>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Play with me, if you can...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Znowu nie mam czasu ,już połowa spotkań uciekła ,ale gramy to co zostało:
1. Wisła - Podbeskidzie 1 1.40 ⛔ ????(0-1)
Mistrz Polski kontra beniaminek. Maaskant zapowiedział ,że wygra wszystkie październikowe mecze i dzięki sędziom może Krakowianom się to udać. Dziś jednak myślę ,że Wisła upora się z &quot;Góralami&quot; i zaaplikuję im 2 lub 3 bramki...
2. Mainz - Werder over 2.5 1.75 ✅✅✅ (1:3)
Wiadomo ,że Werder szukać będzie zwycięstwa ,Mainz nadal jest silnym zespołem ,który równiez przed własną publicznością będzie szukał kompletu punktów. Typuję remis bramkowy i to nie 1:1...
3. Montpellier - Nancy 1 1.50 ✅✅✅ (2-0)
Gospodarze są w gazie ,u siebie przegrali tylko z PSG. Dziś przyjeżdża Nancy ,które bilans wyjazdowy ma (1-0-4). Dziś czwórka zmieni się w piątkę...
4.Mons - Gent 2 (dnb) 1.65 ▶ (1:1)
Mons do potentatów w Belgii nie należy. Gent już tak. Dziś czeka ich mecz ,który powinni zwyciężyć ,gdyż goście w tym sezonie ulegają tylko najlepszym...
5.Brest - Lorient under 2.5 1.53 (3:1)⛔ :zoltakartka:
Na dokładkę.Przypadkowo zainteresowało mnie to spotkanie ,a teraz wyrasta do rangi najpewniejszych...
6.Roda - Ajax over 2.5 1.40 ✅✅✅ (0-4)
Byłbym chory gdybym tego nie postawił. Ajax bramki zdobywać niewątpliwie. Ma ku temu dobrą okazję ,bo gra z Rodą ,która legitymuje się średnia najwięcej straconych bramek. Liczę dziś na wymianę ciosów ,gdyż Roda u siebie przegrała dotychczas tylko raz...

edit: no nie wygląda to za ładnie. Niedziela będzie z pewnością lepsza ,bo będę miał więcej czasu na zastanowienie się...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Za dużo uzbierało mi się tych meczy ,ale nie mam czasu znów poddać to jeszcze jednej analizie. Od Listopada będzie inaczej ,październik był bardzo nonszalancki,trochę dziwny i takim też kuponem zakończę ten miesiąc.
1.Llanelli - Airbus 1 1.25 ⛔
Nie będę się tu rozpisywał. Do trzecich gospodarzy przyjeżdża ekipa z dołu tabeli. Wynik może być tylko jeden...
2.Tottenham - QPR 1 1.36 ✅✅✅
Dziś na White Heart Line przyjeżdża beniaminek ,który ograł w ostatniej kolejce (dzięki sędziemu) Chelsea. Dziś jednak to Tottenham zgarnie 3 punkty i pokaże QPR miejsce w szeregu...
3.Deportivo La Coruna - Girona 1 1.40 ✅✅✅
Chyba mam słabość do tego zespołu. Dziś jednak naprawdę wszystko wskazuję na gospodarzy...
4.Ternana - Pavia 1 1.44 ⛔
Jeśli to nie wejdzie ,to moja wiara w Boga zostanie zachwiana:)razz ???? ...
oczywiście żartuję ,Gospodarze rozbijają wszystkich po kolei ,a dziś przyjeżdża słaby zespół z 3 porażkami z rzędu na koncie...
5.Ingolstadt - E.Frankfurt 2 1.44 ⛔
Wszyscy pewnie typują zwycięstwo gości ,jednak ja mam jakąś dziwną obawę przed tym meczem. Ale z faktami się nie dyskutuje...
6.Sarajevo - Zeljeznicar 2 1.75 ✅✅✅
Gospodarze okupują ostatnią pozycję w tabeli i tylko cud może ich stamtąd wyciągnąć...
7.Kapfenberg - Austria Wiedeń 2 1.66 ⛔
Ostatnie miejsce gospodarzy jasno wskazuję Austrie jako kandydata do zwycięstwa...
8.Anderlecht - Lierse 1 1.18 ✅✅✅
Anderlecht odbije sobie pucharową wpadkę...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Czas pierwszych podsumowań. Trochę sobie wszystko przemyślałem ,październik obfitował w typki ,raz lepsze ,raz gorsze. Od teraz zmieniamy już trochę styl. Mniej typów ,większa skuteczność.Będę podawał tylko to co gram sam ,bo dotychczas różnie to wyglądało. To był taki czas na wdrożenie się i teraz zaczynamy na poważnie. Garść statystyk ,które są nieubłagane:
Typy podane:143
Typy trafione:89✅✅✅
Typy nietrafione:54⛔
Zwroty:9▶
live:13
trafione:8✅✅✅
nietrafione:5⛔
Skuteczność live:61.5%✅✅✅
Skuteczność ogólna:62.2%✅✅✅
Prawie tydzień podczas tego miesiąca nie miałem neta i typy były podawane hurtowo i bez głębszego zastanowienia. Teraz bardziej się przykładam ,również analizy powinny pojawiać się częściej niż dotychczas.
Reasumując ,odkreślamy to co było grubą kreską i teraz otwieramy nowy rozdział tej historii.Ważna uwaga ,jeśli podaje typy w jednym poście to nie znaczy ,że taki gram kupon. Często rozdzielam lub łącze to sobie w różne kombinacje. Następne typy już niebawem ,może nawet dziś...PoZdrawiam

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Tak więc startujemy:
1.Sevilla - Granada 1 1.36 ⛔ (1:2)
Po głowie chodzi mi jeszcze Nantes ,jednak jak już napisałem w poprzednim poście ,mniej typów. Wracając do dzisiejszego spotkania w Primera Division, W kończącym kolejkę spotkaniu wyjdą naprzeciw siebie zawodnicy Sevilli i Granady. Zdecydowanym faworytem są gospodarze ,którzy aspirują do zajęcia miejsca na najniższym miejscu podium.(Pierwsze dwa zarezerwowane dla wiadomo kogo). O sile zespołu świadczy kilka faktów. Jak dotąd brak porażek u siebie i jedyna strata punktów tydzień temu z Santander. Gospodarze również dobrze wyglądają na wyjazdach o czym świadczy 0-0 z Barceloną ,pomimo faktu ,że sędzia zapomniał o obiektywności i sędziował pod zespół z Katalonii bez dwóch zdań. Świadczy to tylko o tym ,że Sevilla nie jest zespołem własnego podwórka a ułożonym i kompletnym zespołem. Przeciwko tej zgranej paczce ,wybiegnie beniaminek ,który początku sezonu nie zaliczy do udanych ,ponieważ ostatnia pozycja w tabeli nie zadowala nikogo. Niestety dla gości mecze wyjazdowe nie wyglądają dobrze. Nie zdobyli w tej konfiguracji jeszcze punktów a co bardziej niepokojące to również bramki. Porównując Sevillę u siebie (4-1-0) i Granadę na wyjeździe (0-0-4) jasno stwierdzamy ,że prawdopodobieństwo mojego typu jest duże...
PS:dal tych ,którzy uważają ,że kurs jednak nie jest współmierny z ryzykiem polecam typ under 2.5 po kursie 2 w bet365. Granada co prawda przegrywa ,lecz nie traci wielu bramek ,gdyż wyciągała piłkę z siatki &quot;tylko&quot; 8 razy. Jeśli spojrzymy na tabele ,jest niewiele. Można również typować na to ,że Granada nie strzeli gola. Z innych spotkań dosyć prawdopodobne jest zwycięstwo Nantes(1-2.20)(dnb-1.50).
Ale to są tylko moje rozważania oczywiście...
edit:no niestety Sevilla przegrała na własne życzenie. Miałem wkleić jeszcze wczoraj statystyki z tego meczu ,bo aż mnie dziw bierze ,że z taką przewagą można przegrać. Idzie mi tylko pogratulować Granadzie ,bo chociaż straciła bramkę w 1 minucie to potrafiła się podnieść.

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Zaczynamy już na poważnie po wczorajszej wpadce:
2.:siata:Trentino - Cuneo 1 1.30 (3-1) ✅✅✅
nie piszę już swojej analizy ,odsyłam do tej w razie czego:
http://forum.bukmacherskie.com/f59/wielki-powrot-by-dawid-400-a-58838-18.html
3.Genk - Chelsea 2 1.25 ⛔ (1-1)
Chelsea dziś odkuję się po porażce z Arsenalem. AVB w każdym meczu chce grać wysuniętą obroną i jak widać ,nie zawsze zdaje to egzamin. Dziś jednak zmierzy się w sumie trochę przetrzebioną kontuzjami drużyną Genku ,który zapewne w starciu z Torresem i spółką ,polegnie jak przed dwoma tygodniami...

edit: A wszsytko zaczęło się od niestrzelonego karnego przez Davida Luiza. Kurde...
4.West Ham - Bristol 1 1.36 ⛔ (0-0)
Wszystko wskazuje na to ,że West Ham zdobędzie najłatwiejsze 3 punkty w tym sezonie...
Myślę jeszcze nad Milanem i Valencią ,ale na razie niczego nie wpisuję...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Werder - FC Koeln over 2.5 ✅✅✅ (3:2)
Roda - Heerenven over 2.5 ✅✅✅ (1:2)
Arsenal - West Bromwich 1 ✅✅✅ (3:0)
Palermo - Bologna 1 ✅✅✅ (3:1)
Chartlon - Preston 1 ✅✅✅ (5-1)
edit: wszystko pięknie jakby mi ten liverpool z dołu wszedł. Fuck ,bo wygraną przegrałem właśnie na The Reds...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
(live)
Liverpool -Swansea 1 1.60 (59&#39;min) (0-0)⛔

Edit: miałem zasade ,żeby nie stawiać na liverpool ,bo po pierwsze ich nie lubię a po drugie zawsze jak na nich stawiam to przegrywają. Dziś złamałem tą zasadę i widać z jakim skutkiem....fuck

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Utrecht - Ajax over 2.5 1.45 (6:4)! ✅✅✅
Kubań - Zenit 2 1.80 (1-1) ⛔

edit: lubię jak over siada w 19 minucie ????
edit2:Zenit słabo ,zawiódł mnie strasznie...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Udinese - Siena 1 1.67 (2:1) ✅✅✅
Hannover - Schalke over 2.5 1.83 (2:2) ✅✅✅
Sturm Graz - Kapfenberg 1 1.33 (1-0) ✅✅✅
Augsburg - Bayern 2 1.20 (1:2) ✅✅✅
AC Milan - Cesena 1 1.30 (4:0) ✅✅✅
Epinal - Niort 1 (dnb) 1.53 (2:1) ✅✅✅
Alkmaar - Den Haag 1 1.30 (3:0)✅✅✅
edit:po prostu pięknie...a mogło być jeszcze okazalej ,ale wycofałem np. over Tottenhamu :]

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Hyde - Blyth 1 1.33 (1-0) ✅✅✅
St.Johnson - Abeerden under 2.5 1.60 ▶ (przełożone)
Dokończenie 14 kolejki w Scottish Premier League. Na przeciw siebie staną gospodarze ,którzy aktualnie są na wysokiej 4 pozycji ,zaś goście okupują 10 miejsce. Patrząc po tabeli ,jasnym faworytem wydają się gospodarze ,lecz po ostatnich dwóch zwycięstwach u siebie z Inverness i Hearts ,przyszła niepokojąca wpadka z St. Mirren. Rywalem lekko ujmując, nie najmocniejszym. Teraz przejdźmy konkretnie do mojego typu. Biorąc pod uwagę jedynie mecze u siebie w ostatnich 7 ligowych pojedynkach wynik overowy padł tylko raz! A było to 28 Sierpnia. Z kolei goście wynik overowy pokryli dwukrotnie ,lecz te wyniki padły z rywalami z górnej półki mianowicie byli to Hearts i Celtic. Analizując również bezpośrednie pojedynki pomiędzy tymi drużynami ,wyniki poniżej 3 bramek górują. Ostatni raz takowy &quot;grad&quot; bramek mieliśmy w 2001 roku. Jeśli dziś jakieś dziwne rzeczy nie zadzieją się na MCDiarmid Park ,powinniśmy obejrzeć maksymalnie dwa gole...
AUE - Eintracht Frankfurt 2 1.67 (1:2) ✅✅✅
edit1:jednak wykreślam Maccabi ,gdyż dziś mocno osłabione ,wymieniam na Frankfurt...
edit2:pięknie ,pięknie :] ,dobrze ,że wykreśliłem to Maccabi ,bo Beitar wygrał 0-1 ????

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Jedziemy, ostatnio dobra passa ,trzeba ją podtrzymać :
1.Llanelli - Carmarthen 1 1.14 (2-0) ✅✅✅
Gospodarze zawiedli mnie w poprzedni weekend remisując tylko u siebie 1-1. Dziś ta sytuacja powtórzyć się nie może. Przyjeżdża ostatni zespół ligi ,który zbiera baty od dużo słabszych drużyn niż Llanelli. Przy tym typie można pokombinować z handi lub HT/FT.
2.Haras EL Hadoud - El Entag El Harby 1 1.61 (3-0) ✅✅✅
Podróż do Afryki. Mecz egipskiej Division 1. Nie znam się totalnie na tej lidze ,z resztą ogólnie wiedza o afrykańskich rozgrywkach jest mizerna ,żeby nie powiedzieć żadna. Tym razem biorę pod lupę jedynie statystyki i widać jak na dłoni ,że to gospodarze wyjdą z tej batalii zwycięsko. Chociaż mamy dopiero 5 kolejkę w tamtejszej lidze bilanse obu drużyn są odmienne ,odpowiednio (3-1-1) i (1-2-2). Goście zdobyli do tej pory na wyjeździe tylko 1 punkt i to z drużyną ,która w tabeli jest jeszcze niżej od nich. Czy dziś gospodarze dadzą się pokonać u siebie gościom? Wątpliwe...
3.Salguerio - Bragantino 2 1.72 (0-1) ✅✅✅
Tutaj na szybko. Goście walczą o awans ,do 4 pozycji brakuję im tylko 1 punktu. Dziś zmierzą się z ekipą gospodarzy ,która traci do bezpiecznej pozycji aż 13 punktów i tej przepaści już nie odrobi. Zmotywowani goście ,kontra przygnębieni gospodarze. Kto wygra? Przypuszczam ,że Bragantino i warto nadmienić ,że mecz zostanie rozegrany na terenie neutralnym co znowu jest czynnikiem wpływającym &quot;in plus&quot; na gości...
Waham się jeszcze nad Sheffield UTD ,bo wiadomo ,że puchary w Anglii nie są tak odpuszczane jak w Polsce ,lecz niespodzianki również się zdarzają. Jak dowiem się więcej o tym spotkaniu to może wpiszę.

edit1:Zostało ostatnie spotkanie ,pierwsze dwa weszły ładnie i pewnie ,więc mam nadzieje ,że Brazylijczycy nie będą gorsi.

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Jak mogłem pominąć coś takiego?!
Annan - Peterhead 1 1.53 (2-0) ✅✅✅
Lider ,który w 10 meczach ,aż siedmiokrotnie wygrywał ,mierzy się z przedostatnim zespołem ,który natomiast siedmiokrotnie przegrywał. Kursy lecą na łeb ,na szyje ,myślę ,że niespodzianki dziś nie możemy się spodziewać.
edit ???? wie bramki już na początku meczu ,załatwiły sprawę i nie było nerwówki do końca...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
(live)
Debrecen - Vasas 1 1.40 (5-4) ✅✅✅
edit:eek:j działo się w tym meczu ,działo. Od 4-0 ,przez 4-3 ,do 5-4. Kibice narzekać nie mogli.

Otrzymane punkty reputacji: +1
lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Zmieniłem dział z kuponów na kupony ze statystykami. Podsumowuję mój ostatni okres ,jakieś chyba niecałe 2 tyg. ,które były bardzo udane:
Typy podane:32
Typy trafione:26 ✅✅✅
Typy nietrafione:5 ⛔
Zwroty:1 ▶
Live:3 2/1
Skuteczność ogólna:84% ✅✅✅
Teraz zmieniamy trochę sposób gry. Wpisuję już stawki i inne takie rzeczy.
Będzie bardziej profesjonalnie ,a jeśli do tego utrzymam taką skuteczność to już będzie na prawdę super ????
Stan konta początkowy =1000zł

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Dziś na luźno , po pierwsze oferta nie rozpieszcza ,po drugie nie mam czasu:
1.
Spotkanie: Bangor - Airbus UK
Typ: 1 (2-1) ✅✅✅
Kurs: 1.22
Buk:Bet365
2.
Mello - Elias
1 (1-2) ⛔
1.30
Bet365
Ako:1.59
Stawka:30zł
Ew.wygrana:47,7zł ⛔

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
3.
Vasco - Universitario
1 (5:2) ✅✅✅
1.29
Bet 365
Stawka:70zł
Ew.wygrana:90.3zł ✅✅✅
Stan konta:1043zł ✅✅✅
Po dobrej analizie w typach dnia. Mam nadzieję ,że Vasco wie o co walczy i w razie jakiejś niemocy(jak w pierwszym meczu) i tak będzie potrafiło ten mecz wygrać...

Do góry Bottom