Wczoraj tylko Torino mnie zwiodło ,bałem się postawić na Spartę i wybrałem zespół z Turynu. Niestety błędnie ,lecz dzisiaj kolejny dzień zabawy:
1.Polonia Bytom - Lech Poznań 2 1.44
???? (1-1)
Co tu dużo pisać. Polonia Bytom po spadku z
ekstraklasy ledwo wiąże koniec z końcem. Po raz kolejny trzeba wydawać pieniądze na organizacje spotkania ,a dodatkowo piłkarzy czeka w weekend kolejna batalia o to by ten sezon nie był zakończony kolejnym spadkiem. Lech pucharu nie odpuszcza ,w tamtym roku dochodząc do finału. Dziś nie widzę innego rozwiązania jak zwycięstwa gości.
2.Sevilla - Racing Santander 1 1.40
Sevilla ma w tym sezonie bilans 4 zwycięstw i 4 remisów. Oczywiście komplet punktów przez Sevillę został zdobyty przed własną publicznością. Teraz przyjeżdża ostatni w tabeli Racing i najprawdopodobniej podzieli los Sportingu, Valencii, Realu Sociedad i Malagi...
3.Granada - Barcelona 2 1.10
(0-1)
Nie lubię Barcelony ,jednak po ostatnim remisie z Sevillą u siebie dziś nie będą chcieli stracić punktów po raz kolejny. Zwycięstwo gości jest chyba przesądzone...
4.Aldershot - ManU 2 1.22
(0-3)
Dziś szanse w ManU na pewno dostaną tacy piłkarze jak Berbatov czy Owen. Jednak podrażnieni kibice po wstydliwej,derbowej porażce ,nie zniosą kolejnej wpadki...
5.Scunthorpe - Huddersfield 2 (dnb) 1.50
(2-2)
16 gospodarze kontra vice-lider. Gospodarze ostatnio porażka u siebie ze słabiutkim Leyton ,zaś Huddersfield jeszcze bez porażki w rozgrywkach. Dziś ta seria powinna się przedłużyć...
6.Crawley - Dag&Red 1 1.40
(3:1)
Lider w ostatnich 6 spotkaniach z kompletem punktów. Goście na 21 pozycji i notują porażki w niemal każdym wyjazdowym spotkaniu. Dziś nie zanosi się na odmianę...
edit: to co uczynił Lech to jest niewyobrażalne...