????

adizg 6

adizg

Użytkownik
Ile wypłaciłeś??
Ja zlecilem 65 euro i nic nie chcieli, tylko napisali ze wyplata zostala juz zlecona ???? Zdjecie twarzy? ????

artur202 4

artur202

Użytkownik
Ja zlecilem 65 euro i nic nie chcieli, tylko napisali ze wyplata zostala juz zlecona ???? Zdjecie twarzy? ????

Poważnie zdjęcie ogólne ale,żeby było widac twarz dla porównania z dowodem osobistym tak sądze. Głupi byłem,że zaznaczyłem euro przy wypłacie zamiast PLN. Już żałuje bo support od 9 mi odpowiada,że weryfikują dokumenty.

W 13

widget20

Użytkownik
ja jakos 3-4 dni temu sie zarejstrowałem o 1szej wnocy pograłem do 2:30 obrót zrobilem zleciłem 20euro do wypłaty kasa jak wstałem juz była na mb ???? bez żadnych skanow etc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom