>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Play with me, if you can...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
(live)
Horsens - Kopenhaga 2 1.90 ⛔
edit: wszystkie mecze nad którymi się zastanawiałem i ich nie postawiłem wchodzą ,a te na które postawiłem nie. Kurde ,życie.
PS: DERBY ŁODZI DLA ŁKS!!! dziękujemy!

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Teraz zaczynamy pasmo zwycięstw:
1.Napoli - Bayern 2 1.83 ⛔ (1:1)
2.Leeds - Coventry 1 1.61 ⛔ (1:1)
3.Podbeskidzie - Śląsk 2 2.20 ✅✅✅ (0-1)
edit: mój najpewniejszy typek czyli Śląsk wszedł łatwo ,Bayern był lepszy ,ale Neapol jest trudny do zdobycia. Już nie będę pisał forumowej peffce Leeds ,że znowu nie weszła ,bo stracili bramkę w 90min.
Dodatkowo tak na czuja poza konkurencją:
Reading - Derby 2(dnb) 4.00 ▶ ✅
edit:Stawiam sobie małego plusika ,ponieważ nie chciałem wpisać X2 ,bo kurs wynosił tylko 2.00 a zawsze dwa razy więcej ładnie wygląda... :p Derby dwukrotnie prowadziło ,jednak wygrać się nie udało... (typu i tak nie liczę w statystykach jeśli się pojawią)

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Raz się żyje :
1 Manc - Villarreal 1 1.30 ✅✅✅ (2:1)
2.Ipswich - Portsmouth 1 ✅✅✅ 1.90 (1:0)
3Alfreto - Fleetwod 2 1.73 ✅✅✅ (1:4)
4.Lille - Inter over 2.5 2.00 ⛔⛔⛔ (0:1)
5.Crystal Palace - Bristol City 1 1.83 ✅✅✅ (1:0)
6.Blackpool - Doncaster 1 1.62 ✅✅✅(2:1)
edit: Dosyć ładnie ,miałem do wyboru under Benficy lub over Interu ,no niestety się pomyliłem :/ wpisuje już win Crystal ,bo spadam z kompa ,najwyżej poprawie w razie odwrotu sytuacji...
Świetny comeback Blackpool!

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Dziś kolejny dzień zabawy z Ligą Mistrzów:
1.Milan - Bate 1 1.20 ✅✅✅
2.Chelsea - Genk 1 1.11 ✅✅✅
3.Olympiakos - Dortmund 2 (dnb) 1.51 ⛔ :zoltakartka:
4.OM - Arsenal over 2.5 2.00 ⛔ :;/:
5.Porto - Apoel 1 1.25⛔ ????
6. Barcelona - Pilzno -najwięcej bramek w 1 połowie 3.10⛔
wczoraj udanie ,dzisiaj tasiemka ,ale cóż ????
for fun ????
edit: dzisiaj słabo ,ale typy też z dupy...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
kolejna tasiemka:
1. Larnaca - Schalke 2 ✅✅✅
2.Wisła - Fulham 2 ⛔
3.Odense - Twente 2✅✅✅
4.Sturm - Anderlecht 2 ✅✅✅
5.S.Liege - Połtawa 1 ⛔
6.Slovan - PSg 2⛔
potem wpisze kursy ,bo juz zaczynaja...
edit: 50 na 50...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
dzisiaj tak:
1.Zagrzeb - Rijeka 1 ✅✅✅
2.Bursaspor - Trabzonspor over 2.5 ⛔ (1-1) :/
3.Juventus - Genoa 1 ⛔
4.Gijon - Granada under 2.5 ✅✅✅
5.Malaga - Real over 2.5 ✅✅✅
6.Emmen - Almere over 2.5✅✅✅
7.Arka - Polonia 1 ✅✅✅

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Znów mam ból głowy z powodu natłoku peffek ,ale po kilku dniach z ledwo zipiącym internetem wracam do normalnego typowania ,nie tak jak to miało miejsce przez kilka ostatnich dni:
1.Sporting - Gil Vicente 1 1.29 ✅✅✅ (6:1)
Chyba nie muszę pisać. Drużyna z tradycjami ,zmotywowana czwartkowym zwycięstwem w LE powinna sobie poradzić z beniaminkiem...
2.Gubbio - Torino 2 1.80 ⛔ ???? (1:0)
Do niemalże czerwonej latarni przyjeżdża lider. Ostatnia forma obu zespołów jasno mówi nam ,kto dziś powinien sięgnąć po 3 punkty...
3.Carpi - Reggiana 1 2.00 ✅✅✅ (3:1)
Ten typ opieram jedynie na podstawie formy gospodarzy w meczach u siebie. Ostatnia porażka tylko z liderem ,a reszta zwycięstw. Goście ,hmm raczej punkty zdobywane u siebie...
4.Volendam - Apeldoorn over 2.5 1.33 ✅✅✅ (6:1)
Hmm , czerwona latarnia ligi ,kontra zespół z jasnym celem na ten sezon-czyli walka o play-offy. Kto wygra? Z dużym prawdopodobieństwem stawiam na gospodarzy a przy tym zaaplikowaniu kilku bramek gościom...
(dodatkowo)5.Sakhnin - Beitar 1 2.05 ✅✅✅ (3:0)
Trochę wahałem się nad tym typem. Patrzę jednak na ostatnie występy gospodarzy u siebie i widzę same zwycięstwa! Beitar ostatnio rozbity przez Ashod- zespól o podobnym potencjale co Sakhnin 3-0. Jeśli nie będzie niespodzianki to liczę na mało bramek i zwycięstwo gospodarzy...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Wczoraj tylko Torino mnie zwiodło ,bałem się postawić na Spartę i wybrałem zespół z Turynu. Niestety błędnie ,lecz dzisiaj kolejny dzień zabawy:
1.Polonia Bytom - Lech Poznań 2 1.44 ⛔ ???? (1-1)
Co tu dużo pisać. Polonia Bytom po spadku z ekstraklasy ledwo wiąże koniec z końcem. Po raz kolejny trzeba wydawać pieniądze na organizacje spotkania ,a dodatkowo piłkarzy czeka w weekend kolejna batalia o to by ten sezon nie był zakończony kolejnym spadkiem. Lech pucharu nie odpuszcza ,w tamtym roku dochodząc do finału. Dziś nie widzę innego rozwiązania jak zwycięstwa gości.
2.Sevilla - Racing Santander 1 1.40 ⛔
Sevilla ma w tym sezonie bilans 4 zwycięstw i 4 remisów. Oczywiście komplet punktów przez Sevillę został zdobyty przed własną publicznością. Teraz przyjeżdża ostatni w tabeli Racing i najprawdopodobniej podzieli los Sportingu, Valencii, Realu Sociedad i Malagi...
3.Granada - Barcelona 2 1.10 ✅✅✅ (0-1)
Nie lubię Barcelony ,jednak po ostatnim remisie z Sevillą u siebie dziś nie będą chcieli stracić punktów po raz kolejny. Zwycięstwo gości jest chyba przesądzone...
4.Aldershot - ManU 2 1.22 ✅✅✅ (0-3)
Dziś szanse w ManU na pewno dostaną tacy piłkarze jak Berbatov czy Owen. Jednak podrażnieni kibice po wstydliwej,derbowej porażce ,nie zniosą kolejnej wpadki...
5.Scunthorpe - Huddersfield 2 (dnb) 1.50 ▶ (2-2)
16 gospodarze kontra vice-lider. Gospodarze ostatnio porażka u siebie ze słabiutkim Leyton ,zaś Huddersfield jeszcze bez porażki w rozgrywkach. Dziś ta seria powinna się przedłużyć...
6.Crawley - Dag&amp;Red 1 1.40 ✅✅✅ (3:1)
Lider w ostatnich 6 spotkaniach z kompletem punktów. Goście na 21 pozycji i notują porażki w niemal każdym wyjazdowym spotkaniu. Dziś nie zanosi się na odmianę...

edit: to co uczynił Lech to jest niewyobrażalne...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Dziś brak czasu ,więc czyste typki:
1.Real Madryt - Villarreal 1 1.12 ✅✅✅ (3-0)
2.Milan - Parma 1 1.33 ✅✅✅ (4:1)
3.El Nacional - Manta 1 1.25 ⛔ (0-1)
Kursy nie powalają ,ale nie miałem czasu się dziś zająć typami...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Dziś z braku czasu ,też raczej na szybko :
1.Palermo - Lecce 1 1.57 ✅✅✅
Nie rozumiem dlaczego większość boi się na to stawiać? Lecce nie jest żadną fantastyczną drużyną a porażka 3:4 (3:0 do przerwy) może ich tylko pogrążyć. Warto zauważyć ,jak Palermo gra dobrze u siebie...
2.Cartagena - Deportivo La Coruna 2 (dnb) 1.57 ⛔
Cartagena miała świetny sezon dwa lata temu. Teraz jest ligowym średniakiem ,a nawet mniej niż średniakiem. Przyjeżdża spadkowicz ,który tamten sezon musi wymazać z pamięci by ten uczcić awansem. Guardado i spółka sięo to postarają...
3.Espanyol - Betis 1 2.10 ✅✅✅
Betis świetny początek ,ostatnio 4 porażki. Gospodarze powinni uporać się z niesfornym beniaminkiem...
4.Zenit - Novgorod 1 1.14 ✅✅✅ (3-0)
edit: La Coruna zawodzi mnie po raz drugi...niestety.

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
No dziś na brak spotkań narzekać nie można ,więc jedziemy:
1.Corgon - Trnava 2 (dnb) 1.57 ⛔
Lider gra z ostatnim zespołem ,który zaliczył kompromitującą serię 5 porażek z rzędu. Dziś gospodarze są w stanie przeciwstawić się gościom ,którzy wygrali ostatnie 3 mecze? Wątpliwe...
2.CSKA Moskwa - Spartak Nalchik 1 1.22 ✅✅✅
Vice-lider kontra drużyna z dołu tabeli. Spartak jest skazany na pożarcie przez stołecznych ,gdyż Ci nadal walczą o mistrzostwo Rosji...
3.Austria Lustenau - FC Lustenau 1 1.75 ✅✅✅
Pojedynek jednej z lepszych drużyn ,z jedną z gorszych. Austria u siebie nie zwykła przegrywać ,a dziś jest fantastyczna okazja by dopisać sobie 3 pkt...
4.Telstar - Helmond Sport over 2.5 1.40 ✅✅✅
2 liga Holenderska należy do jednej z najbardziej bramkostrzelnych. W niemal każdym meczu pada overek i chociaż kursy nie są już zbyt wysokie warto na to stawiać...
5.Clermont - Troyes under 2.5 1.50 ✅✅✅
6.Victoria Pilzno - Hradac Kralove 1 1.28 ✅✅✅
Trzecia Victoria podejmuję Hradec ,który już w tym sezonie polegał na wyjazdach 3 krotnie. Dziś ten scenariusz powinien się powtórzyć...
7.Bala Town - Neawton 1 1.50⛔
Trzeci gospodarze podejmą 11 Gości. Mecze gości nigdy nie kończyły się remisem ,a aż 9 krotnie ich porażkami. Dziś o punkty będzie bardzo ciężko i na to również liczę...
8.Porto - Pacos Ferreira 1 1.11 ✅✅✅
Nic dodać ,nic ująć. Pojedynek Dawida z Goliatem...

Do góry Bottom